לפעמים...

קאט בלו

New member
לפעמים...

לפעמים מרגישים חנוקים מבפנים מרגישים את הדמעות שחונקות והחיוך חייב להשאר על הפנים לשחק את המשחק של הכל טוב הכל שגרתי... לפעמים מרגישים שצריכים להשפך אבל בעצם מרגישים שאין למי לפעמים יש דברים שחובקים מבפנים ואסור להוציא ולספר אפילו לחברים וגם לא להכי קרובים... שהכל חונק ושורף מבפנים יש גם כאלו מצבים.. שיהיה לו רק טוב - ככה מייחלים דרכו לפניו ואנו הופכים לקטנים קאט במוזה כזו....שכל אשר זורם.. זה השיר של שלמה ארצי בשקט בשקט... בשקט בשקט נרגעו הרוחות אולי אין כבר סיבה לדאגה בזהירות בזהירות מלטף אותך עוד שאף אחד לא יפגע מאה אלף שירים נכתבו בשביל מי הנה עוד שיר שאותך יפצה מה את רוצה ממני הרי אני בעצמי לא יודע כבר מה אני רוצה בשקט בשקט נכנס לליבך ומוצא שם איזה מקום הדבק בינינו רגיש עד לכאב בקלות אפשר להרוס את הכל מאה אלף דמעות נשפכו בשביל מה הלב כבר כמעט עומד להתפוצץ מה את רוצה ממני תגידי לי מה לא יודע כבר מה אני רוצה בשקט בשקט אני משתדל להבין את הנפש שלך הו כמה קל לנו להיסגר וכמה קשה להיפתח מאה אלף בני אדם נהרגו בשביל מה אולי גם על זה צריך להעצר מה אנחנו רוצים תגידי לי מה לא יודע כבר מה אני רוצה אז בשקט בשקט תשבי לידו אל תגידי מילים רק תגעי בו. אז בשקט בשקט תגידי לו אם את עוד אוהבת אותי לעולמים.

קאט

פעם שמעתי באיזה מקום... לא זוכרת בדיוק היכן זה היה... שבסופו של דבר הכל מסתדר וגם אם קשה עכשיו עצוב ואולי טיפה קודר יהיה טוב כי חייב להיות, זה אחד מחוקי הטבע שלא ניתנים לשינוי! שולחת לך שקית של כוכבי עידוד רק טוב!!!

מתוקית.

New member
קליעה בול קאט קאט..

בדיוק אני שם עכשיו וקשה לי קשה מאוד המצב אז בשקט בשקט אני מורידה גשם ובשקט לא שקט מנסה מאוד מבולבלת יודעת שבסוף הכל יעבור אבל עד אז זה פשוט כואב מוואה ושלום שבת ג´ול מרוסקת מנסה להדביק שוב את כל הרסיסים

אני.

New member
ולפעמים...

מסביבנו המון אנשים.. ואנחנו מרגישים כל כך בודדים. ואיש לא רואה ואיש לא מרגיש מה מסתתר שם מאחורי "ההכל בסדר" מה מסתתר מאחורי המסיכה, איזו סערה מתחוללת בתוכה. איך היא קולעת את הדמעות הרגשות,המחשבות, הרצונות ומחייכת והלב.... בוכה. ובשקט בשקט היא מוחה דימעה ובשקט בשקט היא ממשיכה בהצגה ובשקט בשקט היא נמסה.

בנות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני פשוט לא מסכימה !!!
לא מסכימה שתהיינה עצובות בשום פנים ואופן! שולחת לכן דבק רסיסים מיוחד עד מאד. הלב כפי שכבר ציינתי לא פעם בעבר הוא איבר אלסטי כל כך, הוא מסוגל לעבור (לצערי) הרבה כל כך וכל החוכמה היא לדעת לאסוף (כמה קל להגיד) את כל הרסיסים להדביק אותם, (אבל הפעם בצורה אחרת) ולהמשיך הלאה בדרך! צריך להרים את הראש למעלה, צריך ליישר כתפיים, צריך למתוח את השפתיים לשני הצדדים (לחייך התכוונתי) וגם אם הדמעות יורדות להן... הרי זה בסדר, כי הן מנקות את הנשמה!... ולראות את הפריחה בצד הדרך, להרגיש את חום השמש, לתת לרוח להכנס בין הסדקים...ולהמשיך ללא לאות בדרך!!! שולחת לכן כוכבי עידוד וחוזק עם בקבוק מיץ צוף בטעם אושר (לא לשתות הכל "במכה" אחת) שאו ברכה ורק טוב!!!

