לפתוח רמקולים ו.............
J jud1001 New member 5/9/04 #2 חזרתי..../images/Emo41.gif העדרות של 24 שעות.. היה אחלה..(בלי גרגירים) בטח שאיש לא הרגיש בהעדרותי.. הרצינות שלכם זה משהו.. ועכשיו לנושא הערב: jud1001 והנקודה ההונגרית!!!
חזרתי..../images/Emo41.gif העדרות של 24 שעות.. היה אחלה..(בלי גרגירים) בטח שאיש לא הרגיש בהעדרותי.. הרצינות שלכם זה משהו.. ועכשיו לנושא הערב: jud1001 והנקודה ההונגרית!!!
J jud1001 New member 5/9/04 #4 רנדוו לצ'ט?../images/Emo41.gif האמת עייפהההה..זה הנופש מוציא את המיץ לבנאדם.. הכל בתנאי שהוא בן אדם כמובן.. אני ללכת במיטה שלי.. כי ויען מחר יום עבודה כרגיל.. מחר אני מזמינה לצ'ט.. כמו שנאמר במחוזותינו: הצ'ט עלי!
רנדוו לצ'ט?../images/Emo41.gif האמת עייפהההה..זה הנופש מוציא את המיץ לבנאדם.. הכל בתנאי שהוא בן אדם כמובן.. אני ללכת במיטה שלי.. כי ויען מחר יום עבודה כרגיל.. מחר אני מזמינה לצ'ט.. כמו שנאמר במחוזותינו: הצ'ט עלי!
ב ברק 188 New member 5/9/04 #6 רוצים לשמוע עלילות גודי בעיר הגדולה הכל ...הכל SXSקסוקה (אוכל) ,ים,בידור,וכ'ו . מתמי אנחנו לצאת? נא להשאיר נתונים: שעה, יום, אזימוט, ותדר ומס' החדר.
רוצים לשמוע עלילות גודי בעיר הגדולה הכל ...הכל SXSקסוקה (אוכל) ,ים,בידור,וכ'ו . מתמי אנחנו לצאת? נא להשאיר נתונים: שעה, יום, אזימוט, ותדר ומס' החדר.
ב ברק 188 New member 5/9/04 #7 מתמי? אותי איך זה קורה לי =מתאי. מתמי נהפוך סדר נוסיף ל'מה נקבל- למה "מי מת"