לפעמים...

AngelTLV

New member
לפעמים...

לפעמים נדמה לי כאילו הקרבה הזאת מדומה, שנינו היינו ב"בצורת" רגשית תקופה כל כך ארוכה וכשמצאנו זה את זו כאילו גשם החל לרדת. אנחנו ישנים ביחד וקמים ביחיד אוכלים ביחד ומקשיבים אחד לשני איש, איש בצרותיו. אני יושבת ושואלת את עצמי, האם זה אמיתי? האם יש כאן משהו שהוא יותר מגשם לאזור צחיח? האם החיוך הטיפשי הזה שאני מסתובבת איתו שלפעם אחרי שאנחנו נפגשים מגיע מהמקום האמיתי או שמא אתה רק ממלא אצלי צורך? ניסיתי ללבן את הסוגיה עם חברות (כדרכן של נשים) הן אמרו לי להמשיך, לא להתייאש, שזה עושה לי רק טוב וכי ימים יגידו אם אמת או שקר. האם אני רוצה לדעת? ומה אני רוצה שהתשובה תהיה? כי אם אמת הדבר אז... האם אני מוכנה לקשר ואם שקר האם אני רוצה לדעת שהכל היה סתם? את שוכב לידי וגופך הארוך והמדהים נצמד אלי, מחבק כולו אומר, תכבי את האור וחזרי לישון. אילו רק היית יודע עד כמה הנושא טורד את מנוחתי! הלוואי שהייתי יודעת כי הנושא מטריד גם אותך, אפילו רק קצת.

גשם?

..."בגלל שיש לי נטייה כזאת לראות, בכל קשר דרך אגב, צל הרים כהרים, ואני ממציאה אולי דברים שלא קיימים או ההיפך".... את זה כתבתי על עצמי רק תמול שלשום. והנה אני לא לבד. כלכך הרבה פעמים כשטוב מתגנב הספק - איך זה יכול להיות? אולי הכל אשליה? את לא הראשונה שמנקר בה החשש שמא החיוכים המטופשים הם רק הסוואה לאיזה תרגיל הסחה שעושים לך בלב. צודקות החברות שלך - למה להתייאש? מאיפה זה בא בכלל? כל עוד שטוב. ואולי יהיה אפילו עוד יותר טוב. תיהני מהגשם כל עוד יש לך אותו. החורף רק מתקרב.

למה?

למה כשטוב אנחנו מחפשים איפה לא בסדר? מחכים שיגיע הרע ויהרוס את הטוב? למה לא לזרום ולהיות רק אופטימים? ברגע שראיתי איזה מזל את התשובה מאוד ברורה,אופי המאזניים (סליחה לרובם/ן)תמיד יחפש את הנקודה שתפגע בנו. איך אומרים:קה סרה סרה.ואם תהיה נפילה היא רק הופכת אותנו לחכמים וחזקים יותר.

ולפעמים....

האושר מפחיד אותנו כל כך... כאילו אנחנו לא באמת מאמינים שמגיע גם לנו להיות מאושרים..... פרפרים (מאושרת באמת - רק לעיתים נדירות וקצרות)

ס י ו ן1

New member
לי זה נשמע כמו שלב ההתאהבות

אותי מפחיד בהחלט אהבתי את חתימתך : אל תאמין למראה עיניך כי כל שהן מראות לך הוא הגבול בלבד. התבונן בכוח הבנתך, גלה דברים הידועים לך מכבר, ואז תמצא את הדרך לעוף. וזכור תמיד: השחף המגביה עוף, הוא השחף המרחיק ראות..." (ריצארד באך)

AngelTLV

New member
לא שולטת בתחושה הזאת...

מה לעשות שעד לפני חמש שנים הייתי נשואה, פרק בחיי שנגמר וטוב שכך. הנסיון העגום הזה הביא אותי לכך שכל מה שמתקרב יותר מידי מורחק מנסה לשלוט בזה אבל לעיתים זה לא כל כך הולך

ס י ו ן1

New member
מכירה את הפחד זה והוא לא בריא

אצלי כשאני לא מרגישה כבר בטוחה או שלא מרגישה נכון אני עוצרת בוחנת מוצאת ומסלקת ואז זה נגמר..

תקשיבי

ללב לתחושת הבטן שלך... זה מרגיש לך אמיתי? את הראש במצבים כאלה כדאי להוציא לחופשה הוא רק מפריע ...

אנג'ל - הפגעות זה אישיו חדש כאן -

אז שוב הלכתי לקרוא את ההודעה הפותחת ועכשיו קפץ לי משפט אחר לעיניים - ועליו אני הולכת לתת לך מכות בטוסיק. ..."ואם שקר האם אני רוצה לדעת שהכל היה סתם?"... סתם? סתם? מה זה הסתם הזה? שום דבר שאת עוברת הוא לא סתם. במיוחד כשאת אומרת שזה טוב ונעים איך זה יתכן שיהיה סתם גם אם יתברר שהוא לא האחד היחיד והמיוחד עבורך. סתם הוא לא. סתם זה לא הקטע שלכם. לא כל מה שלא נגמר במרש החתונה שייך למחלקת הסתם. אחרת רוב החיים של רוב האנשים היו סתמיים. וזה גם לא בעניין של אמת או שקר. שחור או לבן. הדרך ל"אמת" היא לא אינסטנט. צריך לצבור ולעבור עוד הרבה לפני שאת יכולה להגיד לעצמך זה = זה. ומותר גם לאסוף חוויות ורגעי נחת אולי אפילו רגעי אושר גם בלי להתחייב שזה זה הדבר ה"אמיתי". בלי להרגיש סתמית. ככה אני חושבת.

רגע אחד

את חושבת שאת היחידה שנפגעה? כל אחד ואחת סוחב לו שק על הגב ובכל זאת... עניין של בחירה לקחת סיכון אומר לתת סיכוי ולתת סיכוי אומר לחיות לחוות היית מכנה לוותר על הטוב הזה שאת מספרת ולו בגלל שאת עלולה להפגע?

just yael

New member
ולמה בכלל להטריד את מנוחתך בעניין??

והרי תשובה לא תהיה לך רק ממחשבות. התשובה תגיע רק מהמציאות, מהיום יום, מהמחר שיגיע. ובינתיים, נראה לי שאת נמצאת במקום כל כך טוב כל כך נעים וכל כך אמיתי גם אם רק להיום או רק לחודש הקרוב או רק לשנה הקרובה.... ואולי...כן...אולי גם עד סוף חייך. אבל...אם לא תהיי שם, כל כולך...בלי יותר מדי התחבטויות.. אז.. בכל מקרה זה יהיה כרוניקה של מוות ידוע מראש מן נבואה שמגשימה את עצמה ופוףףףףףףףף, הכל יעלם. אז...פשוט תהיי, בלי לשאול יותר מדי תהני ועם הזמן ההבנות יגיעו אליך מעצמן...

AngelTLV

New member
אז ככה

החלטתי להפסיק לחשוב על הנושא ולתת לעצמי חופש מהמחשבות, לפחות בנושא זה. ולמרות שאתמול הוא לא התקשר... זה בסדר גמור אין לחץ אם זה אמור לקרות זה יקרה ואם לא... אז יהיה חבל. תודה רבה רבה לכולכם על ההקשבה והעצות. אני

למעלה