לפעמים מורידים ספר מהמדף המעופש...

resh0

New member
לפעמים מורידים ספר מהמדף המעופש...

יסלחו לי ידידי משתתפי הפורום על-כך שלא התעמקתי בכל הידיעה, אבל די היה במבט אחד חטוף בשער העיתון ידיעות אחרונות כדי לקרוא את דבריו של זה המאופסן עמוק בתוך המדף הגבוה ביותר במחסן המעופש והנידח ביותר דל ההסטוריה של עם ישראל, הרי הוא הסכיזופרן הסדרתי - מר אהוד ברק. הסכיזופרן הסדרתי טוען כי עראפת הונה אותנו לאורך שנים ולדעתו אין סיכוי שייחתם הסכם שלום כל עוד הוא בחיים. יתכן והשקט התקשורתי שגזר על עצמו מאז התבוסה עשה עימו חסד!!! כנראה וירד מספר ההתקפים הסכיזופרנים והצטרף גם הוא אל התנועה הגדולה של המתפכחים מההתמכרות אל הטיפה המרה של התבוסתנות. אבל ישנן שאלות שלדעתי רק תומך שמאל יכול לנסות לענות עליהן! זאת היות ואם יישאל שאלות אלו תומך ימין, וודאי שייחס את התופעה התמוהה אל בעיה נפשית כלשהיא. אם לא כך, אז בוודאי שתומכי השמאל ימצאו תשובות ענייניות. לאלו השאלות: 1. מתי הבין ברק כי עראפת נוהג בנו מעשי הונאה? האם לפני שהתמנה לראשות הממשלה? (כולה שנתיים עברו). האם לאחר מינויו? האם בעת שהציעה להכנע טוטאלית לדרישות הטרוריסט? במילים אחרות: מהו התאריך המדוייק בו הבין ברק כי עראפת נהג בנו מעשי הונאה למשך שנים? 2. לאחר שהצלחנו להבין את התאריך במדוייק, מדוע נהג כפי שנהג מאז אותו התאריך ומדוע נזכר להגיד דברים אלו רק עכשיו? אני מקווה שתומכי השמאל ירימו את הכפפה וינסו לפרשן ולענות על השאלות. באותה ההזדמנות הרשו לי לברך את מר אהוד ברק על ההצטרפות וה``נחיתה`` על הקרקע, גם אם היתה היא מעט כואבת.

resh0

New member
שאלה נוספת שאותה שכחתי:

3. מהו הארוע שהביא את אהוד ברק להחליט באופן ברור כי אכן עראפת נוהג בנו מעשי הונאה לאורך שנים? מדוע אין מאורע זה משכנע גם את שארית המכורים לתבוסתנות, כי אין טעם בהסכם עם עראפת? (למשל שמעון פרס). לשמאל הפתרונים (אולי).

למעלה