לפעמים.....

Sודית

New member
לפעמים.....

מרגישים אפילו במבט, שמה שהיה פעם...נ ג מ ר... הוא ישב מולה עיניה בעיניו והעולם כמו נדם המבט האוהב שנוגע בלב המילה שליטפה ברוך ועדנה והיד שנגעה בדממה.... כל אלו היו פעם שלה פתאום היא ידעה זה היה המבט שאמר בלי מילה הוא "היה" פעם שלה. סודית, של מי השורה הזאת??

אטיוד5

Active member
היי, בלי לצבוט בלב

ובלי למשוך בשערות. יש כללים פה. אסור לבאס את הנוכחים. לא שמעת? לא? אז תיכך תבוא מרת פרח תשוקה ותסביר לך! פה זה פורום של קוצ´י-מוצ´י בלבד.

אטיוד5

Active member
היי אושר-בת

שיהיה לך יום מבול ממש, לא רק רסיסים.

שיווו עכשיו אני צריכה לחשוב !

הוא הבין? מה הקשר לזהירות בדרכים? מה יהיה בפרק הבא בחיי האהבה? לחשוב? בשעה כזו בבוקר?! לא מספיק שאני צריכה לעבוד? (כאילו זאת אומרת....:)

אתה "מתחיל" איתי????????../images/Emo12.gif

פה זה הפורום של הקוצ´י-מוצ´י??????אז למה לא אמרו לי קודם?????!!! פרח או לא פרח-לפעמים סתם פרח(ה)-מציאותית ועם שתי רגליים איתנות על הקרקע(לפחות משתדלת)מנסה לראות תמיד את חצי הכוס המלאה! אטיוד מתחת למעטפת שלך:יש אדם אפילו יותר רגיש ממני......(ואין הרבה כאלה!!)

אטיוד5

Active member
בקשר לכוס ולקרקע

הרשי לי לעוץ לך - תשתדלי לראות את הכוס כולה. לא רק את חציה. אחרת את עם רגל אחת בלבד על הקרקע, לא עם שתיהן.

אש לי

New member
של מי השורה הזאת??

שלי.... ראית אותו? ראית מבטו? האם שמעת בקולו? כי אני שמעתי את ליבו. כן הוא היה פעם שלי באמת הגזמת אוף על הבוקר אטיוד צודק אני רוצה קוצ´י מוצ´י

Sודית

New member
היי אשלי...בקר, צהריים לך ולכולם

מה אומר לך??? אני חושבת שכולנו, פעם אחת לפחות היינו בסרט הזה...לא כך?? גם אחרי זה זורחת השמש... סודית מדליקה ת´שמש... ואיך ידעתי שתחזרי???

ירקרק

New member
היה פעם - יהיה עוד פעם !

אני לא יודע אם מדובר בסיפור מהחיים או סתם פנטזית מילים כך או כך.. [והתפלאתי שלא העירו על כך] יתכן ואכן קיימת מין נפילת מתח. אם הקשר כל כל חשוב לך תנסי לרענן אותו להשקות אותו במי-ורדים להלהיב אותו מחדש. קל מאוד להרים ידים... אך האם זה מה שבאמת ראוי ונכון לעשות?! הברק כבה? הציתי אותו מחדש! לדשדש ברחמים עצמיים זה נחמד לפעמים, אל לא כשמדובר בפרשית אהבים. תמיד תמיד יש וניתן לשמר, לשפר ולשוב לראות את הברק הזוהר. מקווה שעוד יצליח לך

Sודית

New member
היה היה פעם...כך סבתא אומרת...

ירקרק...האם הגבת לי??? אם כן אענה לך...וגם אם לא...מותר?? אז קודם כל, כל פנטזיה מקורה במציאות. ואם לא, אז מה נורא לפנטז במילים??? כאילו התכוונת, שאסור לשורר פה שירים?? לא התכוונתי - כשזה קרה...כך הרגשתי וכתבתי. אז אני מתנצלת אם חרגתי נורא מהחוקים... אבל אני בדרך כלל כותבת בחרוזים, סולחים??? ועוד דבר..אלו אינם רחמים עצמיים... פשוט רגשות...ברגעים מסויימים. וכמו שכתבתי לאשלי, כולנו היינו... פעם אחת או יותר בסרט הזה...הלא כן?? יוווו...כתבתי יותר מידי..!?!? סודית מתרגעת מכתיבה

ירקרק

New member
שוב חטאתי למטרה?!

סודית נחמדת אכן הגבתי לך! אני מתפלא שמכל בליל מילותי בחרת דווקא להגיב על דבר שבכלל לא התכוונתי להאיר בו. כל מה שניסיתי לומר הוא שכשקראתי את מילותייך היה נדמה לי שאת משתפת את הפורום בסיפור חיים שבו אחרי שגילית אצל אהובך שהמבט כבוי - הרמת ידים. ועל כך הארתי שבאהבה כמו באהבה לעיתים קיימת נפילת מתח שבקלות רבה יחסית ניתן להצית אותה מחדש. עלי והצליחי ! [אני עוד דנדש, עדיין לא מרשה לעצמי להעיר על סגנון ותוכן]

Sודית

New member
ירקרק נחמדמד.....

אולי קצת אי הבנה....ממש לא נורא. מה שכתבתי...(סתם מן הסבר כזה) אם לא היה ברור. שברגע מסויים, במבט מסויים.. את/ה יודע שזה נגמר... ואני מתכוונת "נגמר" טוטאלית מן רגע כזה, שאת/ה יודע/ת שזה הסוף, שאין דרך חזרה. סודית לא מוותרת בקלות

ירקרק

New member
מים גנובים - ימתקו!

אין אהבה "אסורה"! יש אהבה חוקית ואהבה ייחודית [שמעתי שיש כאלו שיודעים לשלב בין השניים]

למעלה