לפרי פילינג!

לפרי פילינג!

החלטתי לזום מן עבודת ריבאונד לציור שלך שנעשה על שלי ויצירתי לי מהשבלול שצילמת תמונה לכרטיס האישי. מקווה שכולם יאהבו כי אני אוהבת- התמונה נעשה גם כמחווה לקהילת השבלולים בישראל במיוחד אלה שאוהבים קקטוסים בוגרים

איה@

New member
וואוווווו ../images/Emo70.gif איזה יופי ../images/Emo60.gif ../images/Emo60.gif ../images/Emo60.gif

ממש יפה! ספרי איך ביצעת? אם תוכלי לפרט כמה שיותר.....אני מאד אוהבת את הסגנון הזה והשבלול שלך כל כך מיוחד ומוצלח. אני מתחילה לאהוב שבלולים בזכותך
איה.

תודה ../images/Emo9.gif

המממ.. אז ניקיתי מהתמונה קודם כל את הרקע... אח"כ יצרתי שיכבה מעליה ויצירתי את הקונכיה. קודם עם מברשות עבות וסימון כללי של קווי מתאר. אני עובדת בד"כ עם מברשות ב100 לחץ. הורדתי גם את הסימון מהאופסיטי (שקיפות) באופציות של הסטיילוס בחלון האופציות של המברשת. אח"כ עבדתי עם מברשות קטנות יותר ועברתי פחות או יותר מהגוונים הבהירים אל הכהים יותר וגם נעזרתי באופציה של צבע לפי לחץ (גם בחלון האופציות) יש עוד כל מיני משחקים קטנים בין שקיפויות אח"כ במקומות שדורשים צל או מעבר הגדרתי יותר. אח"כ עשיתי עוד שכבה של הגוף ושמתי אותה מתחת לשכבה של הקונכיה ועבדתי באותה צורה פחות אותו יותר. אח"כ ניקיתי סופית כל מיני יציאות מהקווים ודברים מיותרים אחרים. וואלה
לתפארת מדינת ישראל
, מקווה שעזרתי.

אתם פשוט עושים לי נחת....../images/Emo13.gif

יופי של דברים יופי של ציור יופי של משתתפים בפורום הזה....

FreeFeeling

New member
היי פיגמליונית ../images/Emo13.gif

משגע ! ממש אחלה ואני ממש אוהב אותו. (מצטרף לדעות של האחרים) בברכה FreeFeeling

מקסים פשוט מקסים!!!

תודה
יש לי בקשה לכשיתחיל החורף... צא וצלם בשבילי שבלולים. מי יודע אולי תצא גליה שלמה המחמודים הריריים הללו.

גלריה של שבלולים! אחלה רעיון!

אני ממש צריכה פנקס...יופי שלרעיונות אתם מעלים, אגב, בתפוז דואגים לנו לגלריות, זה לוקח זמן אבל יהיו...אז תכינו עבודות!!

אני מציעה אפילו לתזמן אותה

שהאיסוף יארך במשך כשבועיים לאחר הגשם הרציני הראשון (יורה).

למעלה