לפריק...

לפריק...

רק רציתי שתדע שאני קוראת את הבלוג שלך מדי פעם, ואתה נראה לי בנאדם נחמד... אבל לפי התגובות שאתה כותב לאנשים.....אולי טעיתי? מיטל :)

I am a freak

New member
לא טעית

הגידי לי באיזו מתגובותי היה נדמה לך שלא נהגתי בצורה נחמדה- ואם יתברר שכן כך היה המצב- כנראה שזה היה אחת משתי סיבות 1. ניסיתי להעביר מסר. 2. הייתי עצבני. במידה והאפשרות השניה היא הנכונה- סביר להניח שאני אתנצל
תודה וסליחה, הפריק.

אני מכיר את שוש..

וחיפשתי בפורום הודעה "לא נחמדה" ופשוט לא מצאתי.. אנשי הפורום צריכים להבין משהו אחד: לשוש לא יהיה תמיד סבלנות לכאלה שממציאים סיפורים ומחפשים חיים או חברים. רוצים להיות חברים בפורום?יש דרכים אחרות.... אז אולי הוא לפעמים עונה בציניות לכאלה אנשים,אבל הם ביקשו את זה..בפעם הבאה שיפרטו במדויק איזו צומת לב הם רוצים לקבל..ככה שלא נצטרך לנחש... מצטער שוש שדיברתי בשמך,פשוט ישדברים שאתה כמנהל לא יכול להגיד,ואני סתם איש יכול!
בכל מקרה תקן אותי אם אני טועה,רק שתדעו,זו דעתי. חביב הקסם

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

אני רק אשתוק ואהנהן ברמיזה עבה לכך שאני מסכים
תודה על התגובה, אתה מוזמן לדבר בשמי במקרים כאלה
שוש.

I am a freak

New member
אם כן, כמה דברים

1. [חביב הקסם מדבר בשמי מצויין] הייתה לי סיבה טובה 2. לא אמרתי כלום- דחיתי את זה לפרטי- [וגם שם לא אמרתי שום דבר מגעיל- את יכולה לשאול את חביבי
] 3. שתדפדף לארכיון- ותראה כמה פעמים זה היה ההפך 4. את תמיד יכולה להיכנס ולהוכיח לכולם שאני טועה [ואני שלחתי לך, במיוחד בשל העובדה הזו, לינק שמוביל ישר לשרשור הזה- כדי שאם יש לך מה להגיד, תראי שאת מוזמנת] 5. אין לי בעצם- סתם רציתי שיהיו 5 נקודות. הפריק.

כולנו אוהבים את שוש

על מישקל כולם אוהבים את ריימונד(בערך). שלך חנה גונן

I am a freak

New member
וגם אם לא....

יש לך את הזכות המלאה לחשוב עלי מה שאת רוצה. זה נורמאלי לגמרי שאני לא אהיה אהוב על כולם... את יכולה להרגיש בסדר עם זה. רק, אם המצב באמת כך [ואני מדבר כאן לכולם]- שלחו לי הודעה בפרטי או לאייסיקיו כדי לנסות לברר למה זה ככה כיוון שאם אני טועה, אני אהיה יותר משמח לתקן את עצמי. תודה על ההודעה, שוש.

למעלה