לפעמים....

OrlyNL

New member
לפעמים....

יש ימים כאלה מגעילים, שכל מה שרוצים זה להגיע הביתה ולקבל חיבוק ממישהו שאוהב.
לפעמים זה מה זה מבאס להיות סינגל. ועכשיו, אם תסלחו לי, אני הולכת לישון קצת, כי אני עייפה, ואני יכולה ללכת לישון ככה סתם אחרי הצהריים, כי אני גרה לבד, ואין לי בעל, ואין לי ילדים... לפעמים זה מה זה כיף להיות סינגל....

../images/Emo24.gif

אורלי, איזה חיבוק שהיית מקבלת אם הייתי לידך עכשיו. ואני, אתמול, פשוט התמוטטתי מעייפות וישנתי 12(
) שעות...

OrlyNL

New member
מתה עליך ../images/Emo24.gif

העיקר שאתמול כבר עבר....וגם אני ישנתי המון. (אני אדבר איתך עוד מעט...)

Mירב

New member
איזה כיף שיש לי עכשיו את מיקי ../images/Emo107.gif

תמיד כשאני באה הביתה, יש לי את מי לחבק, והוא אף פעם לא מבואס ולא מפיל עלי את השטויות שלו, מקסימום רוצה לעשות סיבוב בחוץ (כיף גם לי!) ולאכול... אחרי זה, רק תני לו חיבוקים וליטופים והוא מבסוט.

OrlyNL

New member
האמת היא שאני מתה לקחת כלב

הקטע הוא, שאני גרה לבד, ואין לי ממש על מי להפיל אותו במקרה שאני נוסעת או משהו כזה.... זאת פשוט מחוייבות גדולה מדי
אבל ברגע שיתאפשר לי אני מאמצת כלב בטוח!

ואני עכשיו בתהליך אימוץ

של שני חתולים שהשכנה שלי משאירה לי כשהיא עוברת לחו"ל בחודש הבא..... פתאום מתחילים להיות לי מחשבות שאולי לקחתי אחריות גדולה מדי.... אגב, עכשיו כשיום חדש הפציע, איך עובר עליך היום?

OrlyNL

New member
בינתיים בסדר

חוץ מזה שעדיין חורשים לי פה בראש (משפצים בדיוק מתחת למשרד שלי, ועושים לי חור בראש כל היום) אבל סוף סוף הגיע יום שישי....אני מקווה לצאת מהמשרד מוקדם היום ולהתחיל כבר את הסופ"ש

סלסרו

New member
../images/Emo45.gif זה גם טוב נגד הצקות ההורים

כשאמא שלי היה משגעת לי ת'מח על ילדים, הייתי מסביר לה שאמצתי את נינה כי אני רוצה להתחיל בקטן, להתאמן, ואז להיות מוכן לילדים...

Dublinoa

New member
../images/Emo13.gif זה מזכיר לי....

כשהייתי בארץ וסינגלית הרבה מאוד שנים, תמיד היה לי את עמית, עמיתי, עמיתול חתולובסקי
אמא שלי, שנותרה היחידה מכל המשפחה והחברות שעדיין לא היתה סבתא (אחי סוף סוף הוציא אותה מהצמצב המביש הזה לפני שנה וקצת
) התחילה לקחת את מה שקראת "ניסיון" הזה קצת יותר מידי ברצינות.... לא זוכרת באיזה אירוע זה היה, אבל משהו עם הרבה אנשים/משפוחה ואוכל, כשכולם התחילו להוציא את כל התמונות של הנכדים, בלי להסס היא הוציאה תמונה של
כן, כן, היא ספרה לכולם בגאווה גדולה כמה עמיתולי יפה, חכם, מוצלח וכמה הקשר ביני לבינו הוא מיוחד....
אני נפלתי מצחוק כשהיא סיפרה לי מה עשתה - בטח כוטלם חשבו שהיא יצאה מדעתה מרוב רצון לנכד
אז תזהר סלסרו, שלא תוביל את אמך בדרכים אלו

הציעו לי חתולה מדהימה

אפורה עם עיניים אפורות ושני טון שיער. משהו מרהיב. יש לה אופי טוב, הסכימו לתת לי אוכל בשבילה לחצי שנה הקרובה, מחוסנת... מה לא?! השותף הטיל וטו. "אפילו דגים אנחנו לא מכניסים הביתה!" האמת, הוא צודק. כל כך הרבה סופ"שים הבית ריק, זה יהיה ממש צער בעלי-חיים לקחת אלינו חיה. כל הזמן היא תהיה לבד...

OrlyNL

New member
קודם כל, אני פה כבר חודשיים

וחוץ מזה, למי מאיתנו אין ימים קשים בעבודה לפעמים? מותר לי...

למעלה