לפרסומות...

ביצים ביצים ביצים ביצים

מה עושים הבוקר? יש שמן במחבת....(משהו ) וסלט עוד מעט מתחיל מבט(בבוקר???) מה לעשות??? יש עיצה "טגני ביצה". ואם אני אספר למה אני זוכרת את הפרסומת הזו כל כך טוב חלק מאיתנו לא יישן טוב כבר בלילה. יש לזה קשר לרוחות רפאים שהסתובבו אצלי בבית,פעם. באמת!!!

ביצים ביצים ביצים ביצים

מה עושים הבוקר? יש שמן במחבת....(משהו ) וסלט עוד מעט מתחיל מבט(בבוקר???) מה לעשות??? יש עיצה "טגני ביצה". ואם אני אספר למה אני זוכרת את הפרסומת הזו כל כך טוב חלק מאיתנו לא יישן טוב כבר בלילה. יש לזה קשר לרוחות רפאים שהסתובבו אצלי בבית,פעם. באמת!!!

אחותו- ומה עם סיפור הרוחות?../images/Emo121.gif

אנחנו חזקים - נישן טוב.

ספור ה../images/Emo121.gif של הביצים ביצים

פעם כשהייתי סטודנטית עשינו סיאנסים למינהם שעשוע מסוג מסויים . ערב אחד היה סיאנס מיוחד אחד החברים, נהרג בתאונת דרכים בירידה מירושלים למצדה. ביקשו חבריו להעלות את זכרו. הסיאנס נמשך ונמשך, ומי שעשה ,יודע איך אותו מצטרפת לאות ומילה למילה-לאט. והשעה קרוב ל4 לפנות בוקר ואנחנו מבקשים מה
שנוכל לסיים וללכת. (יש ריטואל כזה שצריך את הסכמתה,ואוי ואבוי אם היא לא מסכימה-ספור אחר מצמרר) הרוח היקרה אומרת שאף אחד לא יוצא מהחדר עד שמיקי (אחד המשתתפים) ישיר את הפרסומת של"ביצים ביצים" (מה שהיה נוהג לפזם כל בוקר כאשר נפגשו בדרך לעבודה בחפירות במצדה). מיקי-לא מוכן. הרוח אומרת, שאם מיקי לא שר, אפחד לא יוצא מהחדר. מיקי -לא מוכן. ואפילו ניגש לדלת החדר,(בדירת הסטודנטים) ו היא נעולה. "אצל מי המפתח?" הוא שואל, כועס, צועק האמת-אף אחד לא יודע. גם אף אחד לא נעל. אחרים ניגשים כמובן לפתוח כי חושבים שמיקי צוחק עליהם. דלת נעולה לחלוטין!!! סופו של ספור- מיקי שר את ה"ביצים ביצים" וקם לפתוח את הדלת והיא פתוחה לחלוטין. הייתי שם. ראיתי. הסבר- אין לי!

מצמרר - עורי הפך להיות עור ברווז.

ואם מדברים על סיפורי רוחות או סיפורים שמעבר להגיון ולהבנה הנה גם לי יש אחד. חבר שלנו נפל באסון צור (התמוטטות הבנין) הגענו לביתו לניחום אבלים, וישבנו עם חברים בחצי גורן. לפתע היכתה בי ההכרה של דז´ה-וו ... ואז נזכרתי בחלום ביעותים שהיה לי מספר חודשים לפני, ובחלומי ראיתי את התמונה המדוייקת של כל החבורה בניחום האבלים. זה היה דז´ה וו מפחיד ביותר.

magy

New member
פעם , כשהייתי צעירה ויפה

עשיתי סיאנס. לפני שמישהו בכלל שמע על זה...בארץ, בימים שהיו כתבות על מרגוט קלאוזנר והרוחות. (פעם הייתי ביטניקית, בעיקר בראש. שנות השישים. שיער. וייאטנם.דני האדום. שיער מנופח. "שִי לַבס יּו יֶה יֶה יֶה ") כל פעם באה רוח אחרת, (מי בכלל מאמין ברוחות?), הבטיחו לי כל מיני דברים, שקרניות הרוחות האלה..... כלום לא התקיים. ואני לא הרשיתי לאף רוח להכתיב לי תנאים . היא לא סגרה לנו דלתות, ולא ביקשה לשתות מים. סתם כוס , שזזה , אולי בגלל שדחפנו מבלי להרגיש. נשארתי סקרנית בעניין הרוחות. מי מוכן לעשות איתי איזה סיאנס קטן? ברצינות?

אני יכולה לספר לך ספורי רוחות רפאים

אבל סיאנסים נוספים אני לא עושה! זה הספיק לי לכל החיים. כל כך פשוט, כל כך אמיתי לא אמירות גדולות צוואות וירושות אלא דיבור ישיר עם רוח עקשנית שרוצה שישירו לה פרסומת. אחרי זה- לא עוד. האם יש אוטוסוגסטיה, העברת מחשבות, הזזת חפצים בכוח מחשבה כנראה שכן, כי האופציה השנייה של רוחות שמטיילות בבית...פחות נעימה.

magy

New member
הצבת לי אתגר

אני אוכיח לך שהכל שטויות............ ייאללללללללללה קובעים?????????????????????

