לץץץץ

אנלושה

New member
לץץץץ

יוווווו אתה ראיינת את יורם טולדנו???????.אני חולה עליו אני מעריצה שלו ושל אישתו המושלמת!!!!!!!!!!!איזו כתבה???.

ץץץץץ

New member
רק דרך אגב,../images/Emo119.gifקוראים לי ירון

נעים מאוד... וכעת לתשובה. יורם, שגדל כאמור בטבריה (העיר המדהימה והמנותקת), שיחק לפני לא הרבה זמן בהצגת תיאטרון חיפה "יתוש בראש",כשההצגה הגיעה לטבריה, הואבא לחוג תיאטרון שאני משתתף בו, וקישקש אתנו קצת, אח"כ הוא העלה אותנו לבמה ל"טיול" קטן ובעיקר כדי ללמוד על העבודה של השחקנים. הוא אדם צנוע מאוד וככה גם מוכשר בלי גבולות. שחקן בחסד עליון. כשהייתי ברמבטיקו בפעם הראשונה, זה היה בטרום בכורה(אל תישאלי איך השגתי כרטיסים) ראיתי גם את אשתו ששמה בינתיים גשר בשיניים. אני יכול לומר לך שלעניות דעתי היא פחות מוכשרת והרבה פחות נחמדה. בכל אופן יורם נותן שם משחק מעולה, ומחרתיים (יום ראשון), כשאני הולך לראות שוב את "רמבטיקו" אני מקווה לראות שהמשחק לא הלך ודעך אלא השתפר, כי בסך הכל רמת המשחק ברמבטיקו היא בינוני+ לא יותר. בנוגע לבעיה הכספית אין לי מה לומר. חכי קצת, אלה הצגות הרצה והן יקרות, בנוגע למיקום, יש בחודש הקרוב שתי הצגות במרכז: תיאטרון נגה ביפו ותיאטרון והיכל התרבות ברשל"צ. אם כן תחליטי ללכת, שיהייה בהנאה...

אנלושה

New member
היי ירון!

יווו אני ממש מודה לך...ואני מעריצה של אנלי הרפז(ימית מלגעת באושר)ונאי גם מתה על יורמי טולדנו בעלה.נכון יורם באמת מוכשר ונחמד אבל להמ לדעתך אנלי לא נחמדה?האם קרה משהו שאתה חושב כך?אשמח אם תתן דוגמא.

בבקשה בבקשה בבקשה...

אל תזכירו לי את לגעת באושר (איכס
) ליילה טוב לכולם
אהה ודרך אגב... אמרתי לכם שנשבר לי האף?

אנלושה

New member
ירון

כשתחזור מיורמבטיקו אשמח אם תענה לי על שאלתי הקודמת ושאלה חדשה:איזה תפקיד יורם משחק?ראשי או משנה?

ץץץץץ

New member
לא תאמינו ../images/Emo18.gif

אין "רמבטיקו" ואין שום דבר. בצורה מוחשית זה:
אני עדיין בהלם. היינו בכניסה לחיפה (להזכירכם, אני גר בטבריה) ופתאום אנחנו מקבלים טלפון נחמד: עשו "u turn" ההצגה התבטלה. לא הודיעו לנו לפני, וזה לא בסדר אבל הבטיחו שנקבל פיצוי. אני הייתי נורא עצוב אבל ההורים שלי והדוד שלי, שהודיע את ההודעה בזמן ממש במקרה חשבו שטוב שכך. הם היו ממש עייפים היום והעדיפו לדחות. בקיץ קיצור, א כ ז ב ה ...
לא נורא, נראה את זה בקרוב, אני לא מתכוון לחכות הרבה. בנוגע למר וגברת טולדנו. על "ימית" אני לא מעוניין ללכלך בפראסיה, ואין לי כוונות לפגוע באף אחד. אני יכול לומר לך שיורם משחק מדהים וב"רמבטיקו" הו משחק את גיאורגקיס שהוא כנר במקצועו. הוא בעצם המספר והוא עושה את זה מעולה. זה בהחלט תפקיד ראשי בהצגה. זהו בינתיים
אני שוב הולך ל
. מה שנשאר זה לחכות ל"אדונן של שתי משרתות" ביום רביעי. (לא שמים לב שאני מכור, שאני מסומם בנוגע לבמה נכון???
) ליילה טוב, ירון

ץץץץץ

New member
הו = הוא../images/Emo127.gif

ברור לא, נפרדתי משגיאות הכתיב בכתה ג´...

יה, באמת באסה

אבל לא נורא, אני בטוחה שלא תפספס את ההזדמנות הבאה.

ץץץץץ

New member
נו, מה חשבת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

אם יעיזו לעשות לי כזה תרגיל שוב (ואפילו שלא בכוונה) אני עלול לקבל התקף לב, הסברתי לכם, זו מחלה!!! מזלם שכבר ראיתי את ההצגה. אם הייתי מחכה לה בצורה קיצוני כמו בפעם הראשונה, זה לא היה נגמר בטוב. ו.... ליילה טוב.

אנלושה

New member
ירון

אם יש לך איי סי קיו תפנה אליי בבקשה.המחשב שלי התפגר ואני לא יכולה להשתמש בו כמו שצריך.149432570

actress

New member
סליחה על ההתערבות אבל אין לו ו...

בקשר למספר אי סי קיו שלך אז הוא שגוי ורשום שם באינפו גבר.

ץץץץץ

New member
אמת ויציב...../images/Emo88.gif

אין לי איי סי קיו, אני מקווה שיטפלו לי בזה שבוע הבא. את יכולה לשאול כאן מה שאת רוצה בינתיים או אולי לקחת את האי מייל שלי. בכל אופן, סגרתי על כרטיסים למועד אחר ל"רמבטיקו" (מוצ"ש) אז אל תרחמו עלי יותר מדי...
ירון

אנלושה

New member
ירון

סוף סוף אני יכולה להוסיף תגובות...ולא לכתוב כל פעם הודעה חדשה...טוב את האמת לא רציתי להפריע לך פה אם יותר מידי שאלות והאיי סי קיו הרבה יותר נוח...אז יש לי רק שאלה אחת אחרונה.אמרת שראיינת את יורם,איפה הראיון התפרסם?האם תוכל להביא לי את הראיון? יש אספתי מספיק כסף בשביל ללכת ליורמבטיקו.אני אלך בקרוב.הבעייה שבסוף החודש הזה יש הפסקה של חודש ורק אחרי ההפסקה הארוכה הזאת אני כנראה אלך...תודה ביי

actress

New member
אנלושה צר לי לאכזב אותך אבל את לא

מוסיפה תגובות אלא אני משרשרת לך כל פעם את ההודעות, עכשיו למשל הוספת תגובה ובשאר ההודעות פשוט אני שירשרתי והעברתי למקום הנכון.

אנלושה

New member
מיכל

את כל ההודעות פה כתבתי לירון וכל פעם שכתבתי משהו ענית לי כאילו עשיתי משהו לא בסדר...גם במסרים האישיים.ממש לא באתי להתווכח פה אבל את נותנת לי תחושה שאני איזו סתומה וכשהגבתי לך למסר האישי את מחקת את התגובה שלי...

actress

New member
את ממש לא סתומה../images/Emo70.gif ומחקתי כי זה היה

אליי ולא היה קשור, כתבתי לך מסר וזהו אם נפגעת ממני אז סליחה.

למעלה