לפעמים

מה קרה?

hory0

New member
אוי..

ממש מבאס אותי לשמוע שדווקא במקום שאמור הכי לחבק ולהיות נעים ומכיל זו התחושה שלך..

מה קרה יקרה? רוצה לפרוק??

לא קרה משהו

ומעדיפה לא לכתוב כאן
יש פה יותר מידי אנשים שלא יודעים לקבל ביקורת, או שרוצים רק תגובות מאוד מסוימות.

hory0

New member
אוקיי..

קודם כל, אני יכולה להגיד לפחות על עצמי שחשוב לי לשמוע אם במסגרת הפורום קורה משהו שלא מתאים ובטח כשזה גורם לכאלו תחושות.. אני חושבת שנכון לשמוע ביקורת..ואם אוכל לסייע באיזה אופן, אישי או לא, אשמח..

מקווה שתחושות נעימות יותר ממלאות את ליבך היום..

מעניין על מי את מדברת

אבל עוד יותר מעניין אם את בטוחה שאת שונה? שאת לא נעלבת מביקורת כאן בפורום ולא תוקפנית או חסרת רגישות כאן לפעמים?

אני חושבת שלעיתים קרובות

הפורום מפגיש את כל מי שכותבת בו ויש לה רגישות בסיסית עם חלקים של עצמה שהיא לא יכולה או לא רוצה להתמודד אתם, או מכיוון קצת אחר - עם המקומות הכי אישיים ואינטימיים של ההתמודדות. אני, למשל, יכולה להשתגע כשאני קוראת על בנות שמסיבות טובות ופחות טובות רוחצות בסבל של עצמן, מסרבות להיות בטיפול או לא משתמשות בטיפול שבו הן נמצאות (אין קשר הכרחי בין שלוש הדוגמאות). כמה שלא אבין באופן רציונלי את הנסיבות וכו', זה ימשיך להטריף עלי את דעתי. נראה לי, כמו שכתבתתי לך ב
, שלנסות להבין מאיפה מגיע הקושי שלך מול הודעות או כותבות ספציפיות יכול להקל על הזעם שאת מרגישה עכשיו...

Kalphana Vera

New member

(סליחה, באמת סליחה, אבל זה מה שיש לי להגיד על כל השרשור הזה ואני לא הולכת לעשות את זה תחת שם בדוי, מתוך כבוד אליך ואל עצמי)

KAS3

New member
לא יכולה שלא להסכים

אבל אני לא נגעלת, אני מנסה להבין אותם.

אני חושבת

שאם כבר פתחת את זה כאן, רק הוגן שכאן תמשיכי. יש בפורום הרבה (ואני ביניהן) שיכולות לקחת הודעות כאלה מאוד קשה בהעדר... הסבר? אמירה יותר ספציפית? אני חושבת שזה שאנשים מגעילים אותך פה זאת אמירה קשה מאוד, אולי מדי. ומצטערת שאת מרגישה ככה, כאן ובכלל.

אין בשרשור כזה שום דבר שיכול לקדם

לא את השיח בפורום למקום נעים וטוב יותר
לא את התקשורת שלך עם אותם האנשים
ולא את היכולת שלך לכתוב פה כמו שהיית רוצה.
אז למה?

אם יש לך משהו ביקורתי להגיד למישהי כאן, תגידי אותו כמו אדם גדול.
להתחמק מלהגיד ביקורת זה הצד השני של מטבע חוסר המוכנות לקבל ביקורת...

sanest

New member
אני חושבת

שאולי זה יכול לגרום קצת לתסכול של אחרים.
בכל מקרה, אני חושבת שזה חשוב שאם מישהו פגע שהוא ידע את זה, אני הייתי רוצה לדעת.
וחבל שסתם תאגרי בתוכך כעסים, חשוב לפרוק גם דברים כאלה.

אז זה משאיר את הפורום באותו המצב

שבו כל אחת יכולה להוציא כאן את זעמה, בכל צורה, בלי להתחשב ברגשות של מי שקוראת אותה.
זה לא בדיוק מה שאת לא רוצה כאן?

simplistic

New member
ראיתי חולצה לפני יומיים שכתוב עליה

"mean people suck"....אנשים זאת לא חיה נחמדה (או רציונלית).

למעלה