לפעמים

לפעמים

מפסיקים להנות מהדרך לפעמים היא הופכת מעיקה ואז בוחרים לשנות נתיב

judyr

New member
../images/Emo103.gif

שתי רכבות נוסעות על הפסים המסילות נפגשות אך בכיווים שונים יש פעמים והדרכים מתמזגות אך כל זה לשניות ספורות באותן השניות דברים מופלאים קורים כמו קסמים מתפוצצים ומאותם הקסמים שהתפוצצו נשארו הזכרונות זכרונות אשר תמיד ישארו ויחכו לאותן רכבות ששוב דרכיהן תתמזגנה אך... האם תהינה אלה אותן הרכבות ואולי הרכבות תהינה אחרות והפעם תתמזגנה דרכיהן ליותר משניות מה מופלאות הן הרכבות

s h o o s h a

New member
מה שהעביר אותי מייד לשיר "לפעמים"

לפעמים ביצוע: רון שובל מילים: מיכה שטרית לחן: ארקדי דוכין לפעמים הים שקט ואין גלים גם אתה לפעמים ומחר תזרח השמש מבעד לעננים ותרגיש יותר טוב תרגיש חמים

s h o o s h a

New member
השמש טיפטפה לה מעט בין העננים

אבל היום, אני מקווה שיהיה יותר חמים, יותר נעים ...

r e d head

New member
לי יש נטיה ...

לאבד בלמים בשינוי של נתיב. פעם אולי אני ארחיב על זה בנתיים
+

*יערית

New member
לפעמים...

אני תוהה עם לא בכל דרך מגיעים לאותה מסקנה...לכן יש אולי לחשוב על "דרך הנסיעה" או ההליכה והנתיב..תמיד נשאר אותו נתיב, כמעט בכל הכיוונים. סתם תוהה בקול רם,חג שמח

antigone

New member
ואני מתעקשת על "מפסיקים להנות

מהדרך.....
אחותתתתתתי!! מה קרה שם?? למה מפסיקים להינות , מה השתבש לנו שם... האם נעשנו אדישים דברים שריגשו פעם כבר אינם ברי משקל , ואיך ואיך ואיך ...הגענו למחשבה שכזו ...??? תראי לנסוע כל הזמן עם רגל על הברקס...המממ לא מומלץ, המנוע מתחמם, לשנות נתיב או לעוף מהמסלול... זה כואב???
אם נוחתים על הרגליים, לא! ניצת , מה דעתך על מכונית מרוץ
שיודעת לדלג על המכשולים ..
חכככככי ....אני באה יום נפלא לכולם !!

מפסיקים כי...

יש בה יותר מידי מהמורות ובגלל המהמורות צריך להאט ואני? לא אוהבת לנסוע עם רגל על הברקס בגלל זה מעדיפה לשנות נתיב באלגנטיות לעוף מהמסלול ומכוניות מרוץ זה לא בדיוק בשבלי בעניין הזה עברתי מזמן את שלב ההרפתקנות אבל רגעעעע את חכי לי מה דעתך על איזה אופנוע כבד כזה שגומע מרחקים??? |ניצת מכינה את ה
|

antigone

New member
וואלה !! מתאים לי ...איזה הרלי

דווידסון, עם מנוע חרישי... רגע , אני מביאה את ה
אבל סעי לאט, עם אופנוע, יותר חשופים...

ואם לא נשתמש במטפואות..מה את

מציעה? כי ממש ממש הייתי רוצה לשמוע משו קונקרטי.. משו..שייתן איזה כיוון..חושבת שאולי יש לך?

רות 2

New member
לא יודעת למה מתיחסים לדרך

כדרך אחת.... ואם יש מהמורה חושבים שיש לשנות הדרך..... בדרך... בכל "תקופה/ קילומטרג'"...יש נתיב לבחירה... מחודשת...נתיב עוקף.... בדרך יש גם תחנות ביניים.... דרכו המיוחדת של אדם..מביאה אותו בסופו של דבר לדרך "הראשית/מטרה".... בכל דרך יש נתיבים.. לחלקם אם נכנסים מגלים שזהו -נתיב דרך ללא מוצא... ובנתיב אחר מגלים שזהו נתיב עוקף... בנתיב אחר מגלים טרמפיסט... שיכול להנחות ולהוביל לדרך הרבה יותר קלה נוחה ונעימה.. אם נשחק עם האותית..נ ת י ב אפשר לגלות בחירת נתיב חדש ..תמיד או שלא תמיד... ..ת נ י ב..תוצאה טובה יותר..

maof

New member
לפעמים.......

לפעמים קורה לי במקום שלא הייתי שפתאום נדמה לי שמה שאני רואה כבר ראיתי....... אני כאילו הולך בחלום של מישהו אחר או אולי בחלום של עצמי שאני כבר לא זוכר מעוף

ophra

New member
לבחור נתיב

היכולת לזהות שהדרך כבר לא כייפית כבר לא "רווחית" היא יכולת אדירה שרכשת לך השלב הקשה יותר (עבורי לפחות) היא לבחור את הנתיב החילופי לדעת מהו הנתיב שבו יהיה לי טוב יותר ועוד יותר קשה - לעשות את הצעד הראשון במסלולו. בהצלחה ניצתי יקרה בכל נתיב שלא תבחרי לך עפ
(חושבת על נתיבים מתחומים אחרים, אבל זה עובד תמיד
)

למעלה