שקדי

New member
כשהיינו צעירים........

גם התעסקנו כמה זמן בסיאנסים הללו עם כוס ולוח וכו...... ובאמת היו כמה דברים מדהימים.....בלי הסבר ברור חוץ מזה שכנראה מישהו מהנוכחים.....סוג של מדיום מזיז את הכוס.....אולי מבלי לדעת אפילו אחרי כמה זמן איבדנו ענין......

אטיוד5

Active member
אצלנו יש רוחות

שמטיילות בבית . זה בטוח. וגם נבדק. ובאת מאוד לא נעים כמו שכתבת. אלו רוחות שיוצאות מאחורי בני ביתי.

"כי פרידמן הוא פרידמן אין מה לדבר"

"כי פרידמן הוא פרידמן אין מה לדבר כי פרידמן תמיד הוא הטוב ביותר" ועל הפרידמן הזה יש לי סיפר נוסטלגי. בחורף של שנת 60 עברנו לדירה גדולה במושגים של אז (שלושה חדרים+הול). נאצלנו לפנות את הדירה הקודמת ואילו הדירה החדשה טרם חוברה לרשת החשמל. את בעיית התאורה פתרנו עם מנורת "לוקס" שפפו הירקן השאיל להורי, ואת בעיית הבישולים פתרנו בחלקם בעזרת אותו תנור פרידמו. חוץ מאשר לשים צ´ייניק (קומקום) להרתחת מים, זוכרת שאמא שלי טיגנה עליו קרפיון בשבת הראשונה שלנו בבית החדש. התנור הפיץ חום רב אולם לווה בריח נפט לא נעים. שורה תחתונה, התנור עשה את העבודה בהרבה בתים.

שקדי

New member
נוסטלגיה לא נעימה מהפירסייד........

לפני כהרבה שנים חיימנו את ביתנו בפיירסיד באחד הימים יצאתי לעבודה בפרדס כשחזרתי לארוחת הצהרים הסתבר לי שזוגתי ד´אז הוציאה את התנור למרפסת בא רוח ותפוח בנ´´ל ופרצה שריפה שאמנם כובתה אבל כל הבית ותכולתו היו מפויחים והייתי צריך לעבור זמנית ולסייד ולנקות ולכבס.....הקיצעאר............... מאז חסל סדר חימום בנפט...............

אורניהו

New member
סתם גז/הבישול המהיר...

אבא שלי אהב נורא להביא הביתה מציאס שהיה מוצא,או קונה בעיר התחתית בחיפה.אמא רגזה עליו כל השנים בשל כך.ולהלן סיפור המעשה;יום בהיר אחד מגיע אלינו בעל מלוכה[בעל מלאכה],לבוש חליפה אפורה,כלים,ואריזת קרטון מסתורית וגדולה.היה לנו במטבח הצריף שיש קטן,ומעליו מספר חרסינות לבנות הכי פשוטות,מימין לכיור.מקום מושבה של הפתיליה.סילק הבעל מלוכה את הפתיליה משם והחל בהרכבה,בקצה הקיר למעלה ,מעל הכיור קדח ושם שם איזה מיכל קטן צבוע לבן,משם צינורית גז עד למתקן כזה שאותו הוציא מהקרטון.מכשיר גז מהמשוכללים באנגליה ,כך אמר.השם הישראלי היה כתוב על המכשיר´סתם גז´לימד במשך דקות ארוכות את אמא להשתמש בו, והלך.במשך הערב עמדנו אנו הילדים מוקסמים מאש הלהבה הקטנה שיצאה ממנו,כחולה ומרגיעה.אחרי יום יומיים,כמעט נשרף הצריף שלנו ,כשלהבה פרצה בתוך המיכל למעלה מעל השיש[אני מתפוצץ מצחוק עכשיו כשאני נזכר בזה]אמא כיבתה את האש,ולמחרת היא פירקה את כל האינסטרומנטים של התנור הזה והעיפה מהבית,כשאבא נכנס הביתה אחרי משמרת הלילה,ראה ,הבין,ושתק!סתם גז,איזו פירמה.........

redredole

New member
שמן

אפשר לבלבל את בני האדם אך לא את בני המעיים שמן מגד

אורניהו

New member
בנשר היו הרבה הונגרים..

ומכאן יצאה הבדיחה,איך אומרים שמן בהונגרית..?מ..ג..ד.ואיך אומרים אוטובוס בהונגרית?א..ג..ד.

שילה1

New member
מוקדש לשקדי ואורניהו...

בא אלינו לים הפתוח..שזו גם פרסומת להתנדבות לחיל הים וגם שיר ששר מיודענו....

שקדי

New member
הידעת שילה.............

שאורניהו ואנוכי עשינו יחד טירונות ורק לפני כמה ימים גילינו את זה......... בלי חבר´ה ובלי נעליים

magy

New member
ואני (לא בטוח שלא כתבתי את זה כבר)

לא זוכרת.....אבל מה זה חשוב....... צלצלתי ביום שישי..... אל מישהו הביתה...מחבר´ה..........מהכיתה..... ביקשתי את אבא...כששאלו מי זה ....אמרתי הילדה מהכיתה. והצחוקים שם........קרעו את החדר......

למעלה