לפקוח עיניים

BlogTV Police48

New member
לפקוח עיניים

לכל חבריי היום שוטטתי בין החדרים להלן מצבנו: דינו חזר לשדר מצבו הנפשי גרוע והוא חוזר לדבר על התאבדות , נושא החדר שלו הכי טוב להתאבד, לאחר שיחה עימו שנמשכה כ- 3/4 שעה קרו 2 דברים: 1.ביקשתי ממנו לשנות את נושא החדר בעיקר עקב המסר שהוא מעביר לגולשים. 2.הרגעתי אותו אך אני ממליץ להתקרב עליו ולתמוך בו המלצתי לו על פגישה עם פסיכולוג והעברתי לו מסר שהוא תמיד יכול להתייעץ עימי ולספר לי על מועוקתיו . נושא נוסף רונה דיווחה שמלך הסטלנים שר ובוכה והוא בדיכאון חברים נראה לי שצריך לפקוח עיניים ולנסות להקשיב ולתמוך בהם. אוהב מושיקו 48 (טוב לקחתי על עצמי את תפקיד הקבמ"ץ (קצין מבצעים))

BlogTV Police48

New member
ותומר למה הכוונה שאני צריך קב"ן

אני אישית צריך קב"ן או שאני צריך לצרף קב"ן או שאני צריך הכשרה של קב"ן כדאי לך להיות שקול בתשובה אני לודאי לשעבר

BlogTV Police30

New member
אהההההההההה? הלוווווווווווווווווו

ואני עדיין לודאית , אז אתה אומר שצריך לפחד ממני ?

BlogTV Police30

New member
והנה ההסבר

לכאן הגעתי כשחיפשתי למישהו/י מאיתנו מה זה זואופיליה ואף אחד ממכם לא ידע מה זה ואם כבר אני שם תיזהרו שלא אשים אתכם על אחד המכשירים האלה , דווקא שמעתי שפעם מאוד נהניתם מזה.

BlogTV Police40

New member
רונה עזרת לי !!!

ואם את צריכה עזרה עם הלודאים האלו או עם מי שאת רק רוצה, תבקשי אני יותר חזק מהם, קודם כל אני מנתניה, דבר שני אני גם שוטר אמיתי לא רק בבלוגים ודבר שלישי ואחרון, יש לי חגורת בטן שחורה. אז אני איתך.

BlogTV Police26

New member
משה

נראה כאילו אתה ממש רוצה להיות קב"ן... אולי תפוז יכשירו אותך להיות קב"ן הבלוגים - הבעיה היא שתצטרך להוציא את כל הפוליסים כאן על נפשי.....

למעלה