לפעמים

אפי לוג

New member
לפעמים

אני בוהה מול המסך לפעמים בוהה דרוך, לפעמים רפוי. אותיות שיוצרות מילים, שחוברים למשפטים, שיוצרים שורות, שמרצדות לי מול המסך, לפעמים. ולפעמים השורות מסתדרות בטור, אצלי בראש טור שלא מצליח לפרוץ. לפעמים, אני רוצה להגיד: "היי אתם, אתם לא רואים שגם אני כאן?" והמקלדת הופכת פתאום שקופה והאותיות דהויות. לפעמים, אני פוחד להגיב, למרות שיש לי אותיות דרוכות בקנה, שמחכות לקריאת המזניק. לפעמים אני מגיב והשורה נותרת מיותמת ואני חושב שאני לא באמת חשוב על מנת שיחברו למילים שלי. לפעמים, כולם מברכים את חתן יום ההולדת ומביאים לו פרחים ועוגה ובלונים, ואני מנסה לשכנע את עצמי, שיש אנשים שמחים בעולם שטוב להם וגם נעים. לפעמים אני שמח, והאותיות השמחות שלי פורצות בהורה סוערת, אבל אז, אני פתאום עוצר וחושב: "מה? כאילו כמה באמת אכפת לאנשים מריקוד ההורה שלי?" ולפעמים, אני מבין שכל האנשים הם בדיוק כמוני, לפעמים, רק שכל אחד מאותם אנשים, לובש בגד בצבע שונה, צבע שנותן לו הרגשה שהוא באמת מיוחד. לפעמים.

zahavashanny

New member
|מאד מצא חן בעיני ,נגע לליבי ואפילו

הרגשתי די קרובה למה שכתבת ואולי גם הרגשתי לא פעם כמוך,

maxima

New member
אפי ../images/Emo140.gif

תמיד אנשים שונים זה מזה למרות שלפעמים הם רוצים להיות כמו עדר. תמיד תכתוב את המילים שלך ולא חשוב אם אף אחד לא קורא. תמיד תרקוד עם כל הנשמה כאילו שאף אחד לא רואה אותך. בטח שיש אנשים שמחים שטוב להם וגם נעים וגם אתה צריך להיות שמח. תמיד

אפי לוג

New member
למה

אנישם רוצים להיות כמו עדר? זה תורם לאישיות שלהם? זה הופך אותם חברותיים יותר? זה יוצר אחוות לוחמים?

maxima

New member
זאת שאלה

טובה שאין לי עליה תשובה אבל במקום שאדם ישמח ביחודיות שלו הוא רוצה להיות כמו כולם וזה חבל כי אם אנשים היו שומרים על היחודיות שלהם יהיו יודעים לכבד את השונה ממך כל החברה היתה יוצאת נשכרת

חלק מעדר = בטחון

כך אני מתרגמת את הרצון להיות חלק מ-.... מאוד התחברתי למה שכתבת אפילוג, והמכנה המשותף לאלא שמוצאים אומץ ומשתפים, מעלים את הרגשותיהם, מצוקותיהם והגיגיהם שחור על גבי מוניטור - יש לו לדעתי הרבה סיבות שחלק מהן: בדידות. חיפוש עניין, חברים, נגיעה באנשים ללא הגבלה של ארץ, דת וצבע.

maxima

New member
למה

אני חושבת שזה נותן להם הרגשת שייכות וקירבה אני כמו...אני לא לבד אני לא אחר לא שונה

magy

New member
אחרי שלוש מאות כניסות לפורום...

בלי להגיד כלום, אני מתפלאת שהסדר נשמר, וכלום לא הצטרף להודעות הכתובות, וכלום לא נגרע.. אני שואלת את עצמי אם רק אני נכנסת בשקט בלי לדבר. כן, יש ימים כאלה. בהם לא אומרים כלום. ואולי גם לא חושבים כלום. כאילו המח מתרוקן מכל תכניו, כאילו מעולם לא היה בו כלום, אלא קש יבש. רק מביטה במבט זגוגי. לא קולטת ולא מבחינה , אילו יצאו האותיות מן המסך והיו קופצות ומרקדות ונדבקות לאַפּי, לא הייתי שמה לב. ואז אני רוצה לפרוץ בבכי גדול, אולי מישהו ישמע שאני פה. שעברתי. שניסיתי, שלא שמעו אותי.....שלא הבינו אותי. שלא......... אבל הוא לא יוצא, הבכי, הוא קפוץ, מעוך בתוכי...עקשן....לא מוכן שייראו את חולשותיו. מתבצר בפנים ככדור מלא מסמרים דוקרים. שורט רקמות עדינות. נשאר תקוע בחזה. גוש פחם, יתום כזה, מסכן, יחיד באבלו בין המון הצוהלים. והאצבעות, לא זזות, לא מקלידות, משותקות.....גם להן אין מה להגיד או להציע. סתם אצבעות...חסרות תחושה. חסרות רגש. עור שעוטף בשר ועצמות. וכמה פרקים ישנים. חסרות יצירתיות, שאינן מסוגלות ליצור קשר עם המח.... אבל אם מישהו אחר כותב, זה משחרר אצלי את כל המסתמים הפקוקים......והמים מתחילים לזרום בצינורות הצרים.....ומנקים בדרך את החלודה שהצטברה....... והאצבעות מתחילות לרקוד על המקשים..... ומדפיסות המון.......כלום. אלה היו שישים שניות על העדר מוזה, במצב מתקדם.

חן.

New member
כל יום אני נכנסת לכאן וקוראת../images/Emo22.gif

את המילים , הסיפורים, החוויות, כל יום אני נהנית יותר או פחות, אך באמת לא משנה אם אני נהנית או לא, החשוב הוא - שאתם כותבים ואני יכולה להזדהות או לא... וכשתפרוצנה המילים שלי - אכתוב גם כן. ובינתיים - אני מודה לכם...

magy

New member
איציק אומר שיש לנו פה "פסיכיטור"

צמוד, אם נזדקק במקרה. באמת שרות אדיב. יאלללללה, אפשר להשתגע, הרופא כבר בפנים........

למעלה