לפתוח חנות

חסה משי

New member
לפתוח חנות

היי, יש לי חלום לפתוח חנות מתנות ונראה לי שכדי להשיג כסף אחרי בירורים רבים עם בעלי עסק אני צריכה לחסוך לפחות 10 שנים, מה עושים?איך מממשים חלום יקר? מה עוד שמסביב המשפחה מנסים להוריד לי את החשק כי הם טוענים שזה הרבה כאב ראש ויש גנבים והוצאות וצריך נסיון בניהול עסק

בואי נחלום

את יכולה לספר קצת על הקונספט של החנות ? מה יש בה ? מה אין בה ? איך היא נראית ? היכן היא ? למי היא מיועדת ?

חסה משי

New member
תאור החנות

החנות בצבעים של ורוד אדום וכתום עם אביזרי לבוש מסיכות לראש ועד חגורות וצעיפים כולל מתנות ואביזרים לחדר שינה לקישוט החדר כולל תמונות קיר ושטיחונים, בנוסף גם איפור זול,הרבה איפור,בובות,קופסאות, תכשיטים. עדיין לא חשבתי על מקום. החנות מיועדת לציבור הרחב.

ובכל זאת

יש לי תחושה שהחלום דורש עוד עבודה. מתכוון לומר שברור הכיוון אבל עדיין זה לא מספיק. "הקהל הרחב" - לא, זה מרגיש כמו חנות בראש מאד מסוים שתדבר למי שאוהב . . . לא יודע להגדיר זאת אבל אוהבים סגנון מסוים. את חייבת ללכת יותר עמוק לתוכך ולשאול את עצמך עוד הרבה שאלות כדי לשרטט את החלום הזה. לפני שיש לך אותו ברור אין מה לדבר ולשתף אף אחד כי את עדיין בשלבים המאד ראשוניים של ההריון הזה. בנוסף לכך תדרשי לחזק חלקים בתוכך הנוגעים לניהול, לכסף, להצלחה, ל. . . את תגלי מה שם אצלך דורש חיזוק. מה את מרגישה כרגע מונע ממך מלפרוש את כל החלום בגדול. רק לצייר אותו לעצמך ? מקווה שהועלתי, יום נפלא, אמיר

אם קל קך עם אנגלית אמליץ לך על

2 ספרים לא מקצועיים של סופרת הקיטש הגדולה ג'ודית' קראנץ' (מה לעשות - היא טובה!) נקראים scrupples או משהו כזה (יש לאמא שלי, יכולה לבדוק) זה ספר + המשך.... ויש שם רעיונות עסקיים נהדרים - בעיקר בשני.

למעלה