לפעמים...

טאקילה~*

New member
לפעמים...

אנחנו המבוגרים,בכאילו בעלי התבונה... חברים תתחילו להיתעורר,בושה! לפעמים נידמה לכם שטיפטוף הריר החולני הוא ציניות. מסתבר שזו תופעה של רוע ואלוהים יודע מאיפה זה בא.. אנשים מבוגרים בזים במזיד לאדם שהגורל כבר ממילא התאכזר,כבר ממילא היכה.. וכאן הופכים את הרגעים לנוסטלגיה,למוצצת,למצחיק,מרוחים בחיוכים,,ורק אלוהים יודע מה בליבה,אני מנועה מלדבר ולספר,רק תדעו שאתם פוגעים בארסיות באדם שבמקום הזה היה אמור לקבל תמיכה חיזוק ועידוד,,,ראבקקקקק דייייייי

הצופה.

New member
את יודעת...הפעם אני מוריד את הכובע

ומתנצל בפני פשוט אישה אני לא מכיר אותה מעולם לא דיברתי איתה כולה שכבנו פעם אחת סתאםםםםםםםםםםםםםם באמת מתנצל אם פגעתי אבל טיפוס כמוני לא יכול היה לברוח מויכוח מיותר ומענג מכירה את העקרב והצפרדע?? זה האופי המחורבן שלי מתנצל

טאקילה~*

New member
תתאפק..אני יודעת שאתה יכול..

זה לא כזה קשה. החיים לפעמים מזמנים לנו דברים שלא יכולנו לכוון. אם מעט רגישות לאחר אולי הכל יראה אחרת,טוב יותר.

לפעמים

אבל רק לפעמים, את צודקת (סתם) שבששששששששששששששששששש נעימה

טאקי..............

תודה , היא מילה כל כך קטנה שעוטפת בה המון ...... ואת אישה אולי קטנה במימדים אך גדולה , ענקית , בלב ובדברים החשובים באמת . אוהבת אותך , את זה כבר מזמן אמרתי אולי בשיחה השניה שלנו ...... פשוט - אוהבת אותך

טאקילה~*

New member
מלעונית חזרת מירושלים????

את יודעת שזה הדדי, וגם אני אובבת אותך מאוד.. ואני גם יודעת שמגיע לך יותר.. ואני גם מאמינה שיום יבוא ויהיה טוב ואולי מלבד הגדילה בגיל ניגדל גם במחשבות..בתבונה!

טאקילה~*

New member
אישה...מדהימה!!!

שיחקת אותה ביקור קצר אבל אחלה.. אתם זוג מקסים.. אהבתי את הגיחה הספונטנית שיחקת אותה.. מואאאה

למעלה