לפרוסקופיה באסותא

סלסה מ

New member
לפרוסקופיה באסותא

היי בנות, נפגשתי היום עם דר' סוריאנו וקבלתי מכתב מפורט לקופ"ח למכבי לצורך התחייבות ללפרוסקופיה באסותא. השאלות שלי הן: האם מישהי מכן עברה את הניתוח באסותא? האם מישהי בכלל קבלה התחייבות לניתוח באסותא? האם יש הבדל בין אסותא לתל השומר? וחוץ מזה, מה אני עושה אם מכבי לא תאשר את אסותא??? תודה רבה

boli bilboli

New member
אסותא ../images/Emo45.gif

היי, אני עברתי לפני חודש לפרוסקופיה באסותא פתח-תקווה, גם אצל רופא פרטי. ההבדלים גדולים מאוד. בבי"ח רגיל מתאשפזים יום-יומיים לפני הניתוח ויום-יומיים אחריו להשגחה. באסותא את מגיעה שעתיים לפני הניתוח ומקבלת חדר אינטימי וחמוד (רק שתי בנות בחדר) ויש גם טלוויזיה. האחיות מקסימות ונותנות יחס אישי. אני השתחררתי כבר בבוקר שלאחר הניתוח אפילו שהניתוח הוגדר כקשה (מצאו להפתעתי הרבה הדבקויות). לא הייתי צריכה לשתות משקה משלשל אלא רק להיות בצום שש שעות לפני הניתוח. הצוות נחמד מאוד וסבלני. לפני הניתוח את נפגשת לפגישה אישית עם המנתח והרופא המרדים. בקשר למכבי הם פעלו בצורה מפתיעה מאוד. יום לאחר שהגשתי את המכתב מהרופא, הם כבר התקשרו אליי ואמרו שהכל אושר ושהטופס 17 מחכה במשרד. כמו-כן, את מגישה טפסים לאחר הניתוח והם משתתפים בהוצאות הניתוח בסכום של 4,080 ש"ח (ללא קשר לטופס 17) . הכסף מופקד לחשבון תוך שבועיים בערך. דבר אחד שהתבאסתי ממנו הוא שלא נתנו לבעלי לישון איתי בלילה של האישפוז, אולי מפני שישנה לידי בחורה דתייה... אבל זה פרט שולי ממש. כל השאר היה בסדר גמור. אשמח לענות לך על שאלות נוספות, ובהצלחה !!!

סלסה מ

New member
סליחה על הבורות...../images/Emo163.gif

תודה רבה על התגובה אם מנפיקים לך טופס 17, אז על מה נשאר לשלם? האם טופס 17 הוא לא עבור הניתוח והמנתח? 4000 זה אכן הרבה אבל מה האחוז מהסה"כ? כמה נשאר לך לשלם? אני יודעת שהיחס של אסותא מצויין, בעלי עבר שם אתמול ניתוח, השאלה האם יש טעם לשלם עוד כמה אלפים רק בשביל זה? תודה

boli bilboli

New member
ניתוח פרטי ../images/Emo66.gif

היי, אני עברתי ניתוח פרטי אצל פרו' גולדנברג שנחשב מספר אחת בלפרוסקופיה, ואכן הוא ביצע עבודה מעולה. הניתוח הפרטי עלה לי 13,000 ש"ח וקיבלתי החזר ממכבי בסך 4000 ש"ח. אם ד"ר סוריאנו מנתח אותך דרך הקופה ולא בפרטי אז מעולה! הרווחת! גם סוריאנו וגם באסותא, שילוב מנצח! אני בטוחה שמכבי יתנו טופס 17 בלי שום בעיה. אם את צריכה להוסיף מכיסך עבור שידרוג לאסותא אז חבל על הכסף. המון בנות כאן עברו את הניתוח בתל השומר והיו מרוצות מאוד. זה אולי פחות נוח מאסותא, אבל לא מצדיק אלפי שקלים. בהצלחה ותעדכני בהמשך..

סלסה מ

New member
ניתוח בתל השומר../images/Emo12.gif

עדיין יש משהו שלא ברור לי, אם אני לא מעוניינת באסותא, ומעדיפה את תל השומר, האם ביה"ח קובע מי יהיה המנתח ואז יש סיכוי שזה לא יהיה סוריאנו? אני מטופלת אצלו באופן פרטי ומפחדת שאצטרך לעבור שוב את כל התהליך בתל השומר. אני לא רוצה לדחות עוד ועוד את הניתוח כי הציסטה גודלת בקצב מהיר מאוד של ס"מ בחודש ועכשיו היא כבר ב- 5 ס"מ. מה המלצתכתן???

galim29

New member
בגלל שזה בית חולים ציבורי../images/Emo26.gif

בעיקרון תל השונמר זה בית חולים ציבורי ולכן לא יכולים להבטיח לך שסוריאנו ינתח אותך. אני כן יכולה להגיד לך שהוא לוקח את הניתוחים המורכבים ומעורב בהכל. אני נותחתי בתל השומר והוא ניתח אותי מאחר והייתי מקרה מורכב. הייתי מאוד מרוצה מהמחלקה ומהיחס שקיבלתי וכמובן גם מתוצאות הניתוח. תנסי לבדוק איתו את הנושא למרות שאנ לא בטוחה שהוא יוכל לעזור לך לקבל החלטה. תל השומר הוא בית חולים מצוין ואני לא בטוחה שיש מקום שתוציאי כל כך הרבה כסף על בית חולים פרטי אלא אם כן זה לא מהווה עול כלכלי ויגרום לך להיות שקטה יותר. שיהיה בהצלחה בכל בית חולים שתבחרי והחלמה מהירה.

שירוש sh

New member
המלצה

ביתחולים קובע לפי לו"ז מי יהיה המנתח שלך זה יכול להיות סוריאנו וזה יכול להיות כל רופא . כל הרופאים בתל השומר הם מספר אחד בניתוחים האלו ולכן אני ממליצה בחום לעשות את הניתוח בתל השומר !!!הם הממומחים לכל הניתוחים האלו !! החלמה מהירה

סלסה מ

New member
עזרתן לי מאוד../images/Emo24.gif

תודה רבה לכולכן, די שוכנעתי לעבור את הניתוח בתל השומר, אני לא מבינה למה הופנתי קודם לאסותא. כמובן שאראה בכמה מכבי משתתפת אבל כנראה שאבקש מדר' סוריאנו לעבור את הניתוח בתל השומר בתקווה שזה לא יעכב את מועד הניתוח. אעדכן אתכן בהמשך

למעלה