לפצות קצת על החסך

subatoi

New member
כן, רק שמלבד באי הפורום החביבים

ענית בראש ובראשונה למי שכתב את ההודעה, שהוא לא קבוע פה. לפעמים כשאנחנו עונים לאנשים אורחים, אנחנו עונים להם כאילו הם קבועים פה, ואנחנו שוכחים שהם לא "בראש שלנו", ולא בהכרח יבינו את מה שנאמר בצורה שבה זה נאמר. זה קורה בכל פורום, זה קורה לכולנו, רק צריך לשים לב לזה לפעמים, לדעתי.

Chelnak

New member
../images/Emo6.gif

קצת על Pelops. חוץ מזה הזכירו בסטארגייט גם את טנטלוס (The Torment of Tantalus), פרומיתאוס, כרונוס (כמו שכבר כתבו כאן) ואולי היו עוד אזכורים...

subatoi

New member
אה, אני קראתי את זה Flops. יותר

מתאים לליצן חצר
תודה. פרומתיאוס הוזכר בתור גואולד, או רק כשם הספינה (אותה אני כמובן זוכר). ומה פלופס עשה בס"ג, במשפט וחצי?

Chelnak

New member
חשבתי שזה מה שחשבת... ../images/Emo13.gif

פרומיתאוס (וטנטלוס) indeed לא הוזכר כגואולד. בפרק Brief Candle מהעונה הראשונה, SG-1 מגיעים לארגוס, מקום בו האנשים חיים ומזדקנים במשך 100 ימים בלבד. אוניל נדבק אף הוא בננוטכנולוגיה הגורמת להזדקנות המואצת, ומגיע במהירות לגיל 100 בערך. מסתבר שפלופס עשה בעבר ניסויים בבני ארגוס כנראה כדי ללמוד/למצוא לעצמו פונדקאים טובים.

SL Anubis

New member
נצל"ש,ריבים,זבובים ושאר דברים.

קודם כל תפסיקו להרוס לי את השרשור עם ריבים מפגרים, סתם, תמשיכו בכיף, זה מצחיק
. דבר שני, אני כמעט בטוח שהנושא הזה כבר הועלה בעבר, אבל זה מפריע לי לאללה! ואם הוא הועלה אני לא ראיתי או השתתפתי בו, אז תתמודדו עם זה. קיצר, עכשיו בדיוק ראיתי חלקים מהעונה הראשונה (במיוחד הפרק הראשון). ודבר אחד שהפריע לי שם ממש זה שיש את השומרים האלו של אפופיס, כולם עם המסיכות האלו של הנחש, והנחתים האומללים יורים עליהם 17 מחסניות עם M-16 ומצליחים לשרוט בקושי שניים....בגדול מה שאני אומר זה שגם אם רמבו או צ'אק נוריס היו שם לא היה קורה להם כלום. שאלה ראשונה! לאן נעלמו המסיכות הנפתחות שהיו גם בסרט (החליטו שזה פתטי? אין להם תקציב לזה? נהיה ישן?) שאלה שניה! מה קרה שפתאום כל הג'אפה האומללים האלו (במשך שאר העונות) נופלים כמו זבובים בכל שדה קרב אפשרי אפילו אם חבר SG יורק איזו סמוחטה לצד ופוגע בהם בטעות?! פתאום החליפות שלהם לא עמידות נגד כדורים?!!? בגדול אפשר להסביר את זה ע"י שיקולים תסריטיים, השאלה אם יש תשובה יותר..."עלילתית".

SL Anubis

New member
אופס

עכשיו שמתי לב לנושא 01x01 ויש מצב שההודעה שלי הייתה יותר מתאימה לשם
. איך אין פה אפשרות עריכה?!

lenin972

New member
ברור שאין שום הסבר עלילתי

ההסבר העלילתי הכי קרוב שאני יכול למצוא זה שהייתה עלילה די דפוקה אם היה כ"כ קשה להרוג את הג'אפה, תחשבו על זה, בערך פרק רביעי של הסדרה וכל SG1 נהרגים, עלילה די גרועה. בקשר למסיכות אני דווקא חושב שיש לזה הסבר מעולה: כל דבר שהגאולד משתמשים בו נועד מראש להפחדה כדי שיאמינו שהוא אלוהים. על כדור הארץ נראה לי שהם הבינו די מוקדם שזה לא עובד ובגלל זה החליטו להשתמש בטקטיקות יותר יעילות (כמו לא לתת לחיילים שלך להילחם עם איזה מסיכת פלדה ששוקלת איזה 200 קילו על הראש שלהם) נגד כדור הארץ. אבל, אני בטוח לגמרי שהתסריטאים לא חשבו על זה, אילה פשוט יותר זול, פחות מגוחח וכו...

SL Anubis

New member
התקבל.

טוב נו, מקובל. חבר'ה זה לא יאומן כמה התקדמו מהעונה הראשונה ואיך הכל השתנה...... למי שראה את העונה הראשונה בפעם האחרונה שהיא שודרה (לפני 200 שנה ככה....) אני מציע לראות שוב. זה כל כך מצחיק.....כולם צעירים כאלה....האפקטים עדיין דיי עלובים, התסריטים פה ושם דיי אומללים...וממש רואים איך כל הרעיון מתגבש ותופס צורה. אני עדיין זוכר את היום שישי הזה שישבתי בבית וראיתי את הפרק הראשון (הכפול)....אחח...נוסטלגיה. מדהים לראות איזו דרך הסדרה עשתה.

kinspirit

New member
וכמובן

כל מי שבאמת רוצה לראות את העונה ראשונה, מוזמן להקרנות באוניברסיטת ת"א - שם אנחנו מקרינים את העונה הראשונה על המסך הגדול...

subatoi

New member
שישי? הסדרה התחילה ביום שישי?

ולגבי תחילת הסדרה - אין מה לעשות, ככה זה בכל סדרה

למעלה