לפרוסקופיה

ravit99

New member
לפרוסקופיה

שלום לכולם..אני אישה נשואה בת 27 מנסה שנתיים להיכנס להריון כולל טיפולים. היום אחרי ניתוח לפרוסקופיה ובו כרתו לי שתי חצוצרות וצרבו לי שני מוקדים של אנדומטריזיס שהרופא ראה במהלך הניתוח. השאלה שלי היא .. האם האנדומטריוזיס יחזור? או שעצם זה שכרתו את החצוצרות וצרבו את המעבר מהרחם שום רקמה לא תצא משם?

ravit99

New member
רופא מדהים

ד"ר אריה ליסק מנתח בבית חולים כרמל הוא סגן מנהל מחלקה .. מנתח פרטי באלישע אם יש לך מושלם זה עולה 1300 ש"ח אם פלטינום אז מחזירים גם את זה. יחס אישי רופא "בנאדם" רגיש אמפטי ידיים מצויינות .. היום אין לי כאבי מחזור הצלקות כמעט אינן.. חודשיים אחרי . לא הסכים לקחת כסף כשבאתי אליו לביקורת . ממליצה בחום.

rotem024

New member
היי רווית

מצטערת לשמוע על מה שעברת ומקווה מכל הלב שעכשיו האנדו' לא יחזור שוב ושתצליחי להכנס להריון במהרה.. אין לי תשובהלהשיב לך לגבי מה ששאלת.. אני מקווה שבנות יענו לך פה בהמשך.. רציתי לבקש ממך את הטלפון של בית חולים כרמל אני מהצפון וצריכה לעבור לפרוסקופיה ואשמח לברר שם, תודה.

ravit99

New member
לא נותחתי בכרמל אלא באלישע

טלפון של המזכירה של ד"ר ליסק באלישע 048257877 תקבעי קודם תור להתייעצות, עלות של 100 שקלים.תביא איתך כל הניירת בדיקות, אבחנות הכלללללללללל. קופת חולים כללית שולחים לבית חולים כרמל שם יש פרופ פילמר מצויין ליסק וקאופמן כולם מצויינים. אבל אם את ממהרת עדיף לעשות פרטי, בסוף באמת שזה לא יקר במיוחד אם יש לך פלטינום. בהצלחה. מחזיקה לך אצבעות:)

tova15

New member
ד"ר קאופמן מבית חולים כרמל

רותם , תפני לד"ר קאופמן . נתקלתי בד"ר ליסק בבית חולים כרמל ויש לי טראומה מהמפגש. ד"ר קאופמן הוא רופא ומנתח מדהים ותדאגי ,שהוא זה שינתח אותך. יש לו ניסיון עצום בניתוחים מסוג זה. נותחתי בדצמבר וכרתו לי את הרחם. כמעט ואין לי סימנים לניתוח. שלא לדבר על יחסו הרגיש של ד"ר קאופמן לחולה שלפניו. היחס הסובלני והמעודד. חפשי בגוגל את שמו ותדעי איך להגיע אליו . יותר ממומלץ. בהצלחה ותהיי רגועה! טובה

זואילי

New member
הממממ

לצערינו, האנדו לא ממש הולך לשום מקום.
יש כל מיני מאמרים ומחקרים על חזרת מוקדים או לחילופין הטבה משמעותית, אבל לפחות ע"פ המשתתפות כאן... לא כולנו "נפלנו" על תיאוריית הדם שחוזר לאחור, שעם כריתת החצוצרות הכל נפתר. הרי אם זו היתה הסיבה הוודאית לאנדו, מן הסתם כל אישה אנדואית בעולם היתה יוצאת מניתוח נטולת חצוצרות כטיפול מונע. יש כמה וכמה תיאוריות ומי באמת יודע? אם אובחנת בביופסיות שנלקחו שאת אנדואית, אז עכשיו צריך לשמור על הבטן כמה שאפשר.

למעלה