לפעמים,

לפעמים,

לפעמים הגוף שלי צועק שהוא צריך חיבוק... לפעמים, לפעמים הנשמה שלי זועקת שהיא רוצה חיבוק... אני שוכבת עכשיו וקוראת את הלב שלי אני מרגישה מן זעקה פנימית שכזו צרחה שקטה... דמעות חמות חורצות על הפנים סימנים של כאב התכווצות... תמונת חלום עולה: לשים ראש בחיק, להיות מלוטפת, רפוי'ה, נחה, מחובקת...

סאני42

New member
מאושרת אל תהיי עצובה...

בינתיים יכולה רק לתת לך חיבוקי... ונשיקות

ולפעמים גמני

רוצה לצעוק לשמים לקפוץ למים לעשות גלים לבקש חיבוקים ולהמשיך לחלום על ימי התום על אהבת בוסר על ימים של אושר להרגיש אהובה לתת נשיקה לא לאבד תקווה הוא תכף בא...

touti

New member
חיבוקי גם לך שבלולה

אני אחת המעריצות שלך!!! וגמני הייתי רוצה להחזיר את הגלגל אחורה

אבו4

New member
|../images/Emo60.gif קבלי: |חיבוק |חיבוק |חיבוק |חיבוק

ועוד |חיבוק גדול !

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אבל זה רק בכאילו - זה לא אמיתי - זה סתם וירטואלי.

../images/Emo51.gif לכולכם...

אתמול, חיכיתי שהרחוב יירגע מהמולת היום שהאורות בבתים יכבו נשיקות הלילה הטוב כבר ייתנו ואמירת החלומות נעימים כבר ייאמרו וככה בשקט הזה... בשקט בשקט יצאתי לי מחוברת לתרפי'ה שלי והלכתי פשוט הלכתי... בלי לאן בלי כיוון פשוט הלכתי... מותירה אחריי שובל של דמעות טיפות של כאב...

../images/Emo24.gif

מכירה את ההרגשה, מאמינה שזה קורה לכולנו בתקופה מסויימת בחיים. אני מאוד בעד לשחרר ולבכות יש בזה משהו מרגיע אח"כ. מקווה שקמת ליום חדש עם כוחות מחודשים.

touti

New member
מאושרת המון חיבוקים

כשאני מרגישה שאני צירכה חיבוק אני מבקשת חיבוק!

למה קשה עלי הקריאה ?

זה מדכדך אותי ... אני מאד אוהב לתמוך , אבל לא פעם שאני מתעלם ... יש בי אמפטיה אדירה סביב צער ויגון ... ודוקא כאן הדבר קשה לי מאד ... לא יודע למה ...

אולי כי

פשוט הרגשת שכל מילה נרשמה ביד רועדת בגוף מותש מתוך נשמה צורחת בדממה... כל תו נחרט עם דמעה... בדממה...

למעלה