לפתחים שבינכם (שאלה):

• פותח הנושא alan
  • פורסם בתאריך

alan

New member
לפתחים שבינכם (שאלה):

אני מנסה לבנות ערוץ פאלם ב-AvantGo לאתר פרטי. הערוץ הוא בעברית - עד כאן הכל טוב. בפועל, כשאני מנסה לראות את התוצאה בפאלם, המשפטים יוצאים הפוך... אני אתן דוגמא. אם הכוונתי להגיד - "ברוכים הבאים לערוץ", יוצא בפועל "לערוץ הבאים ברוכים". מי שיודע למה זה, או מה חסר לי בקוד, תבוא עליו הברכה.
אלון

jack daniels

New member
try this

Writing Hebrew in your HTML for Palm: You have to use the LOGICAL HEBREW method BUT inversing the order of the words ! Try to place your <BR> tags in a way that you’ll never break the line too close to the 150 pixels width limit of the screen, this would throw your next line above. Include a <META NAME="HandheldFriendly" content="True"> tag in the head element. This is your way of telling AvantGo that you´ve optimized your page for being viewed on a handheld device. Without it, tables, JavaScript and certain image tags won´t be registered.

jack daniels

New member
../images/Emo63.gif משהו שחבר כתב...

יתר המסמך לא קשור לנושא, אז "גזרתי" רק את מה שרלוונטי.

alan

New member
תודה, עובד חלקי... אבל...

בפועל השורות עדיין הפוכות. זה נראה לי גם לא הגיוני שכשוואלה מעלים תכנים לערוץ שלהם, הם רושמים את כל השורות הפוך בשביל שאנחנו נוכל לקרוא. (אם זה אכן כך... אז זה טירוף). אבל חייב להיות פתרון יותר טוב, כזה שלא חשבנו עליו. שמתי את ה meta tags הנכונים. עברתי יפה על כל הגדרות התאגים באוונט-גו (חוקים והגדרות). אני רואה תמונות וגרפיקה כמו שצריך. אני אפילו רואה עברית - אבל ה-פ-ו-ך. מה עושים? או כמו שהפאלם שלי מראה: "עושים? מה"

alan

New member
אנשים - עזרה please... ../images/Emo101.gif ../images/Emo53.gif

אני צריך פתרון לנושא הזה של העברית ההפוכה (כלומר, משפטים הפוכים). בבקשה, למי שכבר יצר ערוץ ב- AvantGo נא לספר כיצד פותרים את נושא העברית. תודה מראש, אלון

eliram

New member
לדעתי קל מאד לכתוב SCRIPT ב ASP

שהופך את סדר המלים בשורות של קובץ חיצוני. התוכן ישב בקבצים שיתעדכנו והדף יקרא מהם וימיר ל HTML הנכון.

alan

New member
ואף אחד לא כתב סקריפט כזה...

לשימוש לבניית ערוצים בעברית? מי מרים את הכפפה?

avivgr

New member
זה יכול להיות נחמד מאוד....

למישהו ממכם יש זמן פנוי ללמוד איי אס פי? בטוח שהאוונטגו וחבריו תומכים באיי אס פי? אביב

assafh

New member
עברית וכו

טוב אז ככה: יצרתי ערוץ שעובד בעברית - מה שצריך זה לכתוב את הדף HTML כשהטקסטים הפוכים. אין בעיה לעשות זאת וזה בודאי שלא ASP אם כבר אז Client Script. אם זהו דף תוכן אז פשוט החזק טקסט הפוך אם לא ואתה מתעקש על Scripting תוכל למצוא פתרון בכתובת המצורפת.

למעלה