לצאת בנפרד

toxic babe

New member
לצאת בנפרד

יש לי שאלה אליכן בנות... מה אתן חושבות על זה שהחברה תצא או תסע לאנשהו בלי החבר שלה וכנ"ל לגביי החבר.. למשל שהחבר יילך לאיזה פאב בשישי בערב בלעדייך? מה אתן חושבות על זה, איך זה אצלכם? מקובל לא מקובל?

BaTeL37

New member
....

אמממ לפניי שהחבר התגייס זה היה מקובל... אנחנו גם גרים רחוק אחד מהשני אז היה לפעמים יוצא שכל אחד היה עם החברים שלו...ואני חושבת שזה בסדר,עכשיו שהוא בצבא כשהוא חוזר אנחנו יוצאים ביחד=]

אממ

חחח את נוגעת בנושא קצת רגיש. יצא לנו לדבר על זה כמה פעמים וניסינו להבין מה באמת נכון. אבל אני לא בטוחה שיש פה נכון ולא נכון. מצדי הוא יכול לצאת אבל הוא יודע שאני לא יאהב את זה כל כך כי בכל זאת יש לו חברה אז למה לא לצאת איתה?.. הוא רוצה להיות עם חברים? סבבה. אבל למה בבר? מקום ששותים בו ואני סומכת עליו כל כך הרבה ואני יודעת שאין מצב שהוא יבגוד בי אבל הוא לא הולך עם שלט "יש לי חברה" ובפאבים מתחילים הרבה וזה.. וזה סתם מצב לא נעים. זה נראה לי גם ככה מבאס לצאת למקום כזה בלי חברה. חוץ מזה שאנחנו תמיד ביחד בשיש בערב כי הוא גר רחוק ואם הוא בבית אני איתו לרוב(או יותר נכון תמיד..) כשהוא היה ביב' אז הוא יצא באמצע שבוע כמה פעמים לשתות אבל בעיר והוא היה עם החברים לבד. לא לפאב. אמרתי לו שאם בא לו שיילך אבל אני יודעת שגם הוא וגם אני לא נהיה שלמים עם זה וחבל, לא? אני לא רוצה לצאת למקום כזה בלעדיו=\. לא יודעת מה להגיד לך אי אפשר להגביל בנושא הזה ואני לא חושבת שאפשר להגיד לבן זוג אם לצאת או לא אבל לי אישית זה די מפריע. אבל זה לא שאני אוסרת עליו לצאת.

toxic babe

New member
אני מסכימה איתך שזה מעצבן

אבל מצד שני גם אי אפשר להגביל אותו, נכון? אני זוכרת שבתחילת הקשר שלנו יצאתי למועדון שרוקדים ומשתכרים בו, בזמנו זה נראה לי טריוויאלי ובכלל לא עבר לי בראש אם זה מפריע לו. האמת שאחרי זה הבנתי, אחרי שכל הערב הוא החזיק אותי על הטלפון ובאסאמאסים, שזה דווקא כן הפריע לו. מאז לא יצאתי יותר לשום מועדון, א' מתוך כבוד אליו, ב' לא חשתי בצורך והעדפתי את הסופ"שים שלי להקדיש לו. לי למשל כן מפריע שבמקום שהוא ייפגש איתי בסופ"ש, כי זה הזמן היחיד שיש לי לראות אותו, הוא מחליט להפגש עם החבר'ה של הקורס שהוא רואה אותם כל השבוע. אז שאלתי למה הוא לא מזמין אותי והוא אמר "בואי" אבל אתם יודעים איך זה... הרי הוא לא יגיד לי לא. בכל מקרה, יצא ככה שכנראה מחר אני נוסעת לאילת להעביר את החופש בסטייל :) והוא כנראה יהיה עם הקורס... מעניין מה יהיה לו להגיד על זה שנסעתי לאילת לבלות בלעדיו?

זכותך לנסוע ולבלות...

את לא צריכה לשבת בבית רק בגלל שהוא בצבא ולא יכול לבוא איתך, זה לא שאת לא רוצה שהוא יבוא, הוא לא יכול. אם הוא יבוא אליך בטענות תני לו סטירה

toxic babe

New member
הוא דווקא יוצא

וזה הקטע- שיש לו הזדמנות להפגש איתי אבל הוא מעדיף לפגוש אנשים שהוא רואה כל יום!! בטח שאני אהנה ... אמנם אנחנו חברים.. אבל אני לא במאסר.. אני יוצאת, מבלה וחיה... גם בלעדיו.

