לפעמים

sangobar

New member
לפעמים

כשאני לא מאמינה יותר לאף אחד ובטח שלא לעצמי כל מה שאני צריכה זה חיבוק דוב ממישהו שאוהב אותי לכשלעצמי. בלי אף מחויבות. בלי אף קשר ישיר. בלי הכרח. אלא רק בגלל מי שאני. אני צריכה שיזכירו לי שאולי יש משהו ששווה לשמר. חיבוק כמאין תחליף לכל הפעולות שאמורות למלא חור שמסרב להתמלא. שהדרך היחידה לא להרגיש אותו היא להתעלם עד שפשוט כבר אי אפשר יותר.

(ושוב תודה לך.. זה לא היה חיבוק אבל זה היה משהו. המבין יבין)

Hilla1987

New member

מזדהה איתך מאוד.
בעיקר חסרת מילים....
רק שתדעי שאני כאן (ובפייסבוק ובטלפון אם תרצי) ואני רוצה לחבק גם ברגעים כאלה וגם באחרים טובים יותר.

מחבקת חזק...

skiper63

New member
היי...

אני לא בטוחה שאני אצליח למצוא מילים מתאימות להגיב (בכל זאת, הודו, אני לא בטוחה כמה תאים פעילים נשארו לי במוח
)
אבל לא רציתי לא להגיב,
גם כי אני אני יכולה להזדהות איתך,
וגם כי ההודעה נגעה בי.
אין לי עצה חכמה, לפעמים באמת כל מה שצריך זה חיבוק, שקט כזה בלי מילים.
ולפעמים, גם אם אנחנו נורא מרגישות את הצורך בלבד, מה שעושה טוב זה דווקא לשבת עם אנשים, חברים או דווקא עם אנשים חדשים, כאלו שיעשו לך טוב, ויזכירו שלפעמים, בתוך כל הכאוס הזה, משהו גם יכול להיות נעים, אפילו רק לקצת.

(אני לא בטוחה שהצלחתי להבהיר את עצמי או שמשהו מזה נשמע הגיוני, או עם משמעות בכלל, סורי, אז אני אשלח חיבוק וירטואלי בינתיים, ואציע אוזן קשבת אם את צריכה.)

אל תתייאשי, החלל הזה בפנים עוד יסגר.

כי להתעלם לא מעלים את החור...

השבוע אמרה לי מישהי מאוד חכמה "השפה היומיומית מדברת על היש, והשפה הטיפולית מדברת על האין" כוונתה הייתה שבדרך כלל ביומיום אנחנו מאמינים שלדבר על היש ימלא את החסכים, שלהגיד מה יש לנו, ימלא את הבורות של מה שאין לנו, אבל בטיפול מאמינים שלדבר על האין, להכיר בו, לתת לו מקום- זה הדבר שממלא את הבור.
בדוגמא של פסיכולוגיה בגרוש- זה שעכשיו יש לך אהבה לא מפצה על זה שאמא לא אהבה אותך כשהיית ילדה. אבל אם היום תוכלי לדבר עם מישהו על זה שאמא לא אהבה אותך, לתת לזה מקום, לקבל הכרה בזה שזה נורא, ולהבין שזה משהו שאף אחד לא יוכל להשלים לך- זה יאפשר לחיות עם החוסר ולא ליפול לתוך הבור שהוא יוצר...

אם את רוצה לספר מה הבור הזה שאת מתעלמת ממנו עד שאי אפשר יותר... אנחנו מוכנות לשמוע, ולא להתעלם.

קולדון

New member
מצטרפת לפרפר

נכון שיש דברים שאי אפשר למלא. וצריך ללמוד לחיות איתם, כעובדה שלא תשתנה.. בעיקר כשמדובר בחסכים שקשורים לעבר ואת העבר אי אפשר לשנות...

lital172

New member
כתבת כל כך מדוייק וכואב

אפשר להקל על החורים האלו עם חיבוקים. אנשים טובים. שיחה מהלב. הנאה. ״לומדים לחיות עם זה ככה. פחות אבל עוד כואב...״ הזכיר לי את השיר הזה. יהודה פוליקר.

למעלה