המלאך28

New member
פעם בחיים

כשאתה מרגיש חנוק ואיבדת תקווה, תמיד יש את אותו חבר או חברה שנותנים לך סיבה..... סיבה להאמין סיבה לחכות סיבה להזמין תקוות אבודות. פתאום ביום בהיר הכל מתפוצץ רגשות אבודים עומדים להתפרץ. תמיד אזכור אותך חבר ואותך חברה על ידך המושטת בימי חנק ואכזבה. כי היית לי לאחות והיית לי לאם ופרשת עלי חסותך כשלא הייתי שלם. ועל כך אותך אזכור ולעולם לא אשכח, ותמיד אהיה בכל צרה לך כאח. והמבין יבין......... אוהב תמיד

מלאך!

ברוך הבא לפורום שלנו! מקווה שמי שצריך היה להבין - הבין נשמח לראותך כאן אצלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף קר. שא ברכה ורק טוב!!!

ואז ממש לפעמים ....

קמים בבוקר ומודים לאלוהים שהנה עוד נשימה באפי ועוד כוחי במותני לעשות שינוים בחיים שלי לקום בבוקר להביט בזריחה לראות את קסם הבריאה לחייך ומידי פעם לצחוק בקולי קולות להתרשם ולהתפעל מיופי הפריחות בשלל צבעים וריחות וגם אם מרגישים שאין עם מי לדבר מוכנה ברצון להשאיר את הספסל שלי שם במזח מול המפרץ הכחול ואז בשקט בשקט כשאין אף אחד לצידי מדברת אני עם המים השמיים הגלים וההרים מספרת להם חוויות שמחות ואפילו גם כאבים לפעמים בוכה מוזילה לי דימעה לפעמים צוחקת מתרגשת כמו ילדה קטנה החיים שלנו בכלל לא קלים וצריך למצוא את הדרכים לעשות אותם נעימים אם נחשוב כמה הם בודדים ולא צודקים לא נגיע רחוק ... לא נגיע לשום מקום ... ולסיכום , נכון , יש ימים טובים ויש ימים פחות טובים ולכל מי שיש לו יום פחות טוב .. שולחת לו חיבוקקקקקקקקק כזה ענק מאילת הרחוקה מלטפת את הראש מניפה את שרביט הקסם שלי וגורמת לו שיהיה לו יום יותר טוב .. שרון

נעלמתקה

New member
שרון ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כמה מילותיך נוגעות כמה הם נכונות כמה אני מתגעגעת אל הים הכחול כדי לספר לו את הכל ... לילה טוב

judyr

New member
גם אני במקום ההוא קאט

מעניין כמה שהמקום הוא גדול מסתבר כי כמה שלא יהיו שם אנשים תמיד נהיה שם לבד......

קאט בלו

New member
לא ניתן ללבד לנצח...

נחבוק במציאות ונמשיך לזרום הלאה ניקח את הטוב והאושר ונצפה לבאות נראה את השמש הזורחת כתחילת יום חדש כפי נראה את הלילה היורד כסיום של משהו שתם ונגמר... אין טוב היות האדם לבדו... קל להגיד וקשה לעשות. קאט ברוח אופטימית

לא טוב היות האדם לבדו

אבל הוא לבדו בין כה וכה... הלבד לא צריך לאיים, הוא קיים גם בביחד, צריך לקחת ממנו את החלקים הטובים ואת הפחות להשאיר לרוח שישא אותם. רק טוב!!!

למעלה