לפעמים חלומות מתגשמים....

לפעמים חלומות מתגשמים....

אך לפעמים ( כמו במקרה שלי) הם לא
היום קבלתי שללי נוסף
. למרות שידעתי מראש את התשובה , הכאב עדיין שם . התחלתי כרגיל את הטיפול באופטימיות ותחושה טובה אבל כרגיל מ"ס ימים לפני בדיקת הבטא התחושה החיובית משתנה ואת מקומה תופסת ההרגשה הרעה אני לא יודעת אם זו סתם תחושת בטן מן חוש שישי או סתם המוח שמנסה לרכך את המכה או אולי פרוש הסמינים הברורים, הכאבים בציצי שהולכים ונעלמים, כאבי הבטן שמבשרים על התעוררות האנדו' ובוא המחזור. יחד עם בדיקת הבטא אני עושה גם בדיקת E2 ופרוגרסטרון והיום בערך בסביבות השעה 1500 בדקתי את התשובות ולפי תוצאות ההורמונים כבר ידעתי את התשובה ולא יודעת למה בכל זאת הלכתי לקחת את התשובה הסופית בטא < מ 1 . כנראה שעד שלא רואים בעניים עדיין יש תקווה סמויה . מרגע קבלת דף התשובות הגרון חנוק והדמעות מאימות לפרוץ . כרבע שעה עד שהגעתי הביתה ואך שפתחתי את הדלת הכל יצא
והצביטה ב
הלב
. למרות שחיבת לציין שאחרי כמעט 3 שנות נסיונות ו 28 תשובות שליליות אני כבר מתרגלת( עצוב אה...) ויודעת שעוד מספר שעות אחרי כל הבכי והאכזבה מגיע
מהמכשפה. אבל בפעם הבאה אני אצליח
אני חייבת ( בלי לחץ בכלל
) אם לא אני הולכת להליך כרוגי וכולנו יודעת שזה לא כל כך נעים במצבנו נכון??? אוףףףףףףףףףףףףף כל כך רציתי לקבל היום זריקת גסטון
(מי היה מאמין אה...)

טשומפי

New member
../images/Emo24.gif

כ"כ מבינה את מה שאת מרגישה עכשיו, הדמעות שחונקות את הגרון וצורבות את העיניים. האכזבה מהשלילי וההתנפצות של כל התקוות שתלית בטיפול הנוכחי. כל מה שאפשר לעשות עכשיו זה רק לשלוח חיבוק. ואחרי שמסיימים לבכות צריך לאסוף את הכוחות (שקיימים בכולנו) ולהמשיך הלאה, כי בסופו של דבר אנחנו חייבות להאמין שלכל התהליך יש מטרה ושאנחנו נצליח להשיג אותה.
טשומפי.

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

הכותרת שבחרת הקפיצה אותי ולרגע קיוויתי, כל כך קיוויתי שקיבלת בטא חיובית. כל כך מצטערת שלא
מדהים גם אצלי הטרמינולוגיה הזאת של כשלון מוכרת היטב- תקווה אדירה בתחילת טיפול מתח, ציפייה, להט, תקווה, אושר גדול ביום ההחזרה (פעם כינתי את יום ההחזרה "יום חגיגה" , מאז עברו הרבה ימים והחגיגיות קצת דעכה, אבל בכל זאת...) ואז, לאחר ההחזרה, מתחילה הספירה לאחור ואיתה הדעיכה- דעיכת התקווה והידיעה הברורה שגם הפעם זה (עדיין) לא. קרה לי לא פעם שימים ספורים לאחר ההחזרה או אפילו ביום ההחזרה, חלומות שחלמתי בישרו לי את כשלון הטיפול באופן כה ברור ומוחשי
אני יודעת שעכשיו הדמעות חונקות והכאב איום- אל תתביישי להתכרבל במיטה ולבכות. תני לבכי לשטוף את הכאב החוצה. מקווה שימים טובים מאלו יגיעו במהרה
החלומות שלך עוד יתגשמו

ל י א ן 2

New member
../images/Emo24.gif

דוב דוב, כל כך מבינה לליבך ומשתתפת בעצב שלך. אני בדיוק באותו מקום- רק עם פז"מ קצר יותר (רק שנתיים של נסיונות ואכזבות) אבל אני בטוחה שננצח. מאחלת לך כוחות מחודשים, הרבה אופטימיות ומחשבות חיוביות. תהיי חזקה ומעודדת ותראי... זה יצליח!!!!!!

luly11

New member
כאילו אמרת מה אני הרגשתי...

מזדהה עם הכל, רק יצאתי ממצב כזה לפני כשבוע.....אנחנו כאן בשביל לחזק אותך והכי חשוב - להמשיך קדימה!

חלומות מתגשמים אך לא תמיד בקצב

שאנו רוצים. סיפורים של הצלחות, יש עד אין סוף. רק צריך להאמין ולא להתייאש! מותר לבכות ולהתרסק, אך יחד עם זה מצאי את הדברים שעושים לך טוב (אצלי למשל, לקנות בגדים), פנקי את עצמך ותתחילי לחשוב על הטיפול הבא. חיבוק!

אוי דוב דוב ../images/Emo24.gif

אוף! כל כך מצטערת לשמוע. לפי הכותרת חשבתי שזה סוף סוף הצליח וכל כך כל כך כל כך שמחתי, אין מילים. מקווה שהגרון קצת פחות חנוק היום ושקצת פחות עצוב
מחזיקה אצבעות לפעם אחרונה ומנצחת

בלגן2

New member
דוב דוב../images/Emo24.gif

אם היתה דרך להוריד את הציפיות לאפס ולהתנהג כאילו שום הודעה חשובה ומכריעה לא הולכת ליפול עלינו בימים הקרובים - איזה קל היה לנו לעבור את כל התלאות האלה... אבל ה
עקשן. הוא לא מוכן לזוז הצידה ולפנות מקום לשכל ולשגרה... מאחלת לך שהגוש בגרון ישתחרר ושהפעם הבאה תהיה הפעם המנצחת!!!! וכמובן
ענקי.

למעלה