לפרמט ויסטה

Ren83

New member
הבעיה היא

שאני עובד עם המחשב נון סטופ ואין לי אפשרות להפקיר אותו לכמה ימים בHP ולפי מה ששמעתי זה עלול אפילו לקחת כמה שבועות. כמה בערך עולה פלופי USB לנייד?

ali052

New member
יש גם פלופי וגם חיבור של IDA.

כלומר...חיבור לפלופי וגם חיבור לדיסק קשיח וגם חיבור לצורב...באותו כבל USB... 70-80 ש''ח....

Ren83

New member
התכוונתי

כונן פלופי נייד שמחברים אותו למחשב דרך יו אס בי זה מה שאני צריך לא?

ali052

New member
אתה צריך אבל ליבדוק דבר חשוב....

האם הלוח שלך תומך בזיהוי של USB חיצוני ...כלומר במצב של '''מחוץ לWINDOWS '' ... היה לי מקרה כזה דומה עם SONY VIO המחשבים הדקים בעובי של מחברת..ולא היה שם CD-ROM ןחיברתי לו כבל USB עם CD-ROM של מחשב רגיל... כמובן שההיתי צריך לשנות לו שם משהו בBIOS..

Ren83

New member
נראה לי שכן

יש לי לוח אם אינטל T7100 שזה מהחדשים. השאלה אם קניית פלופי נייד תפתור לי את הבעיה הנ"ל במאה אחוז

ali052

New member
תוכל ...

להשאיל מחבר שלך לכמה דקות... או לבקש ממנו בחנות לנסות במקום.... מקסימום 70 ש''ח זה לא סיפור... בהצלחה....

bonbonori

New member
כנס

שמע אני עשיתי לייב צאט עם התמיכה של HP באתר העולמי שלהם וזה פיתרון שהם נתנו לי. חפש טוב טוב בביוס איפה אתה יכול לשנות את האפשרות של הSATA. לי יש את הדגם של 5282 שזה דגם אחד מתחת ל6282. אתה אמור למצוא משהו תואם שם ולשנות. זה משהו שאני עשיתי וזה עבד לי כמו גדול

bonbonori

New member
סתכל ככה זה אצלי

בלחיצת F10 נכנס לביוס. הולך למעלה לקטגורייה השלישית משמאל-system configuration. שמע הולך לאפשרות של sata native support ומשנה מ-enable ל-disable. שומר את ההגדרות ומאתחל. מקווה שזה עזר

Ren83

New member
שמע

גם אני דיברתי איתם בצ'אט לייב פעמיים בפעם הראשונה אמרו לי לעשות מה שאמרת אז הלכתי BIOS וחרשתי אותו ולא מצאתי את זה בפעם השניה דיברתי איתם ואמרתי שלא מצאתי והם אמרו שבדגם שלי אין את האפשרות הזאת (כנראה כככל שהמחשב יותר מתקדם ככה יותר קשה להפטר מהויסטה שבו).

Y. Welis

New member
זה מה שציינתי למעלה - שאין לך כנראה SATA

והבעיה בתקליטור XP שלך.

Ren83

New member
אבל

במחשב אחר הדיסק עובד טוב. אז בשורה התחתונה מה אני צריך לעשות? ומה זאת אומרת מחשב בלי SATA זה טוב או רע?

Ren83

New member
שזה לא בעיה בדיסק

ניסתי עם עוד 4 דיסקים שונים של אקס פי

bar666xp

New member
לקרא ולישם...

http://www.maximumpc.com/article/How-To--Slipstream-your-XP-installation אגב מומלץ לעיין בשאלות נפוצות
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1372&QID=18358 מה שאתה צריך כדי שזה יהיה הכי פשוט זה ליצור CD WINDOWS BOOTBLE עם הדרייבר מובנה בו. אגב מכל השירשור לא הבנתי למה לא מצאת בBIOS את המצבי SATA המממ COMFTRBLE {או איך שלא מאייתים את זה}.

למעלה