לפעמים..

לפעמים..

לפעמים בא לי שמישהו ירצה אותי סתם.. ללא סיבה מיוחדת..
בגלל שזאת אני. וזה הוא.
וכיף לנו יחד. לבלות, לצחוק, לדבר... בלי מגע פיזי, בלי מחשבות כחולות.
פשוט וקל.

יש דבר כזה..? בכלל..?

dinozaur1

New member
השורה הלפני אחרונה היא זאת שגרמה לי לתהות

את מחפשת חבר או ידיד?

יש דבר כזה

אבל את צריכה למצוא אותו בפורמט אחר, לא בדייטים.
בעולם הדייטים, מחפשים אהבה וכן, גם סקס.
בדקי אנשים שאת כבר מכירה, חברים של חברים, קבוצות, פורומים...
בהצלחה!

n l m

New member
לגלות לך סוד?

גם אני הרבה פעמים רוצה לנטרל מחשבות מיניות ופשוט להיות ולהינות עם בחורה
הרבה חברים גברים שלי גם אמרו לי את אותו דבר
ואני בטוח שרוב הגברים הם ככה,פשוט לא מודים

בואי אני אתן לך קצת נקודת מבט שלא שומעים בדרך כלל
בעבר, לפניי כמה עשורים סקס היה משהו שעושים כשהקשר ממש רציני, היו הרבה כאלו שאצלם סקס היה רק אחריי חתונה
בנוסף בעבר סקס היה נחשב לטאבו, לדבר שנשאר בחדריי חדרים ואף אחד לא מדבר עליו
כיום, בדיוק ההפך, סקס נהפך לדבר שיכול לקרות גם בין שניי אנשים שנפגשו לילה אחד בבר
וכמובן גם לדבר שהוא הנושא הרשמי לשיחה בין כולם

מה ששם לחץ מאוד גדול על הגברים כי אם פעם גבר היה נמדד על איך שהוא מתייחס לבחורה, על העדינות שלו, על הג'נטלמניות וכה'
היום גבר נמדד בחברה על כמה שהוא "גבר" ועל כמה שהוא מספק את החברה שלו מבחינה מינית, מה שגורם עכשיו לרוב הגברים
פשוט להסתובב ברחוב ולהסתכל על נשים קודם כנתחיי בשר ואחר כך כאופציה לקשר רציני
פשוט כי יש עליהם (בעצם עלינו) מאוד לחץ כבר להגיע לקטע המיני בגלל מה שהחברה מצפה מאיתנו
ואז שניי המינים נפגעים, הנשים שמרגישות שלא מקשיבים להן ולא מתייחסים אלייהן ברצינות והגברים שנורא רוצים להתייחס לנשים האלו ברצינות ולנטרל מחשבות מיניות אבל לא מצליחים בגלל מה שהחברה מצפה מהם כיום
תסתכלי על זה ככה יהיה לך יותר קל

ועכשיו בקשר אלייך, אני לא יודע עלייך הרבה
היו לך כמה קשרים של ידידות שנהרסו בגלל שהגבר רצה יותר?
את רוצה לצאת ולהכיר אנשים אבל חוששת שלא ירצו יותר מאשר לשכב איתך?
זה יעזור אם קצת תשתפי יותר מה עובר עלייך ואז גם נוכל יותר לעזור
אם את יכולה

אוקיי, אענה לכולכם-

בקשר לדייט, ברור שבדר"כ זה למטרות רציניות. (חברות ולא ידידות) אבל למה גם כאן הראש הגברי פועל אחרת? כאילו רואה מולו אובייקט מיני ולא בחורה שרוצה להכיר באמת..?
ובקשר לידידים, כן, גם אם למשל הכרתי חברים של חברים, או שהכרתי פה ושם בכל מיני הזדמנויות כל מיני בחורים, תמיד ראשם פעל הפוך ממה שאני ציפיתי! בעצם, אפילו לא ציפיתי, סתם חשבתי שאנחנו מדברים וכו'.. אבל הוא? היה מרוכז בכלל בדברים אחרים... (ציצי, סקס, סקס, סקס...)

וקצת לא הבנתי אתכם, כשיוצאים לדייט- זה חייב להסתיים במיטה? למה? הרי אתה רוצה להכיר בחור/ה לחיים! אז למה להרוס את זה על ההתחלה?! למה להוריד מהערך ולהיות קלים להשגה כ"כ? ולמה בחורה שלא תסכים לעשות- נפסלת אוטומט אצל הגבר (החרמן)??

תשובות.. ? מישהו.. ?

dinozaur1

New member
כמה הכללות...

את מדברת על כמה דברים שונים.. למה הראש הגברי פועל אחרת? כי גברים שונים מנשים. ובכל זאת, כבר ציינתי בפוסט אחר שלא צריך להסתכל על זה ככה. לא להגיד גברים זה סוג A ונשים זה סוג B, יש תת ז'אנרים גם בתוך המגדרים... יש כל מיני אנשים עם כל מיני סוגי אופי... זה לא רק גברים ונשים וזהו..... באותה מידה אני יכול להגיד שכל הנשים שטחיות או שכולן ככה או שכולן ככה. אבל זה לא נכון, תמיד יש אנשים טיפה שונים..

