לפעמים קורה גם לכן...

twyti

New member
לפעמים קורה גם לכן...

שמרוב עבודה על המחשב אתן מרגישות שאתן הולכות להירדם? פשוט לא מצליחות לשלוט על העיניים??? מה אתן עושות במצב כזה?

yoyo10

New member
כן זה קורה לי הרבה

ואין לי מושג מה לעשות אני משתדלת לקום ולשתות משהו מים או אפילו שתיה מתוקה

F r o o b i e

New member
אוווווף מזכיר מה שהיה לי אתמול

לא הייתה לי עבודה. כלום, נישט, נאפינג. אתן בטח חושבות לכן "איזה כיף לה". לאאאא הייתי עיייפהההה ומשועממת לא עשיתי כלוווום מאחת עד חמש וחצי חשבתי שאני מתה!!!!!!!! אבל מחר הבוס חוזר אני בטח אתגעגע לשקט. חוצמזה שהתפגר לי המחשב לחלוטין וכדי לתקן אותו הייתי צריכה ללחוץ ח-מ-ש שעות אנטר כל פעם שהוא ניסה לתקן משהו, ובסוף בא טכנאי ואמר שהמחשב די מת, וכך גם המחשב השני הענתיקה, מחר כשהם יחזרו מהחופש יהיה להם חום... וחוצמזה שבננות גיליתי טריק להיטי ללצאת יותר מוקדם כשאין אף אחד. תמיד הייתה לי הבעיה שאם אני רוצה לצאת טיפה יותר מוקדם שכשאני אעביר כרטיס השעה תהיה מוקדמת מדי. אז היום כבר נזלתי מרוב שרציתי ללכת והיה רק 17:20 אז פשוט כיוונתי את השעון נוכחות ל17:30 העברתי כרטיס החזרתי אותו ל17:20 והלכתי....פושעת...חחחח....

yoyo10

New member
אני לצערי לא יכולה לשנות את השעות

בשעון נוככות רק במחשב הראשי בירושלים יכולים לשנות את זה

F r o o b i e

New member
אוף באסה...

לא נורא בטוח יש לך תיחמונים קטנים אחרים משלך כמו למשל הטריק הידוע של המזכירות שיוצאות ל"סידורים" וחוזרות אחרי שעה כי היה "תור" או משהו מפגר בסגנון...חחח...

yoyo10

New member
יש עוד טריקים

למשל "לשכוח" להחתים את הכרטיס ולמלא ידני בסוף החודש

F r o o b i e

New member
גם נכון....

היום למשל מצאתי את הזמן לעשות לי קצת שופינג בזמן העבודה היו כאלה מבצעים שפשוט לא עמדתי בפיתוי אחר כך החבאתי את הכל בתיק מסמכים שלי...חחחח....

קניות

ליד הדאר שלנו יש חנות לחולצות "תמנון" למי שמכירה חולצות טריקו עם הדפסים נחמדים ואני אוהבת אותן, ויש גם חנות נעליים ובמבצע זוג ב100 ש"ח, לצערי השבוע כמעט ולא הייתי בדאר כי הייתי כמעט לבד במשרד (אנשים התחילו לצאת לחופשות) ואני חוששת שהפסדתי כמה קניות - נכון שזה באסה?

F r o o b i e

New member
באסה עצבנית!

לא נורא הכל כל כך מלא בסיילים עכשיו בכל מקום שבטוח תמצאי משהו טוב אחר בקרוב!

F r o o b i e

New member
ואני קמתי לפני 10 דקות

וכבר חולמת על סיומו של היום הזה
(תפוז מפהק)

twyti

New member
יש לי פיצוץ של עבודה..ובאמצע

מרוב שהעיניים שלי לא זזות מהמסר התחלתי לראות כפול... ופשוט בהיתי במסך כמו מין נמנום קטן, אז אחת העובדות טפחה לי על הכתף ואמרה לי "קומי קומי תעשי טיול רבע שעה ותחזרי" איזה פדיחות!!!

פתרונות נגד עייפות

גם אני עובדת הרבה על המחשב ויש לי מספר רעיונות כיצד להקטין את עייפות העיניים, אז קודם כל אם סובלים מכאב ראש וכאב עיניים כאשר עובדים על המחשב כדאי קודם כל לגשת לבדיקת ראיה, ייתכן שצריך משקפיים כאשר עובדים על המחשב, זה יכול להיות פתרון. דבר שני אני מחזיקה טיפות עיניים סטילה בתיק וכאשר אני חשה עייפות או העיניים מתחילות לכאוב, אני קמה מהמחשב עושה סיבוב קטן בקיצור עושה הפסקה של מספר דקות ומתמקדת בעיקר במבט לרחוק (מסתכלת על הנוף מחוץ לחלון) ולפני שאני חוזרת למחשב אני מזליפה טיפת סטילה בכל עין, מחכה עוד5 דקות בערך ורק אז חוזרת למחשב. לפעמים כאשר מישהו משועמם במשרד אני "מגייסת אותו" לקריאה כלומר הוא מקריא לי את החומר ואני מדפיסה ומכיוון שאני מדפיסה בשיטה עיוורת זה הולך לי יופי אני מדפיסה הרבה יותר מהר משמיעה מאשר מקריאה כי אני מקלידה אבל העיניים שלי בכלל לא על המחשב כי אם מביטות קדימה על הנוף. אצלינו אין שעון ולא מחתימים שעון (חברת בניה) אני מגיעה בדרך כלל קצת לפני 8 ויוצאת - עם צאת הנשמה. (עובדת 6 ימים בשבוע) בכל אופן שיהיה לכולנו שבוע רגוע שכולנו ננוח טוב טוב בשבת ונחזור רעננים לעבודה ביום ראשון.

F r o o b i e

New member
מזלך שאת מדפיסה עיוור

נשמע דווקא אחלה להקליד עם העיניים לנוף..חחח...אני מקלידה חצי עיוור אבל ממש מהר כלומר קודם מקלידה ואחר כך מסתכלת מה כתבתי ולרוב כשאני תופסת קצב אני מקלידה גם בלי להסתכל וכשהבוס עומד לי על הראש ומקריא לי זה על הפנים. הוא גם לא מבין כלום בוורד אז הוא נורא נלחץ כשנוצר איפושהו רווח כי מחקתי משהו ואומר לי לאאאא לא ככה! גם כשאני מקלידה איזה אות בטעות הוא שם את כל הידיים על המסך ואומר לא ככה כ-כ-ה אתם יודעים איך המסך שלי נראה?? חחח...הבורות משעשעת אותי.

מקלידה עיוור

שמאז שאני זוכרת את עצמי הוקסמתי מהדפסה תמיד חלמתי לדעת להדפיס בשיטה עיוורת, ובגיל צעיר מאוד יחסית לקחתי קורס הדפסה.להקליד השיטה עיורת זה לא קשה. כל אצבע מייצגת אות או שתיים, דרך אגב היום כשאני לפעמים מסתכלת על המקלדת אני טועה. (את המהירות תוך כדי שמיעה קבלתי כאשר עבדתי תקופה קצרה כקלדנית של שופטים באחד מבתי המשפט בארץ שם גם למדתי להקליד את המספרים בשיטה עיוורת). למי שלא יודעת קלדניות השופטים מקלידות עדויות בזמן אמת כלומר העד מדבר והקלדניות מקלידות את מילותיו אחת לאחת. ולא לא תמיד המשפטים מעניינים לפעמים הם משעממים. כיום כמזכירה בחברת בניה אני נהנית מהעבודה שלי למרות שאני "נקרעת" בעבודה לא משעמם לי, (אני עובדת בחברת בניה של קבלן ערבי) אני מעדיפה זאת כיוון שאצלם היחס הוא יחס של כבוד אין את החברות הזו של להניח יד על הכתף אין בכלל מגע גופני בין האנשים חוץ מלחיצת יד כמובן. ואת זה אני מעדיפה. לא מתאים לי יחס "חברי" מידי אין שום רמיזות שאפשר לפרש לכאן או לכאן זה פשוט לא קיים. גם מעריכים מאוד את הידע והנסיון שלי וכל מה שרוצים ממני זה רק מזכירות ומזכירות בלבד. אני מודה שאני מכינה קפה לכולם אני עושה זאת ברצון לא רואה בכך פחיתות כבוד. (אצלנו מכינים קפה שחור רתוח עם הל מכינים אותו לתרמוס וכל היום וכל מי שמגיע מתכבד בקפה) לא פעם הבוס שלי הציג אותי בפני אנשים שהגיעו למשרד ואמר להם זו המזכירה המעולה שלי זו שהכינה את הקפה המצויין. אני לא רואה בכך עלבון להפך אני מבינה שהוא מעריך אותי ובעיקיפין מחמיא לי.

למעלה