לפעמים, כשהעצב תוקף...

לפעמים, כשהעצב תוקף...

אני לא יודע למה, אבל בזמן האחרון אני מוצא את עצמי יותר ויותר פעמים שוקע לי לעולם של עצב. לא דיכאון, לא רחמים. עצב. וזה מוזר! כי דווקא עכשיו התחלתי לחיות יותר. התחלתי לצאת הרבה יותר, אני נפגש עם אנשים, יוצא למקומות של גייז, מפרסם מודעות באטרף וכו'- אבל לא. אני עדיין עצוב. וזה לא שאין לי חברים. יש לי, ולא מעט. אבל עדיין אני מרגיש כל כך לבד! וגם לא היתה לי זוגיות ארוכה שפתאום נגמרה. לא ניפרדתי מה"נסיך" שלי לאחר שנים של אהבה. אני חווה עכשיו תחושות שחוויותי לפני שיצאתי מהארון לעצמי: אני הולך ברחוב, אני יושב עם החברים הסטרייטים שלי בבית קפה, בוהה בבחורים הכוסונים שיושבים לידינו- ומתחיל לחשוב...ולתהות... אולי אף פעם לא יהיה לי מישהו? ההבדל הוא שעכשיו יש לי גם אתכם, ועוד כמה חברים הומואים מקסימים שהיכרתי בזכות הפורום- שאני יכול לשתף, ולחלוק את המחשבות. ואולי זה פשוט ה"שלב" שאני נמצא בו. אולי זה "שלב" בריא שצריך לקרות, שמלווה באכזבות, ציפיות- ושוב אכזבות. אולי בגלל שאני רק מתחיל ללמוד את העולם הזה אני חש את תחושות הבדידות והאכזבה? אני לא יודע. כנראה שיקח זמן עד שאדע. ואולי כן אמצא מישהו בסוף. אוףףףף אני מרגיש כזה ילד! ואולי בכלל אני צריך להתנהג כמו שאבא שלי אומר לי: "תפסיק כבר להרגיש ולהיות עסוק במה שאתה מרגיש כל הזמן". הלוואי שהייתי מצליח ככה "לזרום" וללכת עם התשוקות שלי! אבל כנראה שתחושת הבדידות מנצחת. ועכשיו צריך ללכת לישון. מחר עובדים. תודה על הסבלנות. לילה טוב.

ELP

New member
אל תפסיק להרגיש

רגש זה דבר נפלא, אפילו בעצב אפשר למצוא משהו יפה אחרי שנים שהדחקתי רגשות, עכשיו כל פעם שאני מרגיש משהו זה תענוג
וזה בסדר גמור להרגיש קצת לבד ככה לומדים להעריך את הביחד. חוץ מזה אתה תמיד יכול לשפוך את ליבך כאן

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif כוכב ייקר

קצת קשה לי לחשוב על הבוקר אבל עד הצהריים אני יכול לומר שניי מילים
). אני חושב שמה שאתה מרגיש כרגע זה חיובי להתפתחות שלך , מאחר ואתה רק לא מזמן ייצאת מהארון, וכולנו מכירים את ההרגשה הזאת שאיך שאנחנו מגלים את עצמנו, אנחנו כבר רוצים להיות באותו מקום שמתאים לנו. וזה לא רק לגביי ייציאה מהארון זה לגבי כל דבר בחיים, כמו השהיר של עיברי ליידר אומר "והוא רוצה הכל, והוא חייב עכשיו....." וכו' וכו' וכו'. כך שמה שאתה חווה טיבעי לחלוטין, וכשאתה אומר שאתה מרגיש כמו ילד, אז תדע שזה נכון כי ככה התנהגנו שהיינו ילדים כשרצינו משהו מסויים ולא קיבלנו נהיינו עצובים או מבואסים, לא זוכר ששמחתי נורא כשאמרו לי לא. ואתה כרגע נראה לי חווה את הלא. אז לומר לך לזרום כרגע, ולנשום עמוק אני אומר לך
). זה בהחלט משחר אבל לא פותר. אני אומר יפה מאוד שאתה חווה את הילד הפנימי שלך, תתיחס אליו, דבר איתו, שאל אותו מה הוא מרגיש, מה הוא רוצה. זה עוד תהליך שאנחנו עוברים עם עצמנו, אולי זה עוד שלב של חלק מההתבגרות שלנו שעוד לא חווינו. אני יכול להציע לך לדבר עם הילד הפנימי שלך דרך כתיבה כך לך מחברת וביד ימין (בהנחה שאתה ימני) תרשום שאלות כבוגר אל הילד הפנימי שבך, וביד שמאל (בהנחה שאתה לא שמאלי) תרשום את התשובות שלך הילד. הכתב אולי ייצא לא הכי יפה וייראה לך כמו של ילד וזו המטרה. אני מבטיח לך אם לא תהיה במקום של פיטה איך זה נראה ואיך זה נשמע, תגלה הרבה דבריםשלא ידעת על עצמך, ויחד יתחיל תהליך מדהים בינך לבין עצמך. מה המטרה אתה שואל, לתת לילד הפנימי שלך חיזוק, ביטחון, והבנה שהרגש שעולה בך כרגע הוא חיובי לחלוטין ואין עם זה שום בעיה. וכמובן שנדבר במסנג'ר. אלה היו שתיי מילים על הבוקר. |אויייייי מאט, אוווויייייייי אמט. מה יהיה?!!!|

Liroy26

New member
אני שונא את המילה "לזרום"

אבל במקרה הזה אני מצדיק אותה. וגם את אבא שלך. מי כמוני זוכר ויודע שלהסתובב כל היום עם תחושה של "למה אין לי בן זוג ולכולם יש" רק תמשוך אותך למטה כל הזמן, כמו מערבולת אימתנית. במקום זה תנסה להסתכל על החיים מזוית ראיה שונה, ואולי גם לפעול על פיה. למה אני מתכוון? כל תחום הגייז די חדש לך, אז במקום לחפש חבר כל הזמן תשקיע את המרץ שלך בללמוד מה אתה אוהב, איך אתה אוהב, בלהגשים פנטזיות שתמיד רצית. החבר יגיע כשתיהיה מוכן אין לך מה לדאוג. אתה בחור מספיק איכותי ואטרקטיבי. יהיה פ'סדר.

guy1974

New member
../images/Emo175.gif חייב נושא??? ../images/Emo175.gif

אני חושב שאפשר להבין את העצב, עצב שנובע לפי דעתי בעיקר בגלל תחושת הבדידות, הרצון למישהו האחד שיהיה רק שלך... מצד אחד אתה פתאום מגלה עולם חדש שכ"כ רצית להשתייך אליו, בילוים, יציאות, כוסונים והכל כביכול נהדר, אבל במקום מסוים זה מרגיש לך שיטחי וריק
אני חושב שזה שלב שרובנו אם לא כולנו עברנו/עוברים/נעבור (טפו טפו טפו) וכן, אתה נמצא כרגע "בשלב" הזה ולפניך יש עוד דרך לא קצרה, אבל זה לא אומר שאתה צריך להפסיק להרגיש או להפסיק להיות עסוק בעצמך, זה חלק מהדברים שעוברים עליך כרגע אז בטח בטח שאין מה להסתיר אותם או לטאטא מתחת לשטיח, זה אתה, זה שלב שאתה כרגע עובר, אולי הוא יהיה קצר, אולי הוא יגמר כבר מחר ואולי לא... מה שבטוח שאין טעם להתבאס על עצמך על זה שיש לך רצונות או רגשות שרוצים להתממש... "הלוואי שהייתי מצליח ככה "לזרום" וללכת עם התשוקות שלי" - מה הם התשוקות שלך? ולמה אתה חושב שאתה לא זורם? בגלל שעצוב לך זה הופך אותך ללא זורם??? לא נראה לי... מה שבטוח בסוף הכל יסתדר, יש לך חברים יש לך חבר'ה והנסיך שלך גם יגיע....

תודה..../images/Emo23.gif

בחיי שנתתם לי הרגשה טובה עם כל התגובות שלכם...הייתי זקוק לזריקת העידוד הזו. אולי באמת אני צריך לצאת מהפיקסציה הזו של לחפש חבר! כמו שאמרתם, אולי כרגע אני פשוט צריך ללמוד על העולם הזה??! אולי אני צריך להתנסות בחוויות מיניות וללמוד את כל הדברים שהדחקתי ולא נתתי לעצמי ללמוד כל השנים האלה?? אהבתי את מה שאמרתם לגבי החוויה של כל התחושות האלה, ומעודד לשמוע שזה "נורמלי" לחוות את זה.. כנראה שאתה צודק, אמט, שאני לא יכול לקבל את זה עכשיו (טוב, אולי משהו אני כן יכול לקבל
). מה לעשות?! אני לא יכול לכפות על משהו שיקרה. אבל מאיפה לוקחים את האומץ להתחיל ללמוד?? מאיפה לוקחים את האומץ להיכנס לצ'אט ו"למצוא את הזיון של היום"???? כל התנאים מאפשרים לי לעשות את זה! - אבל מאיפה אני משיג את האומץ הזה???! (ואני לא אשכח לך, אמט, את הסטוץ שכמעט סידרת לי אז ביום שישי...
) ערב טוב... (אגב, חזרתי עכשיו מסימה ואקנין מכשפה. מומלץ בחום..!)

Liroy26

New member
מאיפה לוקחים את האומץ?

יש מבצע ב"סופר סנטר" שניים במחיר אחד.
סתם. האומץ מגיע מההחלטה שלך שעכשיו קמים ועושים משהו כי מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות? הזיון מהצאט יתברר כמו הגרסה ההומואית של דובי גל? יאללה, יהיה צחוקים! התחלת עם מישהו בקרפדה והוא סירב בנימוס? חפיף, גם אתה תסרב לאנשים שלא יראו לך. לגיטימי. תמיד תנסה לתאר את הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך בסיטואציה מסוימת ותראה שזה לא כזה גרוע.

amet

New member
אני לא חושב שצריך לעשות יותר מדיי

בשביל להיכנס לצ'אט ולהתחיל לרשום משהו. אם בכל זאת אתה מקבל פיק ברכיים, אז אולי להיכנס ולרק להיות צופה פאסיבי למשך שתיי דקות בלבד, וא להתחיל להענות לכל מי ששולח לך שאלה. זה כמעט כמו לדבר על ה-MSN רק ששם שואלים את גודל ה-
שלך, אם אתה אוהב למצוץ, אוהב שמוצצים לך, מה מחפש וכו'. דווקא יכול להיות מאוד משעשע, תן לעצמך נייק סקסי כזה שחצי תל-אביב תקפוץ עליך ואז תתחיל למיין לפני שאתה מזדיין. רצוי לא למסור יותר מדיי פרטים כמו איפה גדלת ואיפה אתה עובד וכמה אתה מרוויח. זה פשוט לא הדבר הנכון לפתוח מותק, לא בשביל זה אתה בצ'אט. וזהו עד שאתה פוגש מישהו שנראה לך, ושהוא יודע שאתה לא חיה מזדיינת מקצועית, אלא עדיין חדש בכל הנושא בחר לך מישהו שמוכן להיות סבלני. ולא את כל אלה שמחפשים רק בעלי ניסיון, מבלי לפגוע אפשר להבין אותם מדיי פעם. אין מה לעשות כשחרמנים....... יבוא יום וגם אתה תדע.............|יאמי| בהצלחה

צ'אט?-

ושוב רן עם השאלות התמימות שלו...אבל תסלחו לי, נכון?
יש לכם הצעות לאיזה צ'אט כדאי להיכנס? איפה האנשים "הכי פחות" מפוקפקים...? |וכן. מבטיח לספר לחבר'ה!!!
|

amet

New member
רנצ'וק ברגע שתתחיל להטביע

סיסמאות וכותרות לאנשים תמצא את עצמך מהר מאוד לבד ועוד יותר מתוסכל. כל אחד הוא מפוקפק, מי יותר מי פחות זה לא כתוב לנו על המצח זה רק החיים יילמדו אותך. ועכשיו לך וצא אל החיים הם קוראים לך. בהצלחה חמוד.

נו, אמט

אתה יודע למה התכוונתי. לא התכוונתי להטביע חותמות או סטיגמות. במילה "מפוקפקים" אולי ביטאתי את הפחד שלי, או את הדיעה המוקדמת שלי על הנושא הזה. כמו שאמרתי לך אתמול, חונכתי כאילו הדברים האלה של להזמין מישהו לסטוץ זה דבר "אסור", ואני צריך להתגבר על זה. כל הילדות שלי נושא המיניות היה משהו שלא מדברים עליו, משהו שמתעלמים ממנו. ולכן כנראה הקושי והחשש שלי. נותר לי רק להודות למי שלא יהיה ש now I know better, ושאני מצליח להיפתח לעולם טוב הרבה יותר.
ולעצם השאלה, באמת אני רוצה לדעת אם יש איזה צ'אט שאתם ממליצים עליו.

guy1974

New member
אוי האומץ...כן כן,מזכיר לי נשכחות..

תגיד מישהו אמר לך שאם אתה נכנס לצאט אז זהו-אתה חייב לצאת עם דייט?
אני יכול להגיד לך שאני לפני שנים מספר נכנסתי לצאטים בתמימות מוחלטת, לא העלתי במוחי אפילו את המחשבה של לפגוש מישהו |שמע ישראל|, באמת שלא, אולי הייתי תמים מידי אבל בעיקר לא הכרתי את עולם האינטרנט אז, לא חשבתי שזה כזה "פופלרי", אז נכנסתי וישבתי בשקט והתחילו לדבר איתי ועניתי אבל לא חשבתי על קטע של הפגש עם מישהו...וכן, בסוף זה הגיע, הגיע המישהו הזה שהסכמתי ואמרתי כן! (טוב נו, זה לא היה כן כזה בטוח, זה היה בסדר שיהיה...) הקיצקוצ, מה שאני מציע לך, כנס לצאט, שב, תדבר, תתבונן, תבחן איך הדברים מתנהלים, אל תכנס לשם במטרה ברורה לצאת עם סטוץ/זיון/דייט או וואטוור, כשתרגיש מספיק "שולט" ומוכן לזה זה יבוא, פשוט אל תקבע לעצמך עובדה שאם עכשיו אתה פותח חלון של צאט אז זהו אתה חייב לצאת משם עם מישהו - אף אחד לא יודע מי אתה, מה אתה, ומה אתה מחפש... לך תתנסה.... וכמובן תבוא לספר לחבר'ה

../images/Emo51.gif

אתה צודק... באמת מי אמר שצ'אט אומר בהכרח זיון!!! אז סתם רציתי להגיד תודה על התמיכה... |ותגידו לי מזל טוב...אושרה לי הצעת המחקר לתזה.!! ישששש!|

למעלה