לפעמים

לפעמים

כנראה שצריך להשתמש במחיקון ביממה האחרונה כמה נשמות טובות החליטו להפוך את הפורום במה לחיסול חשבונות ויותר מכך חברי הבית הזה לא היו מעורבים כלל ב"פרשה" כיוון שבמקום לתת לדברים לשקוע התחילו להגיע לכאן כל מיני אורחים שמטרתם היחידה לרקוד על הבמה החלטתי להוריד את המסך (מיום עלית הפורום לרשת ניתן לספור על כף יד אחת כמה הודעות נמחקו כאן מיוזמתי ועוד ישאר עודף). יכול להיות שאתם צודקים אבל ראבק למה שלא תהיו חכמים??? לא יודעת אבל כנראה שאצלי הכללים קצת שונים וכשאני מגיעה לבית חדש נוהגת לכבד את יושביו .

spidi2

New member
מינהלת....

נשבעת שאותם לא אני הבאתי......

spidi2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

איזה כיף לי.... אני מתה על זה שמפנקים אותי... אבל תאמיני (או שלא....)... לא נכנסתי אפ'פם לפורום הזה.... אני אוהבת לאכול שוקולד... לא להריחו/ לראותו בלבד... ותגידי בדאלק... - את עירקית
(או שזו הבת של השכן
)

על פי

הריח שעולה עכשיו מהמטבח (קובה סלק) אולי כן אבל אם אני חושבת על זה אז ממש לא
| ניצת חובבת מבטא עירקי ידועה |

spidi2

New member
אחחחח קובה סלק.....

אחחחחח הבטן הבטן... לא יפה ככה 'דבר איתי על אוכל בשעה שכזו....

s h o o s h a

New member
אחותי

A man has got to do what a man has got to do קל וחומר כשמדובר ב מ י נ ה ל ת של אחד הבתים היותר יפים בפרדס הזה. אוהבת לך (אופססססס...
) וגם אותך, חולה עליך

ואיי לי (במבטא עירקי כבד)

ובכלל חשבתי שאני גיברת ומסתבר שאת חושפת שאני אדון
עכשיפ גמבנתי למה את קולכך אוהבת לי וגם מינשקת אותי קולזמן אבל אם תבואי רגע לפינה אז תקבלי ממני גם את
| זהו אפחד לא ראה |

../images/Emo9.gifנתפסתי אה..

כן אני מ-פרק-ת היתה לי שבת נפלא אבל בום מהלילה חולה עכשו עשנתי סיגריה שניה מהבוקר זה אומר שאני חולהההההההההההההה דלקת כאן דלקת שם וכו..יעבור ובמקרה הנ"ל לא הפסדתי כלום אני מניחה

תימניה

New member
ניצת....../images/Emo140.gif

אז מה דעתך.... כדי שלא יראו את הטיפקס נכתוב עליו באותיות גדולות
בוקר טוב עולם
המשך שבוע נפלא לכולם

../images/Emo24.gif מה שלום כולם

אני כבר ילד אמיתי אני יורד מהחוטים ממשיכים תימניה???

תימניה

New member
בטח ממשיכים....../images/Emo13.gif

בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? אני יורד מן החוטים אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב מכל הלב פינוקיו שמי..

היי מה זה הזיוף הזה כאן ../images/Emo79.gif

תקשיבי צריך לשיר בהדגשים הבאים: פי - נו - ק - יו שמי
| ניצת מזמזמת את שיר הבוקר טוב ששרה לילדים כשהיו קטנים |

תימניה

New member
אופס....../images/Emo122.gif

טוב..נו... אני זמרת גרועה... אבל... ל מ ה ...את צריכה להלבין את פני ברבים

למעלה