לפעמים

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
לפעמים

לפעמים

כבר כתבתי את השיר הזה כאן בפורום, בשם בדוי, ועכשיו, קטנטונת בקשה ממני לכתוב אותו שוב... אז קט - בבקשה. וזרזיר - שוב, תודה. , כשעצוב לי, ויש הרגשה שאף אחד לא מבין אני מנסה לחשוב, ולהסתכל קצת בפנים אולי עשיתי משהו לא בסדר, אולי כעסתי כשלא הייתי צריכה, אולי סתם עשיתי פרצוף, כשמישהו חיכה למילה טובה. ואז מתחילות להגיע כל מיני מחשבות, על מה שקורה עכשיו, ומה שעוד הולך לקרות. שאולי באמת, כדאי קצת להשקיע בעצמי אבל תמיד להזהר, שזה לא יפגע באחרים שצריך לנסות להתגבר על הקשיים, לקחת את עצמי בידיים, להתגבר על המכשולים לראות רק את הטוב שבכל דבר, לא לפסול את הטפל, אבל גם לא את העיקר וטוב, שתמיד, גם כשלא שמים לב, יש תמיד מישהו שמוכן להקשיב, מישהו שאוהב זה נותן הרגשה, שאני לא לבד בעולם הזה, הקר ושהכל יהיה בסדר, וכדאי לחכות למחר... תודה שקראתם ומקווה שתבינו, אסתי.

שיינדי

New member
יפה מאוד אסתי

בס``ד הלוואי שכל אחד היה מפנים את זה היפה כאן שכתבת``אני לא לבד בעולם הקר ..`` מוכשרת ילדה

קטנטונת

New member
אסתי.. תודה :)

תודה שכתבת לי את השיר המקסים הזה שוב, תודה ששיתפת את כולנו.. אני לא טובה בלתת מחמאות, אני בטוחה שאחרים יעשו את זה במקומי... :)

מיקי*

New member
אסתי

תודה. (מוכשרת הילדה) וזה נראה פשוט כ``כ, אבל, זה שיש תמיד מישהו שמוכן להקשיב זה לא תמיד נכון (וגם אם כן לא תמיד אתה מודע לזה) ואז זה לא ממש עוזר. על כל פנים זה נכון שאם נסתכל על המחר יש לנו שתי ברירות: האופטימית (ויש כאלו שיאמרו הפסימית) לא נורא מחר ישתפר. והפסימית (ויש שיאמרו האופטימית) חייך מחר יהיה גרוע יותר. (בזה הרגע ייסדתי את פינתי היומית (שאולי תהיה יותר מיומית תלוי במוזה) של חוקי מרפי הנפלאים והנהדרים (אויש כמה שהוא צדק האיש הזה). זהו, מקוה שלא ביבלתי יותר מדי ואם הגעתם עד לכאן יישר כח. שבוע טוב לכולנו

חיוך

New member
אסתי

אני כותבת לך בעצם גם על מה שכתבת פה וגם על מה שכתבת שם (את בטוח מבינה על מה אני מדברת...) רציתי רק לומר לך שנכון שזה לא קל לראות את הטוב בכל דבר. לפעמים הוא מסתתר עמוק עמוק וצריך לעבוד קשה (קשה מאוד אפילו) בשביל לגלות אותו. אבל אני באמת שמחה שאת מצליחה או לפחות משתדלת. אין דרך קלה לניצחון. וכן, גם לראות את הטוב בכל דבר זה ניצחון. אולי הניצחון הכי גדול שלנו בחיים. ניצחון על הרע... מקווה שלפחות את הבנת את מה שניסיתי לומר. אם לא... יהיו הסברים... :)

התמ-ים

New member
אסתי וחיוך, במסגרת הפינה שלי לשירים של אריק איינשטיין ...

יש שיר אחד (של אריק איינשטיין, מן הסתם) שרציתי להוסיף אותו כתגובה לכל מיני הודעות שלכן, אבל לא יצא לי. עכשיו נראה לי די מתאים. אז טוב, המקוריות שלי בכתיבת שירים היא כמו של חיים סלוצקי (למי שלא מכיר, הוא כותב שירים בעיקר של ביאליק, אני כותב שירים של אריק), אז מה?? מנסה לראות את הדברים הטובים / אריק איינשטיין מנסה לראות את הדברים הטובים מנסה לראות את האורות הקטנים בתוך החושך הגדול, מחפש לי דרך מנסה לראות את הדברים הטובים לחשוב שהים הוא תמיד תמיד כחול ואלוהים הוא תמיד הכי גדול בתוך החושך הגדול, מפלס לי דרך מנסה לראות את הדברים הטובים מנסה לסנן את מה שכתוב בעיתון ומה שקראנו זה בכלל, בכלל לא נכון בתוך החושך הגדול, מצייר לי דרך מנסה לא לראות את הדברים הרעים מחפש לי דרך, מפלס לי דרך מנסה לחשוב שבסוף יבוא שלום ומה שחלמנו זה בכלל, בכלל לא חלום בתוך החושך הגדול, אני כורע ברך מחכה שיבוא האור הגדול מחפש לי דרך, אני כורע ברך ... מפלס לי דרך, אני כורע ברך מנסה לראות את הדברים הטובים מנסה לראות את האורות הקטנים בתוך החושך הגדול, מחפש לי דרך מנסה לראות את הדברים הטובים יש כאלה שרואים את השיר הזה די דיכאוני, אני דוקא רואה אותו מאוד אופטימי ומאוד נכון. זה כנראה כמו הביטוי ``ילד מזדקן`` ... ולמי שיש נאפסטר - שיחפש את השיר הזה, מומלץ ... (כמו את כל השירים של אריק שהוספתי)

חיוך

New member
תמים, אני איתך... אבל צריך גם ממש לראות ולא רק לנסות. זאת החוכמה :)

התמ-ים

New member
וכשלא רואים מייד, אז צריך לנסות לראות ...

לא כל אחד יכול לראות את הדברים הטובים כל הזמן, אבל כל אחד צריך לפחות לנסות ולראות, גם כשזה קשה אמנם בשיר אחר שלו הוא מגדיר את זה כמחלה, אבל אני מגדיר את זה כמחלה טובה, עד גבול מסויים (בקיצור להיות אופטימי תמידי, מבחינתי זה טוב, אבל לא לאבד את הקשר עם המציאות) שיר סיום יש אדם רואה הכל באור ורוד ורוד זה לא טוב אומרים כולם, אפילו רע מאוד יש אדם רואה הכל באפילה קודרת זו אותה המחלה, רק בצורה אחרת אז אל תרכיבו משקפיים לא קודרות ולא שמחות הסתכלו רק בעיניים בעיניים פקוחות ... אל תאמרו אנחנו פה בארץ רק מיעוט דוקא פה אולי מוצדקת האופטימיות אל תאמרו ציון ריקדי ומזמורים הנעימי דוקא פה אולי מוצדק הרגש הפסימי אז אל תרכיבו משקפיים לא קודרות ולא שמחות הסתכלו רק בעיניים בעיניים פקוחות ...

ST

New member
אתם עושים לי את היום!

באמת. אתם לא יודעים איזה כיף זה לחזור הביתה עם גבס(!) ולראות את כל התגובות שלכם. זה באמת עושה טוב בלב. אתם משפיעים על החיים שלי, ואפילו לא יודעים כמה... תודה! אסתי.

למעלה