לפעמים

לפעמים

אני נשארת בלי מילים והפעם יותר מתמיד פשוט לא נותנים לי להכניס מילה... הוא החליט שרוצה בכלל לא מעניין אותו אם אני רוצה הוא כבר עושה תכניות אני אומרת רגע -עצור! הוא לא שומע הצילוווווווווו

חחחחחחחחח

נו מה את רוצה, אתן אלו שתמיד אומרות שגברים צריכים להיות גברים, לקחת את היוזמה ולהוביל. אז הוא לוקח את הנבות מוריד לך מכה בראש וגורר אותך למעורה שלו. סגול(הגבר!!!)

../images/Emo6.gif

כל כך נכון באמת לקחת יוזמה ולהוביל זה נהדר כשזה הגבר המתאים אבל ראבקקק מה? אתה לא שומע שאני אומרת עצור!!! אז אתה סגולי צוחק ואני? בא לי לבכות

מרגיז ../images/Emo12.gif

לא מעציב ? כן מאוד ואני מחכה שיתן לי להשחיל מילה ולהגיד בלי לפגוע

ס י ו ן1

New member
להשחיל זה אחלה

מאמינה שתעשי זאת בדרך הכי נעימה
בלי להיות עצובה

מצוטטת

New member
אה........אופססססססססס../images/Emo163.gif

דילגתי על זה
את בעצם לא רוצה תריקוד הזה
חכמולוגית שכמותי

ממש אבל ממש

לא רוצה ת'ריקוד הזה זה מהסוג ש... הלא מוחלט !!! | נו טוב , בינתיים שקט |

מצוטטת

New member
טוב נו

למדת כבר שאני טובה (לפעמים) במתן עצות לאחרים
אז שואלת ת'עצמי אולי...אולי שווה לנסות במקום מילים לתת לו להוביל ת'ריקוד הנוכחי לנסות אמרתי , כן
מה יש לך להפסיד? מקסימום תצעקי עוד פם הצילוווווו ואנחנו נהיה לצידך מה את להגיד

מצוטטת

New member
מי ../images/Emo35.gif

ההוא מהטמבלויזיה
טוב ב'סדר לא להיות כועסת, ראבאק ת'נצלתי....דילגתי על שורה אז בסדר אז אגיד לך צודקת זה יעזור במשהו
לא נכון? אז תני לי לפחות צ'אנס לטקס המלצה חכמה אחרת עד הערב....אפשר? אבל האמת קצת חסר לי פה "בשר"

spivak12

New member
שיעורים באסטרטיביות

יקירה, כולנו עוברים בשלב זה או אחר של חיינו שיעורים באסרטיביות. יש לעיתים שעורים קלים יותר ויש שנדמה שהם בלתי ניתנים לביצוע. דווקא את האחרונים עלינו להתעקש ולבצע. לא בתוקפנות אלא בתקיפות. לא מתוך כעס אלא מתוך המון שלווה. אל תניחי לאחרים להחליט עבורך. אל תפעלי כדי לרצות. פעלי תמיד מתוך השלמות שאת מעונינת בה. אוהבת ומחבקת חני

אסרטיביות היא

משהו שכנראה נולדתי איתו אבל ישנם מצבים בהם כאשר יודעת שזה שמולי יפגע קשה לי בכל מקרה לרצות לא ארצה כיוון שבראש ובראשונה עלי להיות נחמדה לעצמי... תודה חני

למעלה