לפרוסקופיה

מצב
הנושא נעול.

anankachol

New member
לפרוסקופיה

לפרוסקופיה
שלום, האם מישהי מכם עברה את הבדיקה - לפרסקופיה אבחנתית? אם כן!! אשמח לדעת האם זה בהרדמה או ללא הרדמה, וכמובן איך הבדיקה? ובנוסף, היכן עשיתם את הבדיקה (אם אתם מאזור המרכז וצפונה) תודה

ג ל2

New member
אני עברתי

לפרוסקופיה
שלום, האם מישהי מכם עברה את הבדיקה - לפרסקופיה אבחנתית? אם כן!! אשמח לדעת האם זה בהרדמה או ללא הרדמה, וכמובן איך הבדיקה? ובנוסף, היכן עשיתם את הבדיקה (אם אתם מאזור המרכז וצפונה) תודה
אני עברתי
2 לפרסקופיה בהרדמה מלאה לא לשם בדיקה אלא לשם הוצאת הריון מהחצוצרה , הרופאים טוענים שזה הליך לא מסובך ,הם מכניסים צינורית מצלמה דרך הטבור לדעתי ממסתכלים מה קורה שם בפנים ,לי גם הזריקו חומר לחצוצרה וראו שהיא די סגורה .מדוע את עוברת את הבדיקה הזאת ?

anankachol

New member
היסרוסקופיה ולא לפרוסקופיה - טעיתי

אני עברתי
2 לפרסקופיה בהרדמה מלאה לא לשם בדיקה אלא לשם הוצאת הריון מהחצוצרה , הרופאים טוענים שזה הליך לא מסובך ,הם מכניסים צינורית מצלמה דרך הטבור לדעתי ממסתכלים מה קורה שם בפנים ,לי גם הזריקו חומר לחצוצרה וראו שהיא די סגורה .מדוע את עוברת את הבדיקה הזאת ?
אני מתנצלת התכוונתי להיסטרוסקופיה אבחנתית, לפרוסקופיה גם אני עברתי לפני 4 שנים, לפני הלידה הקודמת, ועכשיו לאחר 3 טיפולים כושלים אני צריכה לעבור היסטרוסקופיה. אשמח לקבל מידע על כך. תודה

עמית@

New member
עברתי בהרדמה מלאה באיכילוב.

אני מתנצלת התכוונתי להיסטרוסקופיה אבחנתית, לפרוסקופיה גם אני עברתי לפני 4 שנים, לפני הלידה הקודמת, ועכשיו לאחר 3 טיפולים כושלים אני צריכה לעבור היסטרוסקופיה. אשמח לקבל מידע על כך. תודה
היה ממש בסדר, כמעט ולא כאב אחר כך, ממליצה על הרדמה בזמן הבדיקה, כך אפשר להפוך אותה לניתוחית במקרה הצורך- וכמובן לחסוך כאבים.

anankachol

New member
בהמשך...../images/Emo10.gif

היה ממש בסדר, כמעט ולא כאב אחר כך, ממליצה על הרדמה בזמן הבדיקה, כך אפשר להפוך אותה לניתוחית במקרה הצורך- וכמובן לחסוך כאבים.
בהמשך...

בקופה שלי לא הסכימו שאבצע את הבדיקה בבית חוליח כללי או פרטי, וחייבו אותי לעשותו באחת ממרפאות הקופה. לאחר שיחה שלי איתם נאמר לי שהם עושים זאת ללא הרדמה, בעוד שהרופא שלי התלבט אם לעשות לי בהרדמה מלאה או חלקית. אני חושבת על זה ומצטמררת, אני לא סובלת שנוגעים ומחטטים לי באזור. בהחזרות לאחר טיפולים אני מתפוצצת מלחץ באזור ומחכה לרגע שההחזרה תעבור. אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות, נמאס לי מהרדיפות אחר הקופה, אני מרגישה עייפה ומותשת עוד לפני שבכלל התחלתי את הטיפול הרביעי. מצטערת שאני מייבבת כך, היום אני די בדיכאון מהנושא, ואני לא יכולה לשוחח על כך עם כל אחד .

היסטרוסקופיה אבחנתית

בהמשך...

בקופה שלי לא הסכימו שאבצע את הבדיקה בבית חוליח כללי או פרטי, וחייבו אותי לעשותו באחת ממרפאות הקופה. לאחר שיחה שלי איתם נאמר לי שהם עושים זאת ללא הרדמה, בעוד שהרופא שלי התלבט אם לעשות לי בהרדמה מלאה או חלקית. אני חושבת על זה ומצטמררת, אני לא סובלת שנוגעים ומחטטים לי באזור. בהחזרות לאחר טיפולים אני מתפוצצת מלחץ באזור ומחכה לרגע שההחזרה תעבור. אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות, נמאס לי מהרדיפות אחר הקופה, אני מרגישה עייפה ומותשת עוד לפני שבכלל התחלתי את הטיפול הרביעי. מצטערת שאני מייבבת כך, היום אני די בדיכאון מהנושא, ואני לא יכולה לשוחח על כך עם כל אחד .
היסטרוסקופיה אבחנתית
עברתי גם אני, לפני כחודש. חששתי מאד מהבדיקה, אולם, לשמחתי הבדיקה היתה קלה מאד, ובכלל לא כואבת. עברתי את הבדיקה בבי"ח קפלן, ללא הרדמה. הרופא הבטיח לבצעה בעדינות רבה ואכן כך היה. לא לחשוש. ב-ה-צ-ל-ח-ה!

anankachol

New member
תודה../images/Emo51.gif

בהמשך...

תודה

בנות, תודה על התגובות, אני עדיין חוששת מהבדיקה, ומקווה שיהיה בסדר.
.

ריקי בש

New member
היסטרוסקופיה אבחנתית

היסטרוסקופיה אבחנתית
עברתי לפני כשנה באסותא- נורא הפחידו אותי לפני כן אבל זה היה בלי הרדמה בכלל- לא נעים ומעט כואב אבל לא ממש נורא. אפשר לסבול. בהצלחה ואל תפחדי כי הכל יהיה בסדר!!

אני עברתי, בבי"ח בלינסון

אני עברתי, בבי"ח בלינסון
נתנו לי כדור להרגעה חצי שעה לפני הבדיקה. כאב לי נורא נורא נורא וממש לא הרגשתי טוב. נשבעתי שאני לא עוברת שוב דבר כזה בלי הרדמה מקומית, לפחות.

קצת מהניסיון שלי ../images/Emo141.gif

קצת מהניסיון שלי

שלום לך! בעברי 3 היסטרוסקופיות ניתוחיות ואחת אבחנתית. בניתוחיות ישנתי שינה עמוקה ואילו את האבחנתית עשיתי אצל הרופא בקליניקה ולא הרגשתי כלום! בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה