פתרונות נגד עייפות
גם אני עובדת הרבה על המחשב ויש לי מספר רעיונות כיצד להקטין את עייפות העיניים, אז קודם כל אם סובלים מכאב ראש וכאב עיניים כאשר עובדים על המחשב כדאי קודם כל לגשת לבדיקת ראיה, ייתכן שצריך משקפיים כאשר עובדים על המחשב, זה יכול להיות פתרון. דבר שני אני מחזיקה טיפות עיניים סטילה בתיק וכאשר אני חשה עייפות או העיניים מתחילות לכאוב, אני קמה מהמחשב עושה סיבוב קטן בקיצור עושה הפסקה של מספר דקות ומתמקדת בעיקר במבט לרחוק (מסתכלת על הנוף מחוץ לחלון) ולפני שאני חוזרת למחשב אני מזליפה טיפת סטילה בכל עין, מחכה עוד5 דקות בערך ורק אז חוזרת למחשב. לפעמים כאשר מישהו משועמם במשרד אני "מגייסת אותו" לקריאה כלומר הוא מקריא לי את החומר ואני מדפיסה ומכיוון שאני מדפיסה בשיטה עיוורת זה הולך לי יופי אני מדפיסה הרבה יותר מהר משמיעה מאשר מקריאה כי אני מקלידה אבל העיניים שלי בכלל לא על המחשב כי אם מביטות קדימה על הנוף. אצלינו אין שעון ולא מחתימים שעון (חברת בניה) אני מגיעה בדרך כלל קצת לפני 8 ויוצאת - עם צאת הנשמה. (עובדת 6 ימים בשבוע) בכל אופן שיהיה לכולנו שבוע רגוע שכולנו ננוח טוב טוב בשבת ונחזור רעננים לעבודה ביום ראשון.