לפעמים

לפעמים

ההגיון , הראש והשכל הישר יודע מה צריך לעשות או לא לעשות איך צריך לפעול ומה נכון אבל הרגש לוקח אותי למקום אחר בכלל בדיוק ההפך ממה שהראש אומר זה קורה לי תמיד באינטראקציה אישית אפילו יהיה נכון יותר לומר באינטראקציה עם בני המין השני אף פעם לא במסגרת העבודה או בעיסוקים חיצוניים שם תמיד יודעת לעשות את הדבר הנכון בזמן הנכון אבל כשזה מגיע למקום בו זו אני מול עצמי מול הרגשות שם נראה ששוכחת הכל נכון , בראש אני יודעת מנהלת שיחות מוטיבציה ביני לביני מוכנה ויודעת בדיוק מה אני רוצה ומה עלי לומר ובכל זאת פועלת ממקום אחר

blonda3

New member
ניצת-נדמה לך שרק לך זה קורה?../images/Emo8.gif

תתפלאי, לא רק לך...... זה נשמע כלכך טבעי מה שקורה לך ואין כמו אותן חוויות ואותן התנסויות, ואותן כביכול נפילות כדי ללמוד מהן ולקבל נסיון על החיים,על עצמך, ולדעת מי את ומה את באמת.... מהם הצרכים שלך מה חסר לך להשלים חסכים, למלא מצברים ואז....בבוא היום עם נסיון והבנה חדשה על עצמך למצוא אולי מישהו שיכיל בתוכו את כל מה שאת בעצם רוצה ומאחלת לעצמך שיהיה בגבר. אנחנו בסופו של דבר בני אדם....

*יערית

New member
ולפעמים.....

אנחנו בני אדם ניצת ואת יודעת שבאינטראקציה אישית הרגש משחק משחק קשה ולא תמיד הוגן..אך זה מה שעושה אותנו בני אדם ולא רובוטים..ולא מחשבים....אנחנו לא מתוכנתים ....כשהרגש שולט לו חזק מעל הראש זוהי התוצאה..כשדברים יתקררו אז תוכלי לפעול על פי הראש שוב...תני לעצמך מנוחה....

r e d head

New member
ניצתי

בדיוק כמו שנקיטה כתבה לך כאשר אנחנו פועלים מהשכל אנחנו נוהגים כפי שצריך, לפי מה ש"נכון" לעשות. כאשר אנחנו פועלים מהרגש יוצא החוצה האני המיוחד שלנו. עבודה ועיסוקים חיצוניים זה עניין ששייך לשכל, עניינים אישיים מעצם מהותם קשורים לרגש. יחד עם זה שרוב החיים שלי בסערות ריגשיות עם המון עליות וירידות, לא הייתי רוצה לוותר על הרגש שמניע אותי בבחירות שלי בחיים. השליטה ברגשות היא לא בכיוון אחד בלבד. כשהיא קיימת היא לטוב ולרע. יש אנשים שמסוגלים לפעול בענינים אישיים בהתאם לשכל...הם שולטים ברגשות שלהם. נראה לי שהרצון לנהוג לפי השכל וההגיון נובע פחד מפגיעה. ואם לא מרגישים את הפגיעות בכל עומקן לא מרגישים את האושר . קראתי פעם שמי ששולט ברגשות שלו לא יודע לאהוב.

maof

New member
דעתי........

את .....חיבת לעצמך ....... את מה שטוב עבורך את צריכה לאמץ שהרגש מישתלט על ההגיון זה הרגע שצריך לעשות פסק זמן ולראות איך יראו הדברים בצורה אחרת ושונה....... אחד הדברים שלמדתי על עצמי לבדוק את עצמי פעם נוספת לפני........... דבר נוסף שלמדתי לישאול את עצמי מה אני הולך לאבד???(להפסיד) וזה הרגע שאני יודע שאני האדם היחידי שלא רוצה ליפגוע בעצמי והסיבה היא שלמדתי לאהוב את עצמי....ולדאוג לעצמי מעוף

אני פשוט לא מרשה לו

וכך עשיתי בנושא הרווק בן ה-28 בחנתי נתתי צ'אס קטן ראיתי שההיגיון עובד חזק מידי כי האינטואיציה טובה... וכך פעלתי. למה לתת לרגש לגבור ואז הזמן חולף עובר וההיגיון נזכר להגיב מאוחר מידי?

ולפעמים...

ההגיון לא יודע הראש מתבלבל השכל הישר רק מתעתע והרגש עוד יותר... אז מה אז?

ולפעמים אני חושבת

שאולי היה עדיף בלי שההגיון ידע בלי הבילבול פשוט להיות עם קצת פחות מילוי ב"קופסא"

בכיףףףףףףף

האביב מגיע....זמן נפלא לים.. באה? ביום ששי...במקום לחזור הביתה....לסדר, לקפל כביסה ו...ו....ו... הצטרפתי בספונטניות לחברים לים לקראת שקיעה... אחחחחחחח.....איזה אוויר כל כך אוהבת את הקפיצות הספונטניות בימים של בלי ילדים... מי אמר שאין יתרונות לגירושין?

מחזקות התגובות שלכם

של כולכם אבל הכי התחברתי לאדמו ונקיטה
כי אולי באמת זה עושה אותי מה שאני ההפכים בתוכי היכולת והאהבה האמיתית להיות פעם כאן ופעם שם איך אמר לי פעם מישהו שפגשתי בכלל בעניני עבודה , אחרי רבע שעה של שיחה "ישימו אותך בארמון , ישימו אותך באוהל בשניהם יהיה לך טוב ,למרות שנראה לי שבאוהל יהיה לך טוב יותר" וזה כנראה "משחק" חיי אבל זה המשחק הכי אמיתי שיש | ניצת שמעדיפה לזרוק הצידה את הראש וללכת עם הרגשות שלה בכל רגע נתון|

ophra

New member
לאן נעלם ה"כאן ועכשיו"...????

כאן ועכשיו נעים? - נשארת! כאן ועכשיו מבאס? - הולכת! את ה"כאן ועכשיו" הרבה יותר קל לזהות פחות מבלבל מ- רגש/שכל/ציפיות/מחשבות/ועוד ועוד בלי תכנונים מוקדמים בלי תנאים מוכתבים מראש בלי תסריטים שכתובים בראש (כולל העמדות ותזמונים) באמת בנות.... (סליחה, נשים
) מה קרה ל"כאן ועכשיו"???? עפ
(הולכת לחפש במגירות, מתחת לשוחן, מאחורי הדלת)

עפ.....

בואי... תתקרבי... נשיקה מצלצלת לך... על התזכורת... יש לי נטיה לחשוב עשרים שנה קדימה.... והזכרת לי.. אז זהו...נהנית מהכאן ועכשיו...

למעלה