לפרוק ולהתייעץ

shalti4

New member
לפרוק ולהתייעץ

אז ככה..
היא הייתה החברה הכי טובה שלי,חברת נפש כמו שאומרים הכרנו בתיכון אני כבר 3 שנים מחוץ לארון והיא תמיד הגדירה את עצמה כסטרייטית ,לפני שנתיים היא באה אלי ואמרה לי שהיא אוהבת אותי וניהלנו זוגיות במשך שנה ו 8 חודשים.
היא הייתה כל העולם שלי כזאת אהבה ענקית הייתה ,פשוט זוגיות מושלמת...לפני כחודשיים זה נגמר ,בטענה מצידה שהיא רוצה חיים יותר קלים התחלה חדשה (בדיוק היה ראש השנה).
ועזבה..היה לי קשה להתנתק מצאתי את עצמי בהתחלה מנסה להחזיר אותה ואח"כ מתקשרת אליה אחת לשבועיים כי הייתי צמאה לקול שלה אבל היא הרגה אותי באדישות שלה בהחלטיות שלה ..
לפני שבוע היא שמעה שכל מיני חברים רחוקים ידעו שאני והיא ניהלנו זוגיות לקחה את זה קשה ואמרה לי שהיא לא רוצה שאף אחד ידע הרגשתי כ"כ גרוע למה היא מתביישת?? נתתי לה את הכל , כל מה שאפשר לתת
למה היחס הזה פתאום? למה היא רוצה גבר? למה פאקינג גבר יותר טוב ממני??
איך מתמודדים? הגעגוע חזק , עברו כבר חודשיים ואני מרגישה תקועה ,כל יום שעובר אני עדיין עצובה מבפנים בזמן שהיא מאושרת מחייכת מתייפייפת מכירה אנשים חדשים ..
אבל נראה לי שאני הדפוקה למה יצאתי עם מישהי שאמרה לי מראש שהיא סטרייטית? מה חשבתי לעצמי? חשבתי בתמימות שאהבה תהיה חזקה מכל .. טעיתי.. וכל סופ"ש מחדש אני מוצאת את עצמי בעצבות ובאכזבה
ובמחשבות עליה...

מה עושים כדי לעקור את ההרגשה הזאת? איך מתקדמים?

תקשיבי

תכניסי לעצמך לראש שזו לא את שלא בסדר- מתוקף היותה סטרייטית זה יכל לקרות עם כל בחורה אחרת.
בהחלט יכול להיות שהאהבה הייתה הדדית, גדולה, נכונה ואמיתית, אבל היא החליטה לחזור לגברים. את לא צריכה לאכול את עצמך במה את עשית לא בסדר / למה גבר יותר טוב ממך,
כי זה סתם יכניס אותך ללופ, במיוחד כשזה לא בשליטתך.

אי אפשר לעקור הרגשה, אפשר לתת לזמן להחליש ולגרום לזה לדהות.

יהיה בסדר |מותק|

מותק? הכוונה הייתה לחיבוק

מה שמשמרות לילה עושות לאנשים...

את בסדר גמור!!!

רציני, היא פה חייה בפחד ומסתבכת בהגדרות.. כן זה קשה מאוד מאוד פרידה שכזו במיוחד שהייתה אהבה מדהימה!
(אגב, גם אני טעיתי את הטעות הזאת והפרידה,בשבילי, הייתה ארוכה כמו מסטיק!)

תכניסי לך לראש את כל מה שחשוב, שאת יודעת לאהוב, שאת שלמה עם עצמך, שאת יודעת לעשות טעויות וללמוד מהן והכי חשוב- אחרי כל הסיפור הזה את תכירי מישי אחרת שתתן לך הכל מכל הלב ובלי שום ספקות ושברים של לבבות.

יש בך את מה שחשוב, עכשיו רק נשאר להתגבר ולהמשיך הלאה:)
בהצלחה!

למעלה