לפרידה ------------->

כריסטין

New member
לפרידה -------------> ../images/Emo39.gif

היי אני שמחה מאוד שיש פורום טארוט !!!!! כל הכבוד לך שאת מקדישה לנו מזמנך ! אני גם לומדת טארוט אבל לפי מספר ספרים אני מוצאת שיש פרושים אחרים לקלפים מסויימים לדוגמא 9 גביעים ספר אחד טוען שפרוש הקלף - "חוסר סיפוק" ספר אחר טוען שהפרוש - "אדם שמח ומבסוט" אז מה האמת ? מה לדעתך הפרוש המתאים ?

F r i d a

New member
זה תלוי

הקלף מתאר סיפוק אבל מכיוון שהוא 9 ולא 10 ההישג הוא לא מוחלט. אז זה נכון שהוא שמח ושבע רצון אבל יש פה עוד משהו שאפשר להשיג. כשהקלף הפוך הוא בהחלט חוסר סיפוק.

כריסטין

New member
תודה ועוד שאלות בנושא ../images/Emo13.gif

8 מטבעות יש כאלו שטוענים שהפרוש לקלף - "עבודה נושאת רווחים" ויש כאלו שטוענים שפרוש הקלף "עבודה קשה שאין שכרה בצידה" . מה לדעתך פרוש הקלף ? איך יודעים מה באמת הקלפים אומרים ??? כי כל ספר נותן פירוש אחר וזה מבלבל ד"א אם הוא הפוך אז הפרוש "נוכלות,חמדנות" נכון ?

F r i d a

New member
היי כריסטין ../images/Emo9.gif

8 מטבעות - השקעה של מאמץ, כרגע אין באמת תוצאה אבל זו השקעה משתלמת. דברים זזים לאט. הקלף הזה יכול לתאר אדם שעובד במסגרת מאורגנת, אדם שמרגיש בורג קטן במערכת. הקלף יכול לרמז לכיוון אדם שמרוכז יותר מידי בפרטים קטנים ואינו רואה את התמונה השלמה. בהפוך הוא יכול לתאר חמדנות אבל פחות נוכלות. אני מנסה לחשוב על אפשרויות ואולי זה אדם שמוכן לעשות הכל למען המטרה, המטרה מקדשת את האמצעים. כשהוא הפוך הוא יכול לתאר את הזמן כמכשול, צורך בתוצאות מיידיות מול קושי להשיג את הדברים.

כריסטין

New member
תודה פרידה ../images/Emo13.gif , גם אני אוהבת לקרוא

בקלפים לעצמי ואחרים , האם תוכלי לתת לי טיפים הכוונה האם צריך להדליק נר/קטורת או כל דבר שיכול לעזור בזמן קריאה בקלפים ? מודה לך מראש

F r i d a

New member
כל אחד ומה שהוא מרגיש

יש כאלו שמדליקים נר או קטורת, יש כאלו שפורסים רק ביד שמאל, ויש רק על מפת משי, ויש שנותנים לשואל לערבב ולחצות את החפיסה, יש כאלו שבין אדם לאחר מעבירים את החפיסה טיהור מעל נר למשל. ואני אומרת - מה שמרגיש לך. יש משמעות רבה לנר למשל ואם חשוב לך להתחבר לאנרגיות מסויימות אז כדאי להדליק נר. הדבר החשוב ביותר הוא להרגיש נוח, להתכוונן, לבקש את הדבר הנכון, והוא יגיע בכל מקרה.

F r i d a

New member
בכייף כריסטין

אני נהנית לקרוא את השאלות שלך ובמיוחד את התגובות שלך לאחרים. כל הכבוד!

למעלה