לפעמים

Zoharrr

New member
לפעמים

אני מרגישה,שאני לא מרגישה כלום. שאין שם שומדבר. שלאפחד בעולם לא אכפת. שאני היחידה שאכפת לה מכולם ולאפחד לא אכפת ממנה. ואז אחד מכם,פונה אליי בשיחה. לפעמים זה אריק,לפעמים זה רותם,או רון או ינין. ואז אני חולמת, מפנטזת ומדמיינת. כשרע לי אני מדמיינת אחד מכם איתי, מפשיט אותי בפראות, קורע ממני את הבגדים, נושך לי את הפטמות, נותן לי לשרוט אותו בגב, ולנשוך אותו עד זוב דם. מדיימן אותך מזיין אותי עד אובדן חושים, חודר בכוח מכאיב. כשאני במצב רוח סביר, אני מדיימנת את רותם איתי, מדמיינת איך אני חוקרת את גופו, איך הוא מנשק בחוזקה אבל בעדינות, איך הוא משתמש בכוח אבל לא מכאיב, את הקול המלטף הזה שלא מכריח אותי לעשות כלום, את האיש המתחשב הזה, שמפשיט בעדינות, שמתחשב בחוסר הניסיון שלי, שנותן לי לקחת דברים באיטיות, שמלמד אותי בידיוק איפה לגעת, בידיוק איך לרדת לו, בידיוק איך ללהירגע ולתת לו לחדור אליי בשקט ובעדינות, להינות מכל רגע. כשאני מרגישה ילדה רעה ושובבה, אני מדמיינת אותי עם ברטי, מדמיינת איך אני מלמדת אותו מה לעשות, מרגיעה אותו, מפשיטה אותו לאט לאט, מנשקת אותה ברוך ובעדינות, מורידה את החזי ושמה את ידו על שדיי, לוחשת לו:"זה בסדר,זה מותר" גורמת לזין שלו להתקשות, מלטפת כל חלק בגופו, יורדת לו, עולה עליו ומחדירה אותו באיטיות, שיזכור את החדירה הראשונה שלו, כל שניה ורגע ממנה... ולפעמים, לפעמים אני במצב רוח המוזר הזה, הנוגה, הכמיהה לאהבה אמיתית שעדיין לא חוויתי מציפה אותי, מערפלת את חושי... ואז זה רון,אריק או ינין אני מדמיינת פשוט איך אתה יושב, נשען על הקיר והרגליים שלך פתוחות, מדמיינת אותי שוכבת שמה, נשעת עליך ונתמכת בך, אתה מחבק אותי בחום, שולח ידיים הססניות, ביישניות, שחופנות זוג שדיים מלאים, שולח לשון שחופרת במעמקיי פי, מוריד ממני את החולצה בעדינות, משכיב אותי על הספה, מפשיט אותי, ולא נותן לי לגעת בך, אתה רק עושה לי טוב, רוצה שהפעם הראשונה שלי תהיה מיוחד... אז אתה מכניס לי אצבעות, ויורד לי לאט, נותן לי לגמור שוב, ושוב ושוב... ואז לפני,שואל אם אני בטוחה בנוגע לחדירה. כשאני עונה שכן אתה מחדיר אותו לאט, כל פעם עוד קצת,זה לא כואב, רק ממלא אותי. שאחרי זמן,תחדור אליי עוד ועוד, שתעשה איתי אהבה!!! הרבה אהבה,ושלא תזיין אותי. שתגמור, בתוכי.

מאוד מאוד נהניתי לקרוא את הקטע הזה.

את פשוט מתארת בצורה כל כך מיטוחדת ומענינת את התחושות הפנימיות שזה פשוט מרגש לראות שיש אנשים שיודעים לנסח כל כך טוב. משגע בעיני., פשוט משגע.

bugbuster

New member
מעולה וחזק

סתם פרט שולי, גלריית השמות לבנים המוזכרים, יפהייפיה כשלעצמה.

Zoharrr

New member
תודה:)

גלריית השמות היא אמיתית... הלוואי שיכולתי עם כולם בו זמנית... הלוואי שהם היו רוצים אותי:/

למעלה