דייויד, אם תמשיך לנסות להציל ... דייויד, אם תמשיך לנסות להציל כוסיות עם הגיטרה....
S soundsick New member 18/10/06 #18 דייויד, אם תמשיך לנסות להציל ... דייויד, אם תמשיך לנסות להציל כוסיות עם הגיטרה....
S soundsick New member 18/10/06 #21 ווילי, אח שלו... ווילי, אח שלו, אתה לא חושב להתבלבלת באיזה שני עשורים ככה...?
S soundsick New member 18/10/06 #24 החייברס האיילה משיגענא - ומומלצים. החייברס האיילה משיגענא - ומומלצים.
S soundsick New member 18/10/06 #26 ייאללה בנים, קדימה - ח ג י ג ה!!! ייאללה בנים, קדימה - ח ג י ג ה!!!
S soundsick New member 18/10/06 #28 בכייאת, כמה זמן אתם נותנים להם יחד? בכייאת, כמה זמן אתם נותנים להם יחד?
S soundsick New member 18/10/06 #30 אח.. כמה עטיפות קרטון כאלה הסתובבו אח.. כמה עטיפות קרטון כאלה הסתובבו להם ברחובות, מיד ליד, במועדונים, על הקירות כפוסטרים, (עד שהגיעה החברה כמובן)
אח.. כמה עטיפות קרטון כאלה הסתובבו אח.. כמה עטיפות קרטון כאלה הסתובבו להם ברחובות, מיד ליד, במועדונים, על הקירות כפוסטרים, (עד שהגיעה החברה כמובן)
S soundsick New member 18/10/06 #31 לא הבנתי, הוא צבע את הבלונד....? לא הבנתי, הוא צבע את הבלונד....?
S soundsick New member 18/10/06 #33 וואלה, כזו מכונית עוד לא הייתה לי.. וואלה, כזו מכונית עוד לא הייתה לי..
S soundsick New member 18/10/06 #34 אני שונא את הלהקות עם השם הארוך אני שונא את הלהקות עם השם הארוך הזה .....
S soundsick New member 18/10/06 #35 עם שם כזה "מפוצץ" זו הצלחה בטוחה. עם שם כזה "מפוצץ" זו הצלחה בטוחה.