לפעמים....

לפעמים....

לפעמים השתיקה היא יותר ממילים זמנים שחולפים קושרים עצמם ברגעים בשקט רועש ומתעצם לחור בפנים דממה חיצונית מתגלגלת כרעם בין עננים…. לפעמים געגועים הם רגעים של נגיעות תשוקות שפוזרו לאלפי רסיסי טעימות הנשימה הכבדה לוחצת על סרעפת מבקשת לצאת מהלב ללטף גוף כמעטפת…. ולפעמים כל המילים שבעולם לא יצליחו לצייר מבט אחד שבתוך עיניים נגלה...

לפעמים........,,,,,,,,

השתיקה שווה יותר ואם המילים עומדות על קצה הלשון ניתן להשתלט על כולם, והם שותקות.... איילת

לפעמים...

לפעמים אני מרגיש שאני צריך כנפיים לא בשביל לעוף רק בשביל לחסות בצילן, לפעמים אני מרגיש שאני צריך עיניים רק בשביל לעצום אותן. אני אנסה לעבור, לעבור את היום ואת המחר כמו שעבר אברהם את הנהר כמו שעבר משה את המדבר והים אני אנסה לעבור אותם. לפעמים אני מרגיש שאני צריך מרגוע לא בשביל לישון רק להאמין שאני נושם, לפעמים אני מרגיש שאני צריך לנגוע בידו של אדם אחר. אני אנסה לעבור, לעבור את היום ואת המחר כמו שעבר אברהם את הנהר כמו שעבר משה את המדבר והים אני אנסה לעבור אותם. לפעמים אני מרגיש שאני צריך עיניים עוד ועוד ועוד כדי שאראה את שיפעת האור, לפעמים אני מרגיש שאני צריך כנפיים רק בשביל לעוף ולעבור. (יורם טהר לב)

למעלה