בקשר לידידים.. אממ אני חושב שרוב הגברים מסתכלים על מין בצורה שונה מבנות, רואים בזה משהו כיפי וקליל, בלי מחוייבות, בעוד שנשים רואות בזה אקט של מימוש אהבה. אני מציע שאולי תנסי לא להיפגע או לכעוס על הקטע הזה, אלא לקחת את זה כמחמאה.

אבל בכל זאת... אני ממש מאחל לך למצוא ידיד שיהיה לך לאיש שיחה ולא יחפש רק מין (אגב איך הגעת למסקנה הזאת בכלל? הוא אמר שזה מה שהוא רוצה, או שזה משהו שהסקת?)

ואותו דבר גם לגבי העניין עם הדייט. עניין של מזל. גם אני מחפש מישהי שתיהיה מיוחדת ומדהימה אבל אי אפשר להגיד אחרי שראיתי בערך אחד חלקי מיליון מהבחורות בעולם, שהיא לא קיימת, כי עוד לא פגשתי אותה...

מאחל לך לפגוש בחור כזה. ובכל מקרה, לא להיפגע ממחשבות שאין בהם מטרה לפגוע.

אז מה עושים באמת??

מה עושים כשרוצים להכיר איש לחיים? או לחילופין ידיד שישאר בגדר ידיד?!
ולשאלתך, איך הגעתי למסקנה הזו- יש לי ידידים גם בכל מיני איזורים בארץ, ולא פעם אני מקבלת טלפון/הודעה שהוא מגיע בקרוב לאיזור שלי, והאם יוכל רק לישון אצלי לילה. אז אני מתוך נימוס עונה בחיוב. למה לא? הידיד נמצא באיזור (הרחוק מביתו מאד) ורוצה רק מקום לינה. אבל אז השאלה המתבקשת- "ואיפה אני אשן?" -"בסלון" אני עונה לו. והוא- "הממ.. אני יוכל אולי לישון איתך? רק אם זה לא מפריע לך כמובן..."
יש לציין שבשלב זה אני נפגעת עד עמקי נשמתי. "לא!" אני עונה. בעלבון. באכזבה.

למה? למה הם חושבים שהם יכולים לעשות מה שבא להם? למה אין להם טיפה של כבוד לבחורה?
ולמה זה חוזר על עצמו פעם אחר פעם..?

עצוב לי. אני מרגישה כ"כ לבד לפעמים. רוב הזמן אני פשוט יוצאת לטייל לי לבד, רק כדי לא לשמוע שוב את המשפטים האלו...
אין לי אף אחד נורמאלי לבלות איתו. לצחוק. להנות.
גם לי יש נשמה, מעבר לכל החיצוניות והצבעים...
מזל שיש לי כלבה חמודה. תקווה שמה. ואולי באמת היא תקוותי היחידה....

נ.ב. כן, אני גרה לבד (עם שותף)

dinozaur1

New member
אוקיי

הלוואי והייתה לי תשובה של קסם בשבילך.

אבל אין לי מה להציע לך חוץ מאמפתיה, לדעת שאת לא לבד..

כפי שאני רואה את זה אנחנו כבני אדם בנויים מכל מיני מרכיבים וצרכים, העיקרי שבהם לדעתי, הוא שיאהבו אותנו. ויש המון מכשולים בדרך לזה. אלה המוזרויות שלנו. אני לא חלילה אומר שזה "מוזר" שאת לא רוצה שגבר יראה אותך בצורה מינית. אבל זאת אחת מהתכונות שלך. בכל אופן, לכולנו יש מגוון תכונות כאלה , שמקריבות או מרחיקות אותנו למצוא בן או בת זוג. חלק מהתכונות האלה - מאוד אטרקטיביות כמו מראה חיצוני טוב, כריזמה, ביטחון עצמי, וחלק פחות אטרקטיביות (אך לא בהכרח פחות טובות) כמו ביישנות, עצב, או מוזרות כזאת או אחרת.

מה שאני מנסה לומר זה שמה שאת מחפשת זה משהו שהוא מיוחד, משהו שלא קל כל כך למצוא. וזה לא קל. תאמיני לי...

אל תפסיקי להיות מי שאת, זה הכי חשוב. תהיי גאה בעצמך ובמי שאת. אני אוהב לצטט שירים , אז ציטוט של הdoors,

"Streets are uneven when you're down"

אל תתיאשי... יש פה לפחות אדם אחד שמרגיש באותה סירה איתך.

מפתחSOL

New member
אולי תנסי להתיידד עם מישהו מהקהילה הגאה

ככה אולי ירד לך הלחץ שהוא מנסה להשכיב אותך כל הזמן וגם תמצאי איש שיחה..

למעלה