לפתוח או לא לפתוח..

לפתוח או לא לפתוח..

שאתה עושה את שיטתת הווילד ואתה מתחיל לשמוע קולות ולהרגיש שנוגעים בך וכו. מה אתם ממליצים? לפתוח את העיניים ולראות את החזיונות האלו שיוכלים להיות דברים מעוותים ומלאי אימה? או להישאר עם עיינים עצומות ולקוות לטוב....????

Zipadidoda

New member
אנסה לענות

בין השאר אלו תופעות של שיטת הווילד... כל הכבוד! :)... אלו חזיונות ותעתותים לא אמיתיים שיעברו אחרי כמה זמן אל תפתח את העיניים תמשיך את שיטת הווילד. לפני שאתה הולך לישון אתה לעיתים שומע משהו כאילו שמעת אותו במציאות. זו תופעה דומה. אל תפחד, אם הזמן תתרגל לזה. בהצלחה! :))) כל הכבוד ממש!

נ.ב.

שכחתי לשאול מישהו מכיר איזה שיטה שאפשר להתגבר על הפחד בזמן ששומעים את ההזיות והקולות בווילד? כלומר זה ממש מפחיד..

דנה^^

New member
עדיין לא חוויתי את זה אבל

אני חושבת שמאוד חשוב לזכור שזה בסך הכל הדמיון שלך!! ובגלל זה למרות שזה מפחיד, זה לא מציאותי ואין ממה לפחד.. בזמן שיש את ההזיות והקולות פשוט לזכור את זה... (זה מה שאני אנסה) דנה.

ניסיתי זה לא כול כך עוזר

זה שאתה יודע שזה חלום לא גורם לקול הצחוק המפלצתי הזה שנשמע כול כך מציאותי להפסיק להישמע מציאותי ומפחיד....

דנה^^

New member
יותר מזה

אין לי כל כך מה לתת עצות כי עדיין לא הייתי במצב הזה.. נסה לרדת על עצמך "מה אני פוחד מקולות מפגרים שהדמיון שלי ממציא" וכאלה..

Zipadidoda

New member
מכיר מכיר :)

זיפדידודה זיפדיהיי מי או מי ווא ש וונדרפול דיי ועכשיו באנגלית למי שלא הבין Zipadidoda zhphdihey (whatever) my ho my what a wonderful day

ליטן א

New member
תשובה....

בעיקרון, הכל בראש שלך... מה זה יעזור לך? כלום.. זה רק ירחיק אותך מהחלום הצלול... (אולי כן ואולי לא) אבל מהניסיון שלי..... פעם אחת עשיתי ווילד, והרגשתי עיקצוצים... בהתחלה ברגל, ואח"כ בידיים.... ואמרתי לעצמי שזה תהליך טבעי של הווילד, ושאסור לי לזוז, אחרת זה יהרס.... עד שלא יכולתי יותר - וגירדתי.... ואפילו פתחתי עיניים... וראיתי 3 יתושים שעשו ממני סעודה מפסקת... (תשאלו למה מפסקת... נו, תשאלו!! כי אח"כ הם כבר לא היו בחיים בשביל להמשיך לאכול..) אבל בעיקרון, תזרום עם זה

חלמן

New member
דרך אגב ליטן! אני ממליץ לך

שתשים סנו דיי... או אל טוש.. זה פועל!!! (לפחות פסיכולוגית.. ואז אתה חושב (התת מודע חושב) ) ששמת סנו דיי ויטושים לא יתקרבו עלי!

למעלה