לפתוח יומנים

• פותח הנושא mc80
  • פורסם בתאריך

mc80

Member
לפתוח יומנים

21:45, יום רביעי, ערוץ 8. עושים לנו תרגיל... * מירן/גת- אתם אחראים על תזכורת פה לכולם.

זוכרים את שושנה ששתתה לימונענע ?

היה גם לפני בערך 10 שנים קמפיין ענק באנגליה על ילדה בשם ג'ני ששגעה את כל הממלכה המאוחדת, שבסוף הסתבר שזו הייתה פרסומת עצמית לחברה ששיווקה פרסום חוצות. לדעתי הדברים האלה לא אומרים ולא מחדשים לנו כלום , אלא רק מאשרים לנו שהרבה כסף ופרסום יצירתי אמנם עובדים... אבל ברור שאצפה.....

מי אמר לימונענע ?

אני עשיתי לזה את קמפיין יחסי הציבור, עמוד ראשון כלכלה ידיעות אחרונות, האוטובוס של גלגלי זהב בחזית עם כתבה נהדרת על הפיתרון לקמפיין למטה

עכשיו נפל לי האסימון

שבשעה הזו אני הופך תקליט. יש עוד ביטויים אנכרוניסטיים כאלה כמו לפתוח יומן? חוץ מזה אין לי ערוץ 8 כי אני ב YES ( אבל יש לי יססבבה אז ראיתי כל אתמול סרטים מצויירים - הטירה הנעה סרט מומלץ ביותר) אז מי שיקליט ויעלה לרשת או ייתן קישור יבורך.

mc80

Member
כמה עובדות על הסרט "הטירה הנעה"

1) את הפרומו לסרט, ששודר בערוץ 2, לפני שיצא למסכים בארץ, אני כתבתי וערכתי. 2) הסרט כשל לחלוטין בישראל וירד מהר לדיוידי. 3) אני מנתער מכל קשר סיבתי לעובדה בין 1 ל-2. 4) יש לי הוכחות חותכות לכך באמצעות סרטים אחרים שנעשו על ידי והצליחו היטב (לדוגמא: צ'רלי בממלכת השוקולד...)

כשל כאן לגמרי.

הייתי בהקרנה החגיגית שלו עם הילדה. אני נהנתי הילדה לא. לא ראיתי שהקרינו אותו באופן סדיר ואם כן אז לתקופה קצרה. די התפלאתי כי השקיעו בדיבוב והסרט יפה. אולי בגלל שהוא לא כל כך מתאים לילדים קטנים ומבוגרים לא הולכים בהמונים לסרטים מצויירים? (אני סתם משער) בכלל, לא כל סרט שמצליח הוא טוב ולא כל סרט שנכשל הוא גרוע. אל תתבאס, זה בטח לא בגללך. אין כמו סרטים מצויירים

למעלה