לא אמרת לו?

תכלס לא הייתי נוסעת לאילת בלעדיו. לפחות לא בנקודה הזאת של הקשר וגם של החיים שלי.. הקטע שלדעתי מה שיכול להפריע לו זה לא שנסעת לשם אלא איפה תבלי שם ועם מי. אני חושבת שפשוט תדברי איתו ותסבירי לו שאת רוצה להיות איתו וכמה שכתבת פה, זה שהוא אומר לך בואי זה לא אומר שהוא מתכוון לזה וזה לא אומר שבאמת תבואי. אני חושבת ששניכם הייתם נהנים יותר להיות ביחד לא משנה איפה ברור שאתם חברים וזה לא מאסר וכל זה אבל זאת חברות מבחירה וכל הקטע זה לבחור להיות ביחד ולבלות ביחד. אפשר לצאת מדי פעם לבד אבל נראה לי יותר כייף ביחד:) בכל מקרה תהני.

toxic babe

New member
לא אמרתי כי זה נסגר רק היום

האמת שעד היום בכלל לא ידעתי שאני נוסעת... התמזל מזלי :) פשוט עדיין לא יצא לי לדבר איתו אבל זה גם לא שאני אתקשר במיוחד כדי להודיע. כשנדבר בטוח נגע בנושא. אין לי שום כוונות להשתגע שם ולחצות גבולות, אני פשוט חייבת את החופש הזה, את הים, את האווירה השונה. בוודאי שאיתו זה היה יכול להיות הרבה יותר טוב, אבל זה לא מתאפשר והוא יבין את זה. ותודה =) חג שמח.

OgaliO

New member
...

ממ, שמעי,לי פחות יוצא לצאת ממנו, רוב היציאות שלי זה איתו, כי אין לי איך להגיע לכל מקום. אבל כן יש פעמים שחברים שלו חוזרים מהצבא והם הולכים לים \ פאב \ מסעדה \ יושבים אצל אחד מהם בלעדיי (ובלעדיי החברות של כולם). זה הזכות שלו, אי אפשר לכבול אותו שייצא רק איתי ובלעדיי יישב בבית. פעם הייתי מתעצבנת ומתבאסת מזה, ואז הוא היה מתבאס ולא יוצא, והבנתי שבסוף יימאס לו. אז היום אין לי בעיה עם זה. גם אם את סומכת על הבחור שלך ב 100%, אז זה לא משנה לאן הוא יצא בלעדייך. כמובן שאם הם יוצאים עם החברות ורק אני לא הייתי באה אז זה היה מעליב, אבל זה לא ככה.

אצלנו זה ככה...

אנחנו גרים רחוק ונפגשים רק בסופ"שים, ככה שאם כל אחד רוצה לצאת בנפרד אין אפשרות להפגש ולכן זה לא קורה
. החברים שלו גרים יותר קרוב אליי מאשר אליו, אז אם הוא רוצה להפגש איתם גם ככה הוא צריך לבוא אליי
. אז בימי שישי נפגשים או עם החברים שלי או עם שלו, אבל תמיד ביחד. יוצא לפעמים שיוצאים גם באמצע שבוע ואז כל אחד בנפרד.

ועוד משהו...

אם למשל הוא לא אצלי וחברים שלי מארגנים משהו ואני אומרת להם שאני לא אבוא כי החיילצ'יק לא יכול לבוא איתי, אז הוא אומר לי ללכת ושאני יכולה להנות גם בלעדיו וכל זה. אנחנו סומכים אחד על השני בעיניים עצומות, אבל ביחד תמיד יותר כיף, אז מעדיפים לצאת כמה שיותר ביחד.

מסכימה איתך.

גם אנחנו ככה. אבל אני מתבאסת לצאת בלעדיו. וככה גם הוא. אני כל כך רוצה שהוא יהיה איתי באותו רגע וכשאני עם חברים בכל מיני מקומות זה גורם לי להתגעגע אליו עוד יותר:(.

