לפרוק מהלב

shinshin22

New member
לפרוק מהלב

אני נמצאת במערכת יחסים כ 5 שנים,אני כן רוצה עתיד ולהקים משפחה יש לנו תקופה רעה,תקופה שאין אושר אין יחסים תקינים יש הרבה ריבים הרבה מחלוקות ואפילו בדברים הקטנים ביותר אני לא רוצה לאבד אותו,לא רואה את חיי בלעדיו נכון,אני אשמה בהרבה מהדברים אני רוצה לעשות שינוי והשינוי הזה קשה לי אם אני מרגישה שמוכיחים אותי כל הזמן,מבקרים אותי,אומרים לי כמה אני לא בסדר אני לא יודעת מ ה לעשות מצד אחד אני לא מוכנה לאבד אותו מצדד שני,אני רוצה להיות מאושרת.. מה עושים??? פעם היה לנו טוב...

אייבורי

New member
חומד

את בת 21 אני מציע שקודם תחשבי איך את נהנת מהחיים מגשימה פנטזיות, מסתכנת, לומדת מטיילת באמת שיהיה לך המון זמן להתמסד ולהקיםמשפחה

seeyou

New member
"אני כן רוצה עתיד ולהקים משפחה"../images/Emo178.gif

"אני רוצה להיות מאושרת"
לא הבנתי ממש איפה הבעיה שלך כתבת בצורה "פילוסופית" ולכן אני עונה בצורה כללית "אם תמשיך לעשות את מה שעשית תמיד, תמשיך לקבל מה שקיבלת תמיד(בערך אם לא פחות יותר)" שש שנים הזוגיות שלך מתנדנדת ללא כוון ברור? לא בטוח שה"אושר" שאת מבקשת נמצא בחתונה. את מצמידה את האושר שלך האישי בידיים של אחר. ייתכן שאת נלחמת נגד תחנות רוח מבקרים אותך? אז מה? את לא חייבת להשתנות(גם לא תצליחי) תפסיקי להגיד שאת אשמה בהרבה מהדברים - זה גורם לך להיות תמיד במגננה. אם את לא תקבלי איך שאת אז אף אחד לא יקבל אותך יוסי

chenby

New member
רוצה לראות את העתיד?

הנה הוא. אה... הנה הוא שוב.

למעלה