לפעמים

לפעמים

לפעמים אני מתעוררת שהשעון מצלצל לפעמים השעון מצלצל ואני לא מתעוררת ולפעמים אני מתעוררת לפני שהשעון מצלצל ולפעמים אני מתעוררת ויש לי שיר בראש מתנגן ולא מפסיק להתנגן שוב ושוב כמו תקליט היום התעוררתי לפני שהשעון צלצל ואריק אינשטיין עם "תכול המטפחת" לי בראש מתנגן בוקר טוב

זה יפה ליאור,

וזה תמיד נהדר להתעורר עם שיר בראש ובלב, וזה נחמד שהבאת את אריק בנוסטלגיה ששר נוסטלגיה,

ניקו 45

New member
כתבת יותר ממקסים ליאור ../images/Emo141.gif

ולפעמים ליאור ... השעון מצלצל ואין איש שומע , ולפעמים השעון מצלצל באיחור ניכר , ולפעמים אנו מייחלים ש..... השעון כבר יצלצל ויקרב בואו של יום חדש . אהבתי את המוטיב . ואריק ... יפה ונעים מתמיד .

ניקו 45

New member
ברוך שובך בשלום 188 ../images/Emo24.gif

שמח שנסעת להנות ולנוח באגם המתייבש . שמח מאודדד שלא נפלת חלילה אל תוך בולען מסוכן , שמח שלא צרב לך ישבנך בעת שצפת ע"פ המיים המלוחים והשמנוניים . אך יותר מכל שמח אני (ומתקנא בקצת) שראית את יופיו והדרו של המדבר . אחד מחבלי הארץ היפים והמרתקים . תביא תמונות ... ומה בנוגע למכתב שאמור לשדרג את חייך ? עדיין ממתין להסבר

ברק 188

New member
תודה ניקו

שמחת אותי בשמחתך על מנוחתי על שלא נעלמתי בבולען על התחת שלא צרב...ובכלל אך על לך להתקאנות שראיתי את יופי המדבר קח לך את האישה בצווה... וקום לך אל נווה מדבר תמונות לצערי הפעם אין צלמתי קצת אך בעיקר את המשפוחה אגב קראתי את הפרשה שלך קצת עינתי לאחור דברים חשובים ובהרים כתבתם שם חברים . על השידרוג נדבר באוזן לאוזן או במסר'שמיט בלי להשמיט שום פרט .

ברק 188

New member
אני ליאור לפעמים מאוד יפה והשיר חבל"ז...

ואני קם בלי שעון ובלי רדיו ב'רק מתי שלעיני מתחשק להיפתח אז לפעמים מוקדם בבוקר לפעמים די מאוחר ולפעמים בכלל לא ישן בלילה אך יותר מלפעמים אני שמח תמיד שיש לי יום חדש עם שיר בלב.

optimi10

New member
ליאורי ../images/Emo141.gifממש לא חשוב

אם תתעוררי לפני או אחרי השעון בשבילי תשארי תמיד ,,,, סינדרלה

ליאורינקהההה

איפה היית מה עשית?! חסרת לנו והעיקר לדעתי הוא להתעורר והשיר שמתנגן תמיד צובע את היום במשמעות מיוחדת, כל יום והשיר שלו רק טוב!!!

למעלה