Clueless Maiden

New member
ממ

אני וחבר שלי גרים די קרוב. אם אני נישארת לישון אצלו, הוא לא יוצא, ואם אני חוזרת הביתה בשישי בערב, אז הוא כן. אנחנו אף פעם לא יוצאים אני, הוא והחברים שלו, כי במקרה שלנו זה פשוט לא עובד. או שהוא לא מתייחס אליי בכלל כשאנחנו בקבוצה, או שהוא לא מתייחס אליי בכלל. בחיי שכשאנחנו עם אנשים אחרים מסביב הוא גורם לי לתהות אם אנחנו באמת ביחד, או שאני סתם מדמיינת את הכל. בקיצור, כל זוג והחלטותיו.

Svetik In Love

New member
אני לא הכי בעד יציאות בנפרד..

אבל באמת אי אפשר להגביל את בן הזוג לצאת רק איתי. קרו מספר פעמים שהוא יצא עם החברים שלו בלעדיי וגם קרה שהייתי בחו"ל וזה היה הסילבסטר והוא הלך לפאב - אבל שום דבר לא השתנה. אני מתכוונת שאני סומכת על חבר שלי-לא בעיניים עצומות אבל מספיק סומכת- כדי שהוא יוכל לצאת. עכשיו כשהוא התחיל צבא אני מבלה את כל הזמן הפנוי שלי איתו והוא איתי ולפעמים נפגשים עם חברים משותפים בערבי שישי כדי לגוון =)

nofar2020

New member
אממ..

מבחינתי זה מאוד מאוד מקובל להפך, אני מאוד מעודדת את זה שהוא ייצא עם חברים שלו לאן שבא לו. בדר"כ שהוא בבסיס אני תמיד יוצאת עם חברים לפאבים, ואני בטוחה שהוא לא מתלהב מזה אבל גם לא מתנגד. כשהוא בבית ולמשל אני עייפה או אין לי כוח לצאת וחברים שלו רוצים לצאת אז אני מכריחה אותו לצאת איתם כי אני לא רוצה שהוא יפסיד בילויים בגללי. הוא בדר"כ לא יוצא איתם אם אני לא באה, וזה רק נותן לי לסמוך עליו עוד יותר ולגרום לי לתת לו כמה חופש שהוא רוצה.

עונה

האמת...אין לי בעיה שהחבר יצא עם החברים שלו...למעשה אני אתעקש אם הוא לא ראה אותם הרבה זמן... אם יוצא לו לסגור אז אני אצפה שיבלה איתי כמה שיוכל וזה מה שהוא עושה ולפעמים אנחנו יוצאים עם חברים שלו או שלי אבל הוא יוצא בצבא עם החברים שלו ואני במשך הזמן שהוא בצבא עם שלי...אני סומכת עליו והוא עלי...(אגב בדיוק דיברתי איתו) בעיקרון חשוב ששניכם תשמרו על חיים גם מחוץ לזוגיות אבל להלו יחד מספיק זמן כדי לתחזק זוגיות טובה...זה טוב לצאת יחד אבל תני לו קצת מחרב מחיה...הוא לא רואה כלום בצבא וכשהוא חוזר יש לו גם את המשפחה והחברים שלו...ואם הם יוצאים רק החבר'ה לשתות באיזה בד באמצע הלילה תסתכי על הגבר שלך מספיק כדי לדעת שהכוסית היחידה שהוא רוצה להפשיט עם המבט שלו זו את ... ויותר טוב...באותו הזמן תצאי עם החברים שלך...(זה יגרום לו לשלוח איזו הודעת "לילה טוב בוקר טוב אני אוהבת אותך" הרגע שיקלוט שגם לך יש חיים)

P i x i e s

New member
מאד מקובל.

בגלל הפער המנטלי בין החברים שלי לבינו (ביני לבינו לא מרגישים פער בכלל, זה הם שהוא מרגיש זקן השבט לידם...) אנחנו הרבה יוצאים בנפרד. בד"כ הבילויים שמורים ליום שבת אחה"צ וביום שישי סתם נפגשים

McBlack

New member
זאת הפעם ה-3-6 שמעלים את הדיון הזה ../images/Emo122.gif

מקובל+, אני לא משאירה לו הרבה ברירות. אני פשוט לא מצטרפת, יש לי אנשים משלי ואני בצבא יותר ממנו...

למעלה