לפעמים שלא מסתדר

לפעמים שלא מסתדר

לפעמים את לא רוצה להיות במקום של מתאהבת, אבל זה קורה כי לא תגידי לא לאהבה, ולפעמים את יודעת שזה לא יילך אבל את ממשיכה כי לא תגידי לא לאהבה, ולפעמים כל מה שחשבת קורה וזה באמת לא הולך ובאמת את מתאהבת וממש את לא צריכה את זה, אבל את כבר בתוך אהבה ועכשיו רק צריכה לצאת ממנה ואת שואלת את עצמך למה את לא מקשיבה לי? וכל הרגשות שכבר הצלחת להשכיח בעבר עולות, והמערבולות משאירות אותך חסרת אונים, אבל הכל בשביל האהבה ! ואז עולות השאלות מי צריך אותה והאם היא באמת כ"כ נפלאה כמו שמציגים אותה? הרי היא נגמרת כמעט אחרי שנה (אם את באמת טובה) ונשארים עם ההרגל הנוחות והשגרה, ותשוקה ענקית להתאהבות מחדש. התאהבות את מיתוס ואת די עצובה, מאוד בררנית ולפעמים שטחית נורא. לפעמים השקט והחופש של הלבד נראים מתוקים כל כך. קיצר עצוב לי

רגע רגע..

"הרי היא נגמרת כמעט אחרי שנה (אם את באמת טובה) ונשארים עם ההרגל הנוחות והשגרה" כל כך לא נכון!!! הייתי חייבת להגיד את זה.. תמשיכי..

ממש עצוב

להישאר איפה שלא רוצים להיות
הדלק יקר אבל כדאי למלא מיכל דלק מלא ולשים גזזזזזזזז........

oshkoshi

New member
מבינה ש.....

נמצאת במקום של א רצית כל כך ולא אהבת כל כך...(את המקום) מבינה שלא הקשבת לעצמך...אבל הרי מה לא עושים בשביל אהבה??? אבל משפט כזה..."הרי היא נגמרת כמעט אחרי שנה (אם את באמת טובה) ונשארים עם ההרגל הנוחות והשגרה, ותשוקה ענקית להתאהבות מחדש." זה כבר מעבר לכל מה שכתבת....... חבל..............

מוכר לי מאוד..

שולחת לך חיבוק מחזק.. יודעת כמה זה קשה שלא להתאהב... שנה טובה ומתוקה!

למעלה