לפעמים...

*jenny

New member
לפעמים...

לפעמים, אני מרגישה כל כך בודדדה, כל כך סגורה בעצמי, כאילו אין אף אחד מסביבי שיכול לעזור לי, שאני יכולה לדבר איתו. לפעמים, אני מרגישה כל כך לבד שבא לי לצעוק, אבל אז אני חושבת שאף אחד לא ישמע גם אם אני יעמוד במקום הומה אדם, כי אולי לאף אחד לא אכפת. לפעמים,הזכרונות משתלטים על כל מחשבה, על כל רגש, על כל כולי ואני לא יכולה לברוח, כי אין לאן... לפעמים, אני שמה לב כמה מועט העניין שלי בחים לאחרונה. אני, זאת שמועודדת את כולם, זאת שאומרת שיש תמיד שקט אחרי הסערה. אני מוצאת את עצמי עומדת ליד חלון וחושבת לעצמי- למה שאני לא אקפוץ? מה אני אפסיד? למי בכלליהיה אכפת , אם אפילו לי לא אכפת? לפעמים, כמו עכשיו, כמה שאני מנסה להסביר מה אני מרגישה, אני לא מצליחה. המשפטים הקטועים והלא מובנים בהחלט לא מצליחים להבהיר עד כמה זה נורא...

עופריקו

New member
גני

למרות שלא מכיר אותך ,תסתכלי כמה שורות למטה הקדשתי משהו,אני בטוח שאת חשובה להרבה אנשים ולהרבה אנשים יהיה אכפת מימך,אפילו לנו פה אכפת מימך, לפעמים אנחנו לא מצליחים לבטא בכתב את מה שאנו רוצים ,זה לא סוף העולם אפשר לנסות שוב אפשר לבטא ``בתשלומים``,כל פעם משפט אחד אנחנו כאן וסילחו לי שאני מדבר בשם כולם אבל זאת ההרגשה שלי בפורום עם האנשים המקסימים שם, אנחנו תמיד נקשיב לך ונושיט לך כתף, גם אם לפעמים אנו לא מגיבים מהר ,אנחנו תמיד פה שתפי אותנו, וכמו שראית גם אני לא מצליח להבהיר את עצמי ובקיצור, אני ןאני בטוח שגם השאר תמיד פה בשבילך תהיה חזקה ושתפי אותנו שלך עופר

פו-הדוב

New member
היי jenny

jenny אף פעם לא חוויתי התעללות מינית או שמעתי על מישהו שקרוב אליי שזה קרה לו (וטוב שכך מקווה שכך זה ישאר עד יום מותי),ולכן אני ינסה להגיב להודעה שלך למרות שכמה שאני ינסה אני לא יצליח להבין את הכאב שאת עוברת. בכל מקרה את חייבת לנסות להמשיך לחיות עד כמה שאפשר,ופשוט להשתדל לראות את הדברים הטובים שבחיים,את העובדה שלמרות הכל את כאן ואת מתמודדת,וע``י כך מוכיחה לתוקף שלך שאת זאת שניצחת שלא הוא מי שישבור אותך. בכל מקרה כאשר את מרגישה בודדה תמיד תזכרי שיש אנשים שאוהבים אותך פשוט תשתדלי לדבר איתם באותם רגעים לשתף אותם. ביי ובהערכה על המאבק אסף

למעלה