לפשושי הפורום! נא להכיר את הקשיש שלי: "בנץ ליבסקי"
B bimbo. New member 16/11/01 #2 זה חמד של קשישון. אבל תעשו לו טובה: גיזזו את השער מעל העיניים. תאמינו לי שזה מציק לו. הוא רוצה לראות כמו כולנו.
זה חמד של קשישון. אבל תעשו לו טובה: גיזזו את השער מעל העיניים. תאמינו לי שזה מציק לו. הוא רוצה לראות כמו כולנו.
S shanty.G New member 17/11/01 #6 אני לא בטוחה שתספורת טובה לכלבים עם "פוני" טבעי. שמעתי פעם שזה מגן על העיניים שלהם מכל מיני צרות. אולי kittydoc תוכל לעזור בסוגיה?
אני לא בטוחה שתספורת טובה לכלבים עם "פוני" טבעי. שמעתי פעם שזה מגן על העיניים שלהם מכל מיני צרות. אולי kittydoc תוכל לעזור בסוגיה?
ל **לילך** New member 16/11/01 #3 adamli - ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif בנץ חמוד אמיתי ואני מסכימה עם ההמלצה לספר אותו מעל העיניים. אתה מוזמן להשתתף בפורום ובדיונים וכמובן לספר לנו סיפורים על בנץ ,כמו: בן כמה הוא , כמה שנים הוא אצלכם ועוד...
adamli - ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif בנץ חמוד אמיתי ואני מסכימה עם ההמלצה לספר אותו מעל העיניים. אתה מוזמן להשתתף בפורום ובדיונים וכמובן לספר לנו סיפורים על בנץ ,כמו: בן כמה הוא , כמה שנים הוא אצלכם ועוד...