לפרופסור חיים פאר BJJ MACHADO

לפרופסור חיים פאר BJJ MACHADO

ברכות לחיים פאר לפי מסורת ה BJJ התואר הוא פרופסור כלומר מורה כמה מילים על חיים ואי שימוש בתארים לאיש צנוע ( ואפילו מעצבן לפעמים ...כמה פעמים רבנו ? רק השבוע אני חושב פעם אחרונה ? תפסיק להעיר אותי בבוקר תקנה שעון שמראה זמן ארה"ב וגם יש כבר אימיל תפסיק לשלוח יונות דואר ... ) ומסור שעושה עבודתו בשקט וצינעה וחסר פירסום אז אני עומד ל"הסמיק " אותך ברבים... חיים גם איש ביטחון מהמסורים שידעה מדינת ישראל בעל מיספר עיטורים וצלש"ים , סא"ל , ד"ר לפסיכולוגיה , סנסאי ואפילו בעל התואר " סוקה " כלומר ראש שיטה , תמיד חבר ותמיד מוכן לעזור ותמיד מוכן ללמוד - לפעמים מורה ותמיד תלמיד ! תמיד מוכן לשיתוף פעולה עם שיטות ומורים שונים ורואה בערך חברות ערך עליון כחבר ותלמיד של גדי סקורניק מבכירי המורים של מדינת ישראל - וכגודאי לשעבר הגיע והצטרף למועדון אוניברסיטת ת"א ומאז מוביל את המועדון להישגים ולהדרכת תלמידים שבהחלט ניתן להתגאות בהם במיספר שנים האחרונות מלבד עיסוקו בצי-נה אצל ד"ר יאנג בבוסטון המשיך ועבר הסבה ל BJJ כסיגנון נוסף לרשימת הישגיו והפך למייצג של מישפחת המאצדו אז כשחורה של מאצדו אתה - פרופסור ומכיון שיש " איחוד מישפחות " בין אנשי CSSD יובל וגאי וחיים לבטח ישמחו כולם שבמגזין הבלאק באלט האחרון JUNE 2007 יש כתבה על גון מאצדו שאותו אתם מייצגים וכמובן אחד הדפים הוא גם מודעה של פראנק בראם CSSD אז סיבה למסיבה

אמילי ב

New member
ברכות ואיחולים למורי היקר../images/Emo24.gif

מורה בחסד משקיע בתלמידיו ותמיד נותן מכל הלב.
גאה להיות תלמידותו כבר שנתיים, (רק לפני ימים מספר שוחחתי איתו בטלפון וסיפרתי לו שכשלא הגעתי לאימון בשבוע שעבר כמה זה היה חסר לי וכמה בער בעצמותי להתאמן). ככה חיים, נוטע בנו תלמידיו את הרצון ללמוד ולא להחסיר שום אימון. קבוצה מדהימה, אנשים נפלאים ופרופסור חיים פאר בראשם.

גם לקנדו

אני לא מכיר את חיים אישית אבל ניפגשנו מספר פעמים זה מדהים שחיים הציע לי עזרה לקדם את הקנדו בכל דבר שהוא יכול בלי שום תמורה ועל זה אני מודה לחיים כל הכבוד הלוואי והיה לי את הנחישות שלך מרקו

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין ספק, חיים פאר איש יקר, איש אשכולות, שאינו מרבה בחשיפת מעשיו בציבור. ובנושא הצניעות אני לצידו של אבי. אחד במינו

A Broken Mirror

New member
../images/Emo45.gif

אינני מכירה את חיים פאר, אך אכן צניעות ונאמנות הן תכונות מאוד נעלות
.

ננדין

New member
לחיים פאר מגיע הרבה כבוד ולא רק על היותו מורה

גדול ועל כל העבודה שלו בתחום הקפ"פ אלה בעיקר על הרבה דברים שחיים לא מרשה לפרסם עקב צניעותו...

ארליכית

New member
ברכות לחיים ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

מורי היקר למרות שלצערי קשה לי לבוא לאימונים לעיתים קרובות מבחינת מרחק ובלאגנים. כל אימון אצלו הוא גן עדן. ואם יכולתי היתי נותנת את נשמתי כדיי להגיע לעיתים יותר קרובות. אחד מהאנשים הצנועים, הכיפים, ונהדרים שאני מכירה.
אחד מהאנשים האהובים עליי בעולם אמנויות הלחימה ובעולם בכלל
מתה עליך! בקרוב גם יסתיימו לי הבגרויות ואני אבוא להתאמן יותר.
זוהר

למעלה