לפרסקופיה וכאבים

תמי1001

New member
לפרסקופיה וכאבים

הי, בעקבות תלונות על כאבי אגן, עברתי לפרסקופיה לפני כחצי שנה ואובחנתי כחולת אנדומטריוזיס קל. הלפרסקופיה, שהיתה גם טיפולית, לא ממש עזרה ואני עדיין סובלת מכאבים באופן שאינו נסבל עבורי. גלולות ברצף של כחצי שנה גם לא ממש עוזרות. אני שוקלת לעבור לפרסקופיה נוספת נגד הכאב. שאלותיי הן: 1. האם למישהי יש נסיון טוב עם לפרסקופיה והורדת כאב? עד כמה זה באמת יכול לעזור? 2. אצל מי הכי כדאי להתנתח? 3. האם כדאי להתנתח בארץ, או שיש מקום מומלץ במיוחד בחו"ל? תודה, תמי.

שלום לך וברוכה הבאה

לרובנו יש ניסיון עם לפרסקופיה אני לא מתכוונת לענות לך על השאלה הראשונה כי זה מאוד תלוי בהיכן נותחת ועל ידי מי? וכמובן בך עצמך .אבחנה בזמן וטיפול נכון בהחלט יכולים לעזור בהחזרת איכות חיים......כל אחת והניסיון שלה....ולא אצל כל אחת זה דומה....באנדו אין מדע מדוייק. אצל מי והיכן כדאי לעבור ניתוח אנדו - המומלץ שלנו הוא דר' סוריאנו ובתה"ש....דר' סוריאנו נחשב לטוב ביותר בתחום האנדו' וידוע בשורותינו כמנתח המומלץ..... לשאלות אני כאן.

תמי1001

New member
המשך אנדו וניתוח...

נותחתי אצל אחד הטובים. מעדיפה לא לנקוב בשמות. כנראה שהניתוח לא ממש עזר כי לא היה חשד לאנדו והמנתח לא נערך לניתוח אנדו. בכל אופן אני עדיין מרגישה שניתוח יכול לעזור והשאלה היא אצל מי? פרטי או ציבורי? (יש לי ביטוח רפואי) בארץ או בחו"ל? נושא הפריון עדיין לא על הפרק ומטרת הניתוח מבחינתי היא טיפול בכאב. אגב, הבנתי שהריון עשוי לשפר את מצב האנדו. כמה זה נכון? תודה על התשובות שכבר נתתן ואשמח לנוספות... תמי.

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אם תבצעי חיפוש פה בפורום עם המילה "לפרסקופיה" כמעט כל השרשורים יעלו לך
יש כאן ה מ ו ן מידע. יש כאלה שזה עזר להן עעם הכאב ויש כאלו שלא. לא כתבת אצל מי נותחת, מה נכתב בדוח הניתוח, מה זה אנדומטריוזיס קל?,האם את מטופלת פיריון וכד'

למעלה