חחחחח... מדהים, שכשאתם רוצים אתם יכולים לעשות כמה דברים בו זמנית
א אני ולא אחר6 New member 6/8/13 #55 אה, הוא בחור הרבה יותר רציני מיהודה לוי, זה בטוח .. גם אני גדלתי על הילד הזה הוא אני.
B ...Blue New member 5/8/13 #34 חחחחחחחח ולי לפעמים (בעצם רק פעם אחת) לרגע אחד, באוטו, כשהייתי לבד, שנייה אחרי שירדתי על מנה שווארמה (לקראת חצות, אל תשאל למה) רציתי להוציא מהפה שאריות חסה תוך כדי יריקה הגונה, אבל איזה באסה החלון היה סגור והכול נמרח התברר שהרוח מהמזגן ולא אוויר צח
חחחחחחחח ולי לפעמים (בעצם רק פעם אחת) לרגע אחד, באוטו, כשהייתי לבד, שנייה אחרי שירדתי על מנה שווארמה (לקראת חצות, אל תשאל למה) רציתי להוציא מהפה שאריות חסה תוך כדי יריקה הגונה, אבל איזה באסה החלון היה סגור והכול נמרח התברר שהרוח מהמזגן ולא אוויר צח
B ...Blue New member 5/8/13 #44 גם חסה לעוסה יכולה לגרום לאנדרלמוסיה שלמה, כשהיא עטופה בשאריות טחינה, תאמיני לי
פ פ נ ט i ם New member 6/8/13 #57 לפעמים בא לי להעלות תמונה מלאה שלי לפורום, אבל תמיד מקבל הודעה: File too big to upload - Please go on diet
לפעמים בא לי להעלות תמונה מלאה שלי לפורום, אבל תמיד מקבל הודעה: File too big to upload - Please go on diet
צ צריכה אומץ New member 7/8/13 #58 לפעמים הים שקט ואין גלים אבל אני לא זוכרת מתי הוא היה עם דגל לבן.. מזל שכל זה קורה רק לפעמים