לפעמים חסרה...

לפעמים חסרה...

לך! חברות כזו היא כמו חצי אהבה, חברות כזו היא כמו חצי תאווה, חברות כזו היא משהו לא גמור, חברות כזו היא משהו לא סגור, מנסה לראות את רק את הטוב מנסה להשתכנע שזה הכי קרוב, מנסה להבין מה עובר בראשך... למרות שחושבת שזה עדייןנסתר מבינתך, לפעמים מתגעגעת כמו פעם,,, לפעמים יודעת שאולי אין טעם,,, והכל די מוזר והכל די לא מוגדר רואה קוראת ושומעת שליבך מלא עדיין עד גדותיו, רואה ומרגישה שגם את עדיין באיזשהו שלב, אני פשוט שומרת שלא להסחף, שלא להגרף, שלא להתאהב... שוב! וכדי להמשיך את הפרק הזה בחיי - יודעת שזה בכל זאת הכי טוב בעיניי.

מורן א

New member
חברות..

איך הכי טוב בעינייך? שהחברות היא כן או לא מה שאת רוצה שתהיה? מקווה שתעברי את הפרק בחייך ואני מקווה שאם תעברי, שזה יהיה רק פרק. מורן

ריגשת אותי../images/Emo140.gif

את שבלבי אכתוב רק לך אך רוצה להחמיא לך על מילותייך היפות והמרגשות שאומרות הכל והמון מסתירות המשיכי לכתוב יקירה זו נחמה והקלה אדירה אהבתי!

f r a n

New member
האהבה - היא גם לא פשוטה!!!

השיר שכתבת מתארת מערכת יחסים מאוד לא פשוטה וככזו יש בה מן חצי הכוס המלאה וחצי הכוס הריקה. הדברים תלויים בכל כך הרבה משתנים ואת מטיבה להעביר זאת לקורא\ת. היית רוצה הצעות לשידרוג??????????????????

גוזלה

New member
מאמינה.

אני כל כך אוהבת את הניתוחים שלך לשירים, מראייתך המיוחדת, השונה... מהמקום שלך.. את תמיד רואה את הדברים ברגישות מקסימה!!!!!!!!!1 ללא ספק, אין כמוך!!!! כן, באמת מתוארת מערכת יחסים לא פשוטה.... קושי עצום של התגברות על אהבה אמיתית, עמוקה-- חסרת טעם... ואני תוהה... מדוע, קיימות האהבות חסרות הטעם??? כדי שנדע לחלום? כדי שנשאף להגשים? כדי שנחייה בתחושת החמצה??? או אולי-- כדי שנדע, שכן, יש בעולם הזה אהבה אמיתית.... כך, לפחות אני, מאמינה.

לגוזלה... ממני.

אהבה לעולם אינה חסרת טעם,,,, היא תמיד ממלאה, תמיד מרגשת, תמיד מרחיבה את הלב,,,לא תמיד ניתן להגשים את כל החלומות, אני הגשמתי חלק, וחלק נותר כחלום, אבל מה שהיה מילא אותי עד אין סוף, ולכן הנחיתה היא רכה יותר. מעבר לזה - כל אהבה מלמדת משהו חדש ואת לוקחת איתך את כל זה להמשך דרכך, ובזה שכרי.

למעלה