לפעמים

לפעמים

כשממש בודדים מחפשים את האחד שיאמר את מילים שילטף את הנשמה שיחבק את הגוף בחוזקה שיגיד את הדברים הנכונים אפילו שאנחנו לא מכירים כי לפעמים הנפש והנשמה זקוקות למעט עידוד ואהבה מילים שינחמו משפטים שיטריפו את התשוקה בקיצור תרופה סם הרגעה ללב שנפצע מרגישה בודדה היום ... גלמודה ...

רציתי לאמר שיש

ימים כאלה שאתה זקוק לאהבה ואין. תמצאי חבר שיבין אותך ושתאהבו אחד את השני והוא כבר ידאג שלא יהיו לך ימים כאלה. המון בהצלחה. מאחד חדש שנפגע מחוסר יחס מחברי הפורום

רציתי לאמר שיש

ימים כאלה שאתה זקוק לאהבה ואין. תמצאי חבר שיבין אותך ושתאהבו אחד את השני והוא כבר ידאג שלא יהיו לך ימים כאלה. המון בהצלחה. מאחד חדש שנפגע מחוסר יחס מחברי הפורום

טאKילה

New member
אתה יודע..../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

אתה יודע כל פעם שאתה קורא לי כל גופי מתנועע אליך מסוחררת בשכרון אתה יודע כל פעם שאני קורא אותך אני מוקסמת מחדש אתה יודע כל פעם שאתה קורא לי גופי המרוקן מתמלא חיים ואתה גם יודע בכל פעם שאתה קורא לי הלב מקדים בא אליך ואחר כך אני..

mr_lonely

New member
כמו שאמרתי לך פעם בעבר... ../images/Emo25.gif

יצא מהלב ונגע בלב כצליל מיתר המנוגן ומגיע לאזני המאזין. אחבק גופך המעורטל ואאמץ ראשך לחזי ואשכב לי בשקט כחולם אדומה וסמוקה כעגבניה בשלה כחומר ביד היוצר כאיוושה קלה ברוח האהבה.

mr_lonely

New member
מי יבין אותך...אם לא אני ../images/Emo24.gif

תשוקתך מוסתרת בשתיקתך לילותייך עטופי חשכת בדידות. כתשוקתי...כשתיקתי... כבדידותי.... בואי, ארווה צמאונך אסלק בדידותך... בואי, תרווי צמאוני סלקי בדידותי... בשתיקה במסירות באהבה

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gifכשיבוא....

אלייך פתאום, ישתוק, ילטף יש לו דרכים משונות לאמר לך...

ואני ...

אלחש לו בשקט אותך אני אוהבת והוא ילטף ינשק יכשף ישאיר אותי צמאה למגעו ישאיר אותי עם טעם לבאות מחכה לפעם הבאה לפגישה למגע לליטוף ידיו למגע שפתותיו .. ובמיוחד ללחישה הקסומה "אני אוהב אותך ... ילדה יפה"